tikkiliiri

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About tikkiliiri

 • Rank
  Untuvikko
 1. Tää tanssiorkesteri on Joensuusta ja haitaristiin tutustuin opintomatkalla niin sitä kautta keksin kysyä. Hintava bändi kylläkin kyseessä...
 2. Just tänään tuli vahvistus siltä ensimmäiseltä bändiltä. Siksi haluan sen, koska siellä on mukana myös haitari ja soittaja on tuttu..
 3. Pitääpä sit heti alkaa tosissaan selvittelemään noita meikki-kampaus-juttuja.. Hyvin on vielä aikaa ja kyllä asiat lähtee sujumaan! Ostin Lillyn morsiuspuvun yhden kerran käytettynä Haminasta, mutta sitä ennen kävin sovittamassa muutamia Joen Juhla-asussa. Mieleisin löytyikin sitten sovittamatta ja olin erittäin tyytyväinen.. Niin ja tuolla Joen juhla-asussa useamman kerran sovituksen jälkeen ne alkavat käymään maksullisiksi.
 4. No niin -R- muitakin Polvijärvellä tänä kesänä naimisiin.. Koron pirttikirkko olikin todella tuttu paikka koska olen riparin Koronniemessä käynyt. Juhlateltasta tai gb-hairista ei kylläkään ole kokemuksia. Meilläkin suunnitelmat edellisestä viestistä edenneet mm. jo marraskuussa kirkko ja hääpaikka varattu ja pian sen jälkeen morsiuspuku ja minun vihkisormus ostettu. Sulhasen sormus varattuna, osa kutsukorteista askarreltu, valokuvaaja varattu tuttavapiiristä, tanssiorkesterista toinen tarjouspyyntö lähetetty eri paikkaan ensimmäisen ollessa vielä epävarma, hääjuomat saadaan häälahjana ja koristelua mietitty kaason kanssa.. Mitäs muuta? Hankinnassa sulhasen puku ja minun kampaus-meikki samasta paikasta Joensuusta, olen etsiskellyt, mutta en vielä tarkemmin kysellyt... Paikkakohtaisessa somistautumisen keskustelussa oli kyllä vinkkejä, mutta ei lähiajalta. Pitää siis selvittää asiaa!
 5. Scuderialla oikeanlainen meininki kun itse ajaa! Meillä hääauton kuskin vaatimuksena taito polttaa rengasta kirkon risteyksestä lähtiessä.. toisin sanoen sulhasen vaatimus.. kuski löydetty kun kortti vaan pysyis taskussa häihin asti.
 6. Meillä on vielä päättämättä kuka kohottaa tervetuliasmaljan.. Kaasot ovat rohkeita ja aina hyvä vaihtoehto, mutta ajattelin ehdottaa tätä myös omalle äidilleni tai ujohkolle bestmanille, joka ei välttämättä ehkä myöhemmin tahdo puhetta pitää. Mietin Giulivan tapaan tuota lähisukulaisten esittelyä..?
 7. Meillä hääautona sulhasen harrasteauto Opel Manta vm. -77, jota olisi häitä varten tarkoitus ehostaa ja maalata. Koristelua ei liiemmin tule, koska mielestämme auto on jo itsessään näyttävä
 8. Heh, aika monella näkyy tuo morsiuspuku olevan se ensimmäinen ostos - ja niin myös täällä..
 9. Morsian 24v. ja sulhanen 31v. Seurustelua häiden aikaan tulee reilu vuosi, josta kihloissa noin 10 kuukautta. Nopeaa toimintaa
 10. Suunnittelut lähtivät käyntiin n.kk sitten mutta vasta muutama ystävä, vanhemmat, kaasot ja bestman tietävät häistä. Tarkoitus oli pimittää tietoa kutsukortteihin saakka mutta tuskin onnistuu..
 11. Itse maksamme. Mieheni kuitenkin suurimman osan.. itse ole AMK-opiskelija vielä vuoden verran. Ei ole edes ollut puhetta että kukaan muu osallistuisi kustannuksiin..
 12. Täällä olisi yksi innokas morsian elokuulle 2013. Suunnittelut ovat vasta aluillaan, hääpaikkaa on käyty katsomassa (Saarilan maatilamatkailu Polvijärvellä) ja kirkko varataan ensi viikolla. Tuntuupas tekstien perusteella, että myöhässä ollaan mutta toivotaan silti että kaikki sujuu hyvin tässä reilun 9kk aikana. Moni muuten on arvaillu vauvan tulevan tässä ajassa vaikka ei ihan siinä vielä ollakaan.. meillä on jo kolme karvasta lasta.. kiva olisi kuulla muiden P-Karjalassa asuvien kommentteja ja mietteitä tulevista häistä. Onkohan täällä parempikin ketju tällaisille höpinöille vai..? Meillä on budjetiksi tullut tällä hetkellä reilu 5000e (hlö. määrä n.50) mutta budjetti voi vielä kasvaa jonkun verran. Hääpukua en ole edes vielä mistään uskaltanut katsoa, paremmalla ajalla... vaatimus on "korkealla" omassa päässä että mieleinen löytyy. Mieleinen sormus on jo löytynyt, hintaa n.870e. Kaksi kaasoa ja yksi bestman on päätetty ja pyydetty, ei vielä sen tarkemmin muusta keskusteltu. Kertokaa toki lisää omista suunnitteluistanne!