kirsikka79

Aktiivijäsen
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About kirsikka79

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  pohjois-karjala
 1. nostataanpas tätä taasen kokemuksia Gardalta kaipailen edelleen.. -missä kannattaa käydä -ravintolat, ostokset - minkä hintaista on Rivasta Venetsiaan jos omatoimisesti retkeilee ollaan miehen kanssa lähdössä elokuun alussa Gardaan, Riva del Gardaan ja Garbyssä yövytään.
 2. 5v tulee häistä heinäkuussa ja elokuun alussa lähdetään Gardajärvelle, Italiaan! kaksi lapsukaista kun ollaan saatu vähän isommaksi on isiin ja äidin vuoro saada viikko hemmottelua.
 3. Kimmelin sviitillä hintaa oli v.2004 225[ch8364] että hintava kylläkin. :-/ sviitin saa joko saunalla tai poreammeella. Nythän tuonne on remontti tehty, että saattapi olla vielä paremman kuntoisia. Aamupala tuli huoneeseen 10 kun ei haluttu syödä alhalla muiden kanssa. mutta hyvin tyytyväisiä oltiin valintaan. Huonoa palautetta sellaisesta asiasta, että respasta oli annettu huoneemme numero eräälle vieraallemme, joka tuli sitten pikku tunneilla koputtelemaan oveamme. > ja mitä tuohon kaasohin ym. tulee niin yökerhon puolelle pääsee vain yksi kaaso ja yksi betsman ja ihan normaalisti joutuivat jonottamaan, vaikka lupailivat alunperin ihan muuta. :
 4. meillä kaasot huolehti tuosta lahjapöydästä ja sitten oli erikseen henkilö,joka keräsi nuo shekit talteen.
 5. meillä oli tarkka istumajärjestys ja ihan hyvin toimi. Samanhenkisiä ihmisiä suurimmaksi osaksi valisimme istumaan vierekkäin. Emme halunneet että molempien suvut istuvat keskenään vaan tutustuvat toisiinsa. Pari vikatikkiä sattui, mutta muuten ihan kivasti toimi.
 6. just tuossa sain kyhättyä kaasojen kiitoslahjat.. ;D elikkäs sellaisiin vaalean sinisiin sydänkoreihin keräsin hemmottelujutskia.. elikkäs jalkahoito, kasvonaamio, bodylotionia, sydänsaippuat, suihkusamppoot, suklaata ja pikku pullot kuoharia. Lisäksi rustasin tuon Anna- Mari Kaskisen runon jonka laitan satiininauhalla kiinni. Kaason pussukkaan tulee vielä jotain extraa hänen puolisolleen kun kuvasi häissämme.. :-X lisäksi vien heidät syömään hyvää ruokaa. :-X
 7. juu muistivat. saimme kauniin siniset tyynyliinät,joissa oli värssyt molemmissa erilaiset ja sinisiä kukkia. Kaunis ele minun mielstäni kun odottanut mitään... halauksia ja onnitteluja mielin määrin..
 8. tervehdys hääpäiväkaima!! en kyllä ilkeisi mennä häihin ilman lahjaa saati sitten korttia.
 9. ei nyt tullut pahempia töppäyksiä, mutta. appivanhemmat ja minun vanhemmat unohtivat onnitella meitä.. mutta kilisteltiin kyllä.. huomattiin tuossa häävideota katsellessa. Ja sanoin vähän eri sanoilla sormusvalan kuin kaavassa, mutta ei tuota varmaan kukaan huomannut.
 10. varmaan se kaikki työmäärä mitä joutui/sai tehdä päivän eteen.. ja sitten kaikki askartelut kun halusin tehdä paljon myös itse. Ja mitä kaikkea sitäö joutuikaan ottamaan huomioon päivää suunniteltaessa. Ja sitten kun se päivä meni ihan tajuttoman nopesti ohitse. Mutta oli se kaikki kieltämättä sen arvoista ja päivä meni täydellsien hyvin..
 11. meillä oli lapsia häissämme ja voin vain sanoa, että kaikki meni paremmin kuin hyvin. Omalla pojallamme oli lapsenvahti ja kyllä videot on loistokeksintö.Lapsenvahti on kyllä ihan ehdoton niin ei tarvitse itse juoksennella perässä kun virtaa varmasti riittää.. meillä kyllä oma poika väsähti ja lähti kesken illan pois kun musiikki soi aika kovasti pienen pojan korviin..
 12. myötä- ja vastoinkäymisissä luvatiin rakastaa..
 13. virkatodistus tuli omalla nimellä tiistaina kun häät oli lauantaina.. olihan se kieltämättä vähän outoa, vaikkakin ihanaa..
 14. huono!!meillä ei ollut mitään jekkuja, vaikkakin kaasot paljasti jälkikäteen et suunnittelivat pyhkiden ja wc paprujen hävittämistä..
 15. anna eriksonin kun katsoit minuun ja hääyönä soinut Riki sorsan tää yö..