kirsikka79

Aktiivijäsen
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About kirsikka79

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  pohjois-karjala
 1. nostataanpas tätä taasen kokemuksia Gardalta kaipailen edelleen.. -missä kannattaa käydä -ravintolat, ostokset - minkä hintaista on Rivasta Venetsiaan jos omatoimisesti retkeilee ollaan miehen kanssa lähdössä elokuun alussa Gardaan, Riva del Gardaan ja Garbyssä yövytään.
 2. 5v tulee häistä heinäkuussa ja elokuun alussa lähdetään Gardajärvelle, Italiaan! kaksi lapsukaista kun ollaan saatu vähän isommaksi on isiin ja äidin vuoro saada viikko hemmottelua.
 3. meillä kaasot huolehti tuosta lahjapöydästä ja sitten oli erikseen henkilö,joka keräsi nuo shekit talteen.
 4. meillä oli tarkka istumajärjestys ja ihan hyvin toimi. Samanhenkisiä ihmisiä suurimmaksi osaksi valisimme istumaan vierekkäin. Emme halunneet että molempien suvut istuvat keskenään vaan tutustuvat toisiinsa. Pari vikatikkiä sattui, mutta muuten ihan kivasti toimi.
 5. just tuossa sain kyhättyä kaasojen kiitoslahjat.. ;D elikkäs sellaisiin vaalean sinisiin sydänkoreihin keräsin hemmottelujutskia.. elikkäs jalkahoito, kasvonaamio, bodylotionia, sydänsaippuat, suihkusamppoot, suklaata ja pikku pullot kuoharia. Lisäksi rustasin tuon Anna- Mari Kaskisen runon jonka laitan satiininauhalla kiinni. Kaason pussukkaan tulee vielä jotain extraa hänen puolisolleen kun kuvasi häissämme.. :-X lisäksi vien heidät syömään hyvää ruokaa. :-X
 6. tervehdys hääpäiväkaima!! en kyllä ilkeisi mennä häihin ilman lahjaa saati sitten korttia.
 7. ei nyt tullut pahempia töppäyksiä, mutta. appivanhemmat ja minun vanhemmat unohtivat onnitella meitä.. mutta kilisteltiin kyllä.. huomattiin tuossa häävideota katsellessa. Ja sanoin vähän eri sanoilla sormusvalan kuin kaavassa, mutta ei tuota varmaan kukaan huomannut.
 8. meillä oli lapsia häissämme ja voin vain sanoa, että kaikki meni paremmin kuin hyvin. Omalla pojallamme oli lapsenvahti ja kyllä videot on loistokeksintö.Lapsenvahti on kyllä ihan ehdoton niin ei tarvitse itse juoksennella perässä kun virtaa varmasti riittää.. meillä kyllä oma poika väsähti ja lähti kesken illan pois kun musiikki soi aika kovasti pienen pojan korviin..
 9. virkatodistus tuli omalla nimellä tiistaina kun häät oli lauantaina.. olihan se kieltämättä vähän outoa, vaikkakin ihanaa..
 10. anna eriksonin kun katsoit minuun ja hääyönä soinut Riki sorsan tää yö..
 11. miehen nimen otin.. :-X
 12. kalevalakorun laattariipuksen johon kaiverrutin miehen nimen& hääpäivän.. itse sain tuoksun jota olin himoinnut piitkään..
 13. hääyömme oli täydellinen!! ;D vaikka olimmekin rättiväsyneitä... mutta poreamme rentoutti kummasti ja iso oli amme kaasot olivat koristelleet sängyn ruusun terälehdillä ja oli mansikoita ja hierontaöljyä rekvisiittana.. hotellilta se perinteinen kuohari..
 14. ei pahempia kömmähdyksiä, mitä nyt alttarilta tullessa sukkanauha valahti pois.. ja vieraskirja jäi lahjojen alle.. ja kirkosta tullessa miehen piti vähän toppuutella kun oli niin kiirus autoon ja bilettämään!!