Elisinha

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Elisinha

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mielenkiintoista keskustelua, olemme nimittäin miettineet sulhon kanssa samaa: vieraiden kutsumista kahdessa osassa. Mihin tulokseen Tipzilla päädyitte? Eli lähetättekö/lähetittekö kutsut kahdessa osassa?
 2. Kauheen vaikeeta toi vieraslistan laatiminen tosiaan on! Ja tuo mitä te olette puhuneet, että kun jotkut sitten loukkaantuvat jos heitä ei kutsuta. Itse en oikein ymmärrä sellaista, eikö hääpari saa oikeasti päättää itse, pitääkö pienet häät vai suuret ja ketä kutsuvat ja ketä eivät? Oon itse kokenut että anoppi painosti sulhasta tässä asiassa, ja sitten yhtäkkiä olikin pakko kutsua sulhasen koko suku, kun ovat olleet kaikissa muissakin juhlissa, huoh. En vieläkään oo oikein tyytyväinen vieraslistaamme vaan haluaisin sitä muokata...
 3. Meille olisi myös tulossa keväthäät ja limenvihreää ja valkeeta ajattelin. Jos teillä on lisää ideoita, mielelläni ottaisin niitä vastaan! Kiitos
 4. Me haluttiin hääpäivä keväälle, se oli sopivan matkan päässä kosinnasta ja jotenkin haluttiin eri ajan kohta kuin normaalisti on (eli kesä). Muuten päivä valittiin ihan sen mukaan mikä viikonloppu olisi sopivin.
 5. Täällä ilmoittautuu myös yksi keskipisteenä olemista inhoava morsian! Onneks täällä on muitakin, ja hyviä vinkkejä olen jo saanut hieman helpottamaan tuskaani. Mua jotenkin ahdistaa ne kaikki tuntemattomat ihmiset, ja tututkin, jos tilanne on kovin jäykkä. Jotenkin jo ajatus siitä, että kaikki katsovat kun esimerkiksi syöt ja ottavat koko ajan kuvia, huh...
 6. Ihanaa kun täällä on teitä muitakin! Aivan samanlaisia ajatuksia on mulla, tosin joudun ehkä hieman joustamaan sulhasen vuoksi Mutta musta on kauheeta jos häissä vaan oikeesti kaikki aattelee että pääsispä pian pois, morsian mukaan lukien! Eli mietintämyssyssä on mahdollisimman rennot ja yksinkertaiset häät.
 7. Kiitti Tipzilla tosi paljon vastauksesta, perehdyit todella kysymykseeni Luen noita ketjuja tuolta, mietitään yhdessä vielä miehen kanssa, mikä voisi olla mukavaa ohjelmaa. Täällä on kiva kyllä käydä lueskelemassa muiden kokemuksia ja ideoita! Eiköhän ne häät ihan hyvin mene, vaikka mua yleensä jännittää kaikenlaiset juhlat ja varsinkin kun tosiaan joutuu itse olemaan juhlinnan kohde. Mutta sulta kyllä tuli hyviä käytännönläheisiä vinkkejä! Kiitos!
 8. Meille tulee vieraita n. 90 henkilöä, joista 15 lapsia
 9. Hei! Aattelin kirjoittaa tänne meillä olevasta ongelmasta. Sulhanen ja minä olemme nimittäin aivan eri linjoilla häistä... Ollaan kyllä pystytty asiasta keskustelemaan, mutta itseäni asia vielä vaivaa. Olisin halunnut hääjuhlan, jossa olisi ollut 30-50 vierasta ja sellaiset intiimit illalliset, jossa juhla painottuu yhdessäoloon eikä niinkään ohjelmoituun juhlaan. Noh, sulhanen halusi sitten kutsua koko sukunsa, joten häävieraita tällä hetkellä listalla n. 90 henkilöä. Hän haluaisi myös ohjelmaa, puheita, leikkejä yms. Itse en pidä yleensäkään juhlista (varsinkaan virallisista) enkä huomion keskipisteenä olemisesta. Tätähän ei häissä täysin voi välttää, mutta menen helposti juhlissa paniikkiin, vaikka muuten sosiaalinen olenkin. Mikä nyt avuksi? Miten saada 90 henkilön juhlista rennot ilman turhia odotusaikoja jne? Miten itse pääsisin jännityksestä eroon, kun tulossa on minulle vieraita ihmisiä roppakaupalla? Neuvoja kaivataan...Onneksi häihin on vielä aikaa eikä kutsuja tarvitse ihan heti lähettää.