Kamomilla-81

Aktiivijäsen
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Kamomilla-81

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola
 1. Minun kohdalla hössötystä jatkui aina häitä edeltävään yöhön klo kahteen saakka, sekä jonkin verran vielä hääpäivän aamunakin. Hössötyksellä itse tarkoitan tässä kohtaa kiirettä, kaaosta ja hermojen lepattamista, joka tuntuu jälkeenpäin turhalta sillä sen olisi voinut välttää kun olisi ajatellut jotkut yksityiskohdat loppuun asti valmiiksi. Muuten koko 1½vuotta kestänyt hääsuunnitteluni oli vaivansa arvoista, ei mitään hössöttämistä eikä missään nimessä tuntunut turhalta, hukkaan heitetyltä ajalta.
 2. Suosittelen jotain systeemiä jolla laahuksen saa edes tanssien ajaksi ylös. Minulla oli tyllialushameessa laahus jota ei saanut nostettua ja sen tyllin päällä sitten liukasteltiin koko ajan. Pari ikävää repeämääkin helmaan tuli. Onneksi päälimmäsen satiinihameen sai kuitenkin nostettua. Tyllin olisi voinut leikata tasamittaiseksi mutta halusin hienostella, sillä kustannuksella että esim. häävalssi oli hyvin hankala tanssia.
 3. Nyt kun omat juhlat on takana, voin hieman kertoa mielipidettäni Kouvolan Upseerikerhosta. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Pitopöydän antimien suhteen on kivasti valinnan varaa ja henkilökunta on kyllä todella joustavia sen suhteen. Tilat on todella toimivat, vaikka yli 100 hengen häissä väkeä joutuukin jakamaan kahteen saliin. Sinne kuitenkin kuuluu ja sieltäkin näkee pääsalin puolelle ihan kivasti. Kannattaa kuitenkin nakittaa joku seremoniamestariksi joka huolehtii että häävieraat tietävät mitä tapahtuu milloinkin. Alkoholitarjonnan suhteen vähän noottia. Eli talon kuohari ja viinit on kyllä aika hintavia eivätkä suostuneet ainakaan meidän kohdalla hakemaan Alkosta mitään toivomaamme halvempaa vaihtoehtoa sillä "joutuisivat sitten laskuttamaan kaikki haetut pullon vaikkemme niitä käyttäisikään illan aikana". Olin tuohon aikas pettynyt. Ruuan kanssa viiniä on tarkoitettu 2 lasillista per ruokailija ja tämän suhteen ovat hemmetin tarkkoja. Jos esim. vaihtoi alkuruokien kanssa juodun valkkarin pääruoalle punkuksi, vajaa valkkarilasi haetiin pois. Kävivät myös täyttämässä vajaita laseja mikä laskettiin sitten kahdeksi lasilliseksi vaikka todellisuudessa sai vain 1½. Omia alkoholejahan alueella ei saisi nauttia, kertoivat kauhutarinoita häistä jotka keskeytettiin kun väki joi omiaan. Upseerikerhon aluetta ei kuitenkaan ole naapuritalojen pihapiiri, meilläkin muutamat vieraat kävi takakonteilla. Baaria kannattaa kuitenkin suosia, hinnat ovat ihan normaaleja baarihintoja. Parempaa White Russiania ei saa mistään Kouvolasta! Juhlat päättyivät aika lyhyeen, valomerkki tuli jo ennen puoltayötä. Bändin kamat ja kaikki koristeet täytyy korjata vielä samana iltana pois. Me ei muuten päästy víemään koristeita kerholle perjantaina kun sielä oli illalla jokin tilaisuus. Talon väki kuitenkin auttoi kivasti pöytien kuntoon laittamisessa lauantaiaamuna. Kokonaisuudessa ihan kiitettävä paketti. Noita pikkumiinuksia ei kyllä huomannut siinä juhliessa. Lasku tuli tällä viikolla, 120 vierasta juhli noin 3600€ hintaan.
 4. Siis mie en olisi muistanut koko suutelemista, onneksi Tam muisti ja pusu tuli kohdallaan!
 5. Suomen Posti poistaa Viivi & Wagner -merkin valikoimistaan 30.6. mennessä, eli ne joilla on suunnitelmissa käyttää tuota merkkiä, tehkää nopeasti ostoksenne verkkokaupassa/lähipostissa jotta saatte merkkinne!!!
 6. Mekin tuhlattiin ihan turhaan rahaa ekaluokan (nätteihin) merkkeihin kun ei sillä näyttänyt olevan mitään merkitystä kutsujen perille saamiseen. Yksi kutsu teki matkaa Suomen sisällä kauemmin kuin toinen Espanjaan >!!
 7. Meidän vihkisormuksiin tuli molemmille lukemaan "eka puhe pitää" ei siis nimiä eikä päivämääriä. Ajattelin ettei mahtuisi, mutta olisihan tuo sitten mahtunutkin :-/. No, ehkä vielä lisäämme sen sinne.
 8. Mun vihkisormukseni on hankittu nyt kolme kuukautta ennen hääpäivää. Miehen sormus tilataan myös vielä tämän kuun aikana että sitä kerkeää sitten vaihtaa pienempään/isompaan ellei ensimmäisellä kerralla tule sopiva mitoista huolimatta.
 9. Me ajateltiin että molempien polttariporukat saavat esittää valssiin kutsun, eli tämän Päivänsäde ja Menninkäinen-laulun uusilla sanoilla. Porukassa on muutamia todella hyviä laulajia joten tuosta voi tulla hieno juttu! Nolaamisen kannalla en ole. Sen takia kaikenmaailman sutsisatsit on ihan ulkona meidän suunnitelmista.
 10. Mä en saa hartioitani peitettyä, sillä kukkalaite tulee vasemmalle olkapäälle ja olkavarrelle niin etten voi laittaa ylöskiinnittyvää huntua tai ottaa mitään huivia. Pukuni on olkaimeton.
 11. Mua jännittää eniten vieraiden viihtyvyys. Tanssiiko ne? Tykkääkö ne ruuasta? Käyttääkö ne talon baaria kuten me toivottaisiin vai ryystävätkö omia juomia takakonteista? Ja tällä hetkellä mä hieman jännitän myös omaa pukuani kun en oo vielä ihan varma miltä se tulee näyttämään. Siitä tulee sen verran omalaatuinen, kuten tulee myös mun kukkalaitteestani (ei perustaviskimppua). Eli kai mä jännitän sitäkin mitä vieraat tykkää mun morsiuslookistani.
 12. Kurjenmiekassa on tosiaan ihanat puitteet häille! Serkku vihittiin siinä sisäpihalla ja ruokaa oli paljon ja kaikki oli hyvää, vaikkakin ihan perusruokaa (ehkä jonkun mielestä arkistakin) olikin.
 13. Tuulensuojaan pitää hommata pitopalvelu erikseen, tilavuokrasta mulla ei ole tämän hetken tietoa, markka-aikaan se oli 800 mk. Se ei ole kauhean iso juhlatila, mutta ihan kaunis ja siisti ja aika keskeisellä paikalla Kouvolassa.
 14. Meadow, yhdet häät siellä juhlittu muutama vuosi sitten, itseasiassa vihkiminenkin tapahtui pihapiirissä! Aivan ihanat puitteet!! Todella hyvää ruokaa jota oli paljon! Tuskin on muuttunut huonommaksi, vaikka omistajanvaihdos sen jälkeen on tapahtunutkin.
 15. Mulla on suunnilleen yhtä pitkä lista mutta henkilöitä jakamassa tota työmäärää melkein yhtä monta. Molempien vanhemmat ja sisarukset etunenässä. Ei sen kaasonkaan voi olettaa joka paikkaan repeävän ;D.