Jump to content
Naimisiin.info

Knaus

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Knaus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Knaus

    Suuteloittako kirkossa?

    Unohdettiin... Eikä meistä ole suutelukuvaa hääpäivänä muutenkaan. Vaikka muuten pusitaan ja halitaan missä ja milloin vaan. Kai se päivä sitten vähän jännitti.
  2. Pääsiäiskortti äidiltä ja hänen aviomieheltään
  3. Knaus

    Jos lauluesitys, onko myös virsi?

    Meillä pappi sanoi, että häävieraiden vähyyden vuoksi on ok, että virren paikalla kanttori laulaa toivomamme laulun. Kanttori ymmärsi asian kuullessaan vieraiden lukumäärän, mutta sanoi puolustavansa aina virttä.
  4. Ou jes, täällä kaksi kappaletta. Häiden lopullinen pääluku on 5 meidät mukaanlukien ja olemme päätökseemme todella tyytyväisiä. Mielestäni häät ovat "meidän päivä",jolloin keskitymme toisiimme, pidetään niitä bileitä sitten myöhemmin muiden kanssa muiden asioiden tiimoilta ;D
  5. Knaus

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Alttarille mennessä Rimpsessa Ruusunen Musiikkiesityksenä virren tilalla (koska vähän hääväkeä kanttori luopui virsivaatimuksesta) Tänä aamuna aurinko nousi Alttarilta tullessa Bachin preludi F-duuri (sulhon toivomus)
  6. Haltijakielellä Rakkaus sulhon etukirjain morsiamen etukirjan 3.4.04
  7. Tiedän kokemuksesta, että polttareiden järjestäminen on melkoisen epäkiitollista hommaa. Jos teille on polttarit järjestetty, niin parempi olisi häissä kiittää porukoita vaikka sitten jotenkin polttareiden teemaan liittyvällä tavalla. Eikös se muuten yleensä mene niin, että jos vahinko on jotenkin pakko laittaa kiertämään, niin se tapahtuu sitten vielä naimattomien tulevissa polttareissa? Vaikka tässäkin kyllä kunnioittaisin enemmän polttareiden kohteiden toiveita huolimatta siitä millaisia kinkereitä he aikaisemmin ovat olleet järjestämässä.
×
×
  • Create New...