Naa

Rouva
 • Content count

  876
 • Joined

 • Last visited

About Naa

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi
 1. Me tilattiin ruusupuusta kukat ja oli kyllä ihania! Olin tosi tyytyväinen palveluun ja kukkiin.
 2. Overa: Meillä vietettiin häitä Surkeejärvellä viime vuoden heinäkuussa. Jotain siitä tänne kirjottelinkin. Kaikki meni tosi hyvin, Mariannen kanssa oli kiva asioida ja ihan kaikkeen saatiin itse vaikuttaa. Ainut on, että Marianne on tosi kiireinen, eikä oikein sähköposteihin vastaa, joten kannattaa soitella Pitopalvelu heillä on oma, mutta koska poika omistaa tilukset ja äiti pitopalvelun saa sinne viedä omat juomat. Meillä oli lisäksi savusauna ja paljut varattu, tästä tuli 300€ lisää hintaa ja paikan vuokra tosiaan on tuon 700€ pe-su. Oli kiva kun sai rauhassa koristella edellisenä päivänä ja sunnuntaina ei ollut kiire pois, kun meidän juhlat jatkui osalla aamu viiteen, osalla seitsemään Vieraita jäi yöksi kymmeniä ja yöpymismahdollisuudesta oli tiedotettu jo kutsuissa, se maksoi 37€/henkilö, sisältäen aamupalan, pyyhkeen ja lakanat. Iltapala me ostettiin ja tehtiin itse. Kesäkeittiössä sai ihmiset käydä illalla/yöllä paistamassa makkaraa ja syömässä salaattia, tämän ois voinut tilata myös pitopalvelulta. Hääkakkuja meillä oli mm. kaksi erilaista kun minä halusin juustokakkua ja mies mansikkakakkua Menu oli meillä muistaakseni 39€, vaihtelee vähän lhan hinnan yms. mukaan, mutta todella hyvänmakuinen ja runsas. Me ollaan hirmu tyytyväisiä että pidettiin häämme tuolla! Meidän häät oli n. 70-80 henkiset, mutta enempikin ois mahtunut, me roudattiin sieltä pöytiä pois aika paljon. Tila on ihana ja kiva kun se on yhtenäinen. Korpilahden kirkolta ei ollut kovin pitkä matka enää tilalle, ja se oli meidän mielestä kaunis paikka vihkimiseen. Kysele vaikka yksärillä lisää jos haluat lisää tietoa.
 3. ^ mun käsityksen mukaan Kissanviikset on yksi kalleimista ravintoloista Jyväskylässä, mutta on siellä pirun hyvät ruuatkin Tilat on pienet ja intiimit, joten paljoa porukkaa sinne ei mahdu tai kummoista ohjelmaa. Jos siis muistan oikein
 4. ^^ samaa mieltä kun carnation. Aika vähälle kuulostaa siiderin ja lonkeron määr. Tosin riippuu tietty täysin siitä, mitä teidän vieraat tykkää juoda.
 5. En tiedä minkähintanen mut Paviljongistahan saa eroteltua pienemmänkin tilan ja tilat on ns kolkot ja modernit. Valoilla mitä siellä on, saa paljon aikaan. Tässä esim. jotain kuvia: http://testure.eu/client/jyvaskylan_paviljonki/.
 6. annas kun: mistä paikoista ootte nyt kyselleet tarjouksia niin tietää ettei samoja sulle enää ehdottele ?
 7. Milton: Tarmola on vanha rakennus, keittiö tosiaan ihan olematon, siellä ei mahdu kun max kaks ihmistä pyörimään. Sen lisäksi vain yksi tila, joka on sekin melko pieni. Ei kovin juhlallinen minusta.
 8. ^ http://www.matkailutilasurkeenjarvi.fi/haat.html Meillä on tuolla tänä kesänä ja loppumisaikaa ei ole. Navettaan mahtuu tuo 100 henkeä ja sauna+ paljut mahdollisuus on.
 9. hopeoitu: hymy tuli huulille kun luki ton teidän tekstin minusta siis hauska ja toimii!
 10. *Tiuku* mä niin allekirjoitan tuon! Kioto on ihana Mä olin siellä muistaakseni kolme yötä ja se on ihan huippu isoksi kaupungiksi. Tosiaan ihan erilainen kun Tokio sekä rakennuksiltaan kuin tunnelmaltaankin. Suosittelen Aure ainakin yhtä yötä siellä!
 11. Palokan pelimannitalolle saa viedä omat, mut se on melko pieni toi 70 ei ehkä mahdu yhteen tilaan. Meitä oli viikonloppuna siellä noin 60. kuohun kylätalolle saa myös viedä sekä omat juomat, ett ruuat. Olikohan niistä jo sun kanssa puhetta?
 12. Tallinnan päässä pre order piste on satamassa siinä matkalla laivaan ja auton saa hyvinkin lähelle kärryjä. Siellä on juomat pakattu joko kärryihin, joista ne lastataan omaan autoon tai lavoihin joita saa työnnettyä ja siitä sitten lastattua autoon. Tämä siis jos olet automatkustaja ja ajat auton ulos laivasta tallinnan päässä.
 13. ^^ sama. Laivassa ainakin tosi kalliita verrattuna isomaan pulloon. Tallinkille kun tekee pre orderin, pitää olla matkustajatiedot ylhäällä ja onko automatkustaja vai ei. Sietä kun sitä täyttelee, niin näkyviin kyllä tulee kaikki ne, mitä voi pre orderilla tilata. Maissa on sit esim. superalko, johon voi tilauksen tehdä etukäteen ja he sitten pakkaavat valmiiksi. http://www.viinarannasta.ee/articlesr.php?sid=14&gid=10 tuolta löytyy hintoja superalkoon ja nopealla vilasulla näyttäis mini pulloja 5cl, olevan vain vanatallin tai jägermaister, tosin edullisia verrattuna laivaan (1,50€), en kuollaksenikaan muista onko siellä muita pikkupulloja. Kalliita ei näytä olevan, jos niitä on.
 14. Hauska lukea miten nyt jo on muuttunut kuviot Kutsuttavien vierasmäärä on noussut kymmenellä, eli 85 lähtee kutsu. Ja budjetti on tippunut, jossain olemme onnistuneet säästämään näköjään nyt on budjetti enää 8100€. Katsotaan miltä näyttää juuri ennen häitä! Köh köh. nyt budjetti noussut kun häihin aikaa 3kk. Tosin nyt siihen kuuluu 2600€ arvoinen häämatkakin. Eli tällä hetkellä toteutuva budjetti on 10900€. Jos siitä miinustetaan tuo häämatka mitä aikasemmin ei oltu budjetoitu on se 10900€-2600€=8300€, eli periaatteessa ollaan edelleen alle tuon ekan budjetin. Alakanttiin oltiin budjetoitu minun ja miehen puku, niistä tuli lisää 245€, kun taas juomissa on säästetty 132€, valokuvaajassa 570€ ja mun alusvaatteissa ja bikineissä 70€. Koristeissa mentiin myös miinukselle 144€, kun taas kutsukorteissa säästettiin lähes satanen. Pitopalvelun hinta tippui 3€ per nenä eli 234€. Kirjottelen taas vaikka häiden jälkeen, miten kävi lopullisen budjetin Tätä on aika kiva seurailla ja onneksi tehtiin excel taulukko joka laskee myös erot siihen mitä oltiin ajateltu ja mitä oikeesti maksoi.
 15. Mie ymmärsin sit jotain väärin tsemppiä paikan valintaan!