Lootuksen kukka

Morsian
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

About Lootuksen kukka

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pohjanmaa
 1. Juhla 29.8. ja vihkiminen 28.8. Vihkiaika maistraatista varattu. Juhlapaikka varattu. Catering varattu. Kaasot ja bestmanit pyydetty. Juhlan valokuvaus varattu. Kampaaja varattu. Tosin ehkä vaihdan vielä. Vieraslista pääpiirteittäin tehty. Häävalssi valittu. Toisen pitää vielä opetella se tanssimaan. Koristelut työn alla, osa koristeista tilattu, suunnitteilla reissu ikeaan. Kimppu suunnitteilla, kaaso tekee. Kutsut suunniteltu, pitäisi vielä tilata. Vihkikuvat auki. Hääpuku auki. Sulhasen puku auki. Sormus auki. Soittolista auki. Juomat hakematta. Vihkikuva varaamatta.
 2. Meillä ei varsinaisesti tarvita hääautoa kun meidät vihitään edellisenä päivänä. Mutta ajattelin kyllä että voitaisiin tehdä niin että sulhanen hakee minut meidän SLK mersulla juhlapaikalle kun olen saanut kaunistauduttua. Auton kyllä ajattelin koristella jotenkin.
 3. Mä tahtoisin tehdä Sangrian häihin, mutta riittääkö se viihdejuomaksi? Siis että jos ruuan kanssa on viiniä ja sitten illaksi sangriaa? Vai pitääkö ottaa vielä siideriä/lonkeroa/olutta?
 4. Mä tahtoisin itselleni elämäni polttarit enkä usko että kaasoni minua niin hyvin tuntee että osaa järjestää ihan sellaista ohjelmaa mitä haluaisin. Ja pettyisin kyllä jos olisi tylsät polttarit. Onko ihan tyhmää suunnitella itselleen polttarit?
 5. Anoppi ja appi on ihan innoissaan, soittelevat ha kyselevät miten järjestelyt sujuu. Äiti vaan kysy että onko pakko just sinä viikonloppuna.. Mutta kyllä se sitten oli kuitenkin iloinen mun puolesta.
 6. Mä olen jo varannut juhlapaikan ja kampaajan. Katselin jo hääkenkiä ja viikonlopouna tilaan nekin. Häämekkoa jo katellut, mutta käyn ensin sovittelemassa millanen malli mulle sopii. Jos löytyy tuota mallia ja se sopii mulle, niin helmikuussa tilaan sen. Lauantaina alkaa puolen vuoden fitness-valmennus, ajatuksena olla kunnossa häissä
 7. Täällä kans lähinnä anopin kanssa höpötetään häistä Tai anoppi lähinnä kyselee miten järjestelyt edistyy.
 8. Nyt taisi löytyä häävalssi A. Aallon rytmiorkesterin morsiuspari
 9. Mulla tulee todnäk olemaan kaasona yksi nainen ja yksi mies, miehellä bestmanina samoin. Aion antaa suosituksen mekon väriksi ja miespuolisilla saa olla samanvärinrn paita ja kraka.
 10. Ilmoittaudun mukaan. Päivämäärä tulee olemaan 29.8. Ei vielä kauheasti konkreettista tehty, suunniteltu ilmettä ym. Rupean pikkuhiljaa tekemään koristeita. Tiibetiläisiä lumileijonia kun ei saa tuossa kokoluokassa mitä haluan. Teemana siis sekoitus aasiaa, kiina, tiibet ja japani. Värimaailma vähän vielä auki, ehkä valkoista, kultaa ja sellaista tummanpunertavan ruskeaa.
 11. Hahaa, täällä myös yksi aika pihi Onkohan se tuo laihian läheisyys joka vaikuttaa :D Mä olen vasta asettanut budjetin katon ja nyt vaan pitää suunnitella että pääsee siihen. Voiko sulle Isthle laittaa yksäriä?
 12. Uusi 2015 morsian ilmoittautuu! Päivämäärää ei olla lyöty lukkoon vielä, mutta tulee olemaan aikavälillä elokuun loppu - lokakuun loppu. Budjetti noin 5 tonnia, vieraita max 80.
 13. Voi kait sitä paistaa broilerin fileitä, jossain kermassa, mukaan auraa? Tai jopa jotain tikka masalaa, chicken kormaa tms?
 14. Olen miettinyt että jos pitäis perinteisestä poikkeavan juhlan. Ei varsinaista ruokailua (tästä kyllä kerrotaan kutsussa) vaan jotain pientä suolaista purtavaa, voileipäkakkuja ja coctail-paloja. Onko ihan typerä ajatus? Toinen vaihtoehto on kutsua vähemmän ihmisiä ja kunnon ruokailu. Mutta mihin aikaan illasta tällaisen coctail-tilaisuuden voi aloittaa?
 15. Kyllä mä olen myös sitä mieltä että lihaakin pitää olla. Tai ainakin kutsussa maininta kasvisruuasta niin vieraat tietää syödä kotona. Minä sinakaan en söisi kun pelkän salaatin jos kasvisjuttuja olisi vasn tarjolla.