Corniche

Morsian
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Corniche

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Onko kukaan avioitunut ulkomaalaisen/amerikkalaisen kanssa Las Vegasissa? Kiinnostaisi tietää, miten vegas-avioliitto vaikuttaa ( tai ei) esim. oleskelulupien ja muiden hankintaan vai kohdellaanko vegas-pareja tässä prosessissa kuten muitakin Yhdyvalloissa avioituneita?
 2. Painovirhepaholainen, nettiosoite on: www.linnaseutu.org/kylahanke (siis ilman ylimääräistä n-kirjainta)
 3. Sikojen rakkaus on muistaakseni runoilija-kirjailija Ilpo Tiihosen käsialaa.
 4. Olisiko kenelläkään kuvia makasiinin sisältä?
 5. En ole Rusthollissa juhlinut, mutta viime kesäisen käyntikerran perusteella sen miljöö vaikuttaa aika kulahtanëelta. Piha ja "tanssilava" olivat aika huonossa hoidossa, laudat repsottivat eikä nurmikkoa oltu ajettu, rakennusten maalit hilseilivät, kaikesta paistoi piittamattomuus/rahan puute jne.. tämä siis oli vaikutelma, kun Rustholliin saapui maantietä pitkin. Se riitti kuitenkin jo käännyttämään portilta, joten en tiedä, millainen R. on sisältä ja rannan puolelta. Kauniilla paikalla paikka toki sijaitsee.
 6. Pullero vei sanat suusta, ei kiitos Kanarialle.
 7. Hei Sylvesteri, minkälaisia lisätietoja sait Kelhistä soittamalla ( jotakin muuta kuin mitä nettisivuilla jo kerrotaan)? Esim. varaustilanteesta, tilojen siivouksesta, tarkemmasta vuokra-ajasta jne..? Kiitos, jos jaksat raapustella lisätietoja.
 8. Joku kysyi lisätietoja Hatanpään kartanosta, tässä muutamia 02/05 saatuja tietoja. - Tilavuokra on 500 € kello 17-24, jokaisesta lisätunnista puolen yön jälkeen veloitetaan á 100 € - Tilat saa tosiaan käyttöön viimeistään kello 17, sitä ennen tilat toimivat museona. Tosin ravintola laittaa ravintolasalin kuntoon ennen sitä, mutta muusta mahd. koristelusta en osaa sanoa, missä vaiheessa päivää se sitten onnistuisi, jos paikalla on museokävijöitä. - Ruuat ja juomat on otettava kartanosta, jossa on siis A-oikeudet ja pitopalvelu/ravintola. - Esimerkkimenu oli sinällään aika edullinen Treen keskustan hintoihin verrattuna (muistaakseni 25€/hlö), mutta iltapalasta (6€/hlö) veloitettiin erikseen ja ihan peruskökköviinit olivat myös mielestäni kalliita (min. 24 €/pullo). - Muuten palvelu oli ystävällistä ja asiat esitettiin selkeästi. Itseäni ärsytti kuitenkin lievä rahastuksen maku: vaikka paikka toimii ns. ravintolaperiaatteella, eli ruoat ja juomat tulevat paikan päältä, veloitetaan tilasta silti aika reipas hinta. Harvassa ravintolassakaan toimitaan siten. Edit. Kello 17:n jälkeen käyttöön saa tosiaan kaikki tilat, siis koko talon.
 9. Minttuli05, millä tuotteilla olet itse saanut pintakuivan, mutta rasvoittuvan ihosi kuriin? Taistelen itse saman ongelman kanssa.. Edit. meni hieman asian ohi. Vastaus varsinaiseen kysymykseen: olen ajatellut luottaa hääpäivänä ammattilaiseen.
 10. Omakohtaista kokemusta ei Eräjärven Eerolasta ole, mutta olen joskus kysynyt heilltä lisätietoja. Eerolassa on muistaakseni myös A-oikeudet, mutta kannattaa vielä varmistaa. Ymmärtääkseni paikkaa pitää Pietarin Suomen-konsulin/ -lähettilään puoliso ja menu on slaavilais-/venäläistyyppinen, vaikka siitäkin varmasti voi keskustella. Kannattaa ottaa yhteyttä, vastaavat mielellään tiedusteluihin. http://www.eerola.net/
 11. Varmaankin kuivaa kuohuviiniä, ellei innostuta valmistamaan Louhisaaren juomaa.