Jump to content
Naimisiin.info

Ronda

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Länsi-Suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

283 profiilin katselua

Ronda's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ronda

    Jupinaketju kosinnanodottelijoille

    ^Oi Noin se homma vaan etenee Lootuksen kukallakin oli edistytty loistavasti Täällä olis isännällä ollut nyt kaksikin loistavaa tilannetta kosia,mutta päästi molemmat menemään Täytin vuosia alku kuusta (tosin päästiin lapsen takia vasta viime viikonloppuna niitä juhlistamaan ravinteliin) ja toinen oli kylpylässä käynti sillon synttäreinä. PAH! Ens lauantaina olis kaveripariskunnan kihlajaiset/tuparit. Ja taas tuli niin puun takaa että.. Mahtava olo,kun kaikki kiilaa ohi,vaikka me tässä ollaan kauiten yhdessä hengattu.(kiukuspäissäni tossa laskeskelin,että nää neljä nyt kihlautunutta ei ole edes olleet yhteensä yhdessä yhtä kauan kuin me Että kyllä noita aikaansaaviakin miehiä jossain ilmeisesti on Eikä säntää tunnu häiritsevän yhtään,että tuo oli jo siis neljäs kutsu tänä vuonna kihlajaisiin ja ja toinen pari,jonka toista osapuolta ei olla edes ehditty tapaamaan . Kamala sanoa,mutta onneksi en pääse näihin(kään) pippaloihin osallistumaan,vaan jään kotiin lapsen ja koiran kanssa. Vois se meidänkin vuoro joskus olla..
  2. Ronda

    Jupinaketju kosinnanodottelijoille

    Täällähän on edistytty jo ihan kiitettävästi kukin omalla tavallaan Ehkä pian jo ensimmäinen saa kunnian siirtyä haaveilusta suunnitteluun Täällä on taasen taitanut tulla jo vähän takapakkiakin . Onko tuo isäntä oikeesti noin tyhmä ja lapsellinen tän asian suhteen kun antaa ymmärtää?!?! ''anoppi'' tossa menneellä viikolla kyseli onko mitään juhlia tulossa nyt lähivuosina,kun hän voisi tulevalla matkallaan teetättää itselleen puvun sinne. Isäntä ilmeisesti heti tajusi mistä ''juhlista'' nyt oli kyse ja lähti röökille mutisten jotain kun aina jaksetaan joka paikassa häntä asiasta kiusata. Tsiisus. Vähän jäin nolona siihen sitten muka kiinnostuneesti tv:tä töllään..huoh. Ihan tuli mieleen pikkukakara,jota kiusataan uudesta tyttöystävästä tms. Muutenkin kun asiasta yritän puhua,isäntä vaihtaa loisteliaasti puheen aihetta.En jaksa sitten enää asiaan palata,kunnei kerta tunnu kiinnostavan. Pikkusen nousi kyllä viime kuussa tuttavan tupareissa pala kurkkuun,kun paljastui että kyseessä olikin myös häät. Eihän se mitenkään multa pois ole,mutta jotenkin tuli nyt niin huonoon ajankohtaan.Tiedän,että olisin varmasti juhlinut hilpeämmällä mielellä jos kyseessä olisi ollut pelkät tuparit. Meni koko bileet enemmän ja vähemmän hammasta purren. Että tähänkö tää nyt sitten menee,että musta tulee tällänen katkera vanhapiika, joka ei pysty enää iloitsemaan ja juhlimaan muiden onnea.
  3. Ronda

    Jupinaketju kosinnanodottelijoille

    Pink_girl: Kirjoituksestasi sai vähän sellasen kuvan,että mies jollain tavoin jännittää kosintaa. Tai voi jopa olla,että sillä on jo joku päivä mietittynä kosinnalle ja pysyttelee siksi hiljaa ettei lipsauta mitään Mutta positiivistahan on,että myös hän on miettinyt häihin liittyviä asioita ja pystytte niistä puhumaan. Meillä kun isäntä heittää aina kaiken leikiksi,kun sanonkin sanan ''häät'' eikä olla ikinä puhuttu rakentavasti niistä. Mä en ole mitään päivämääriä ole vielä (turhaan?) miettinyt,mutta pelkään myös että joku ehtisi käyttää minun ideana kutsuista,koristeluista,puvusta.. ja kaikesta. Ja nyt näyttää vähän siltä,että pikkusisko taitaa mennä posottaa ennen minua naimisiin. Kovin oli puheet sen tapaset ,ettei kauaa tuo suhde laakereillaan makaa (tapasi joulukuun alussa ) Äh. Siskolla kun sattuu olemaan niin sama ajatusmaailma kuin mulla,että jos se nyt kiilaa eteen,saan suunnitella hääni kokonaan uusiksi. Mutta pääseepähän taas tanssimaan häitä,vaikkei omat olisikaan Kysyin tossa piruuttani,josko isäntä lähtisi mun kanssa häämessuille (tälle paikkakunnalle tulossa jotkut pienet). Vastasi vaan,että mikä ettei Mä vähän haavi auki ja sanoin että mitä me sinne kun ei naimisiinkaan olla menossa. Isäntä vaan hymähti ettei mennä sitten Ihme olento. En siis tosissani ollut edes miettinyt meneväni..voisi tulla vähän ulkopuolinen olo siellä.. Olen samoilla linjoilla kati1986 kanssa tuosta häiden suunnittelusta. Haluan myös aloittaaa järjestelyt ajoissa.,ilman kiirettä, ja vaikka sitten tuhat kertaa uusiksi jos tarvis
  4. Ronda

    Jupinaketju kosinnanodottelijoille

    Meillä mies esittelee minut yleensä muijana tai emäntänä..Eipä mitään mieltä ylentäviä nuokaan Siinä sitten yritän olla reippaana vieressä,kuin olisin ''vitsissä'' täysin mukana. Mä tunnen myös olevani jotenkin ulkopuolisempi kuin muut miniät..Varsinkin kun toinen miniä on ollut kuvioissa jo lähemmäs 15 vuotta ja ''virallisena'' miniänä 7 vuotta.Toinen taas tullut vasta vuosi sitten kuvioihin,mutta kun tämä sattuu olemaan anopin lempilapsen seurustelukumppani,niin häntä kohdellaan täysin eritavoin kuin minua. <_<Huoh. Tällä lempilapsella on myös 2 ex-tyttöystävää(ja kummankin kanssa lapsi) ja nämä lapsetkin saa ihan erilaista kohtelua kuin meidän pikkunen.
  5. Ronda

    Jupinaketju kosinnanodottelijoille

    Toisaalta. Jos vauvanyritys ei hirveän pitkäksi veny,niin kummasti kaikki muut asiat muuttuvat täysin samantekeviksi ja turhiksi murehtia kun pieni ilmottelee olemassa olostaan. Täälläkin ärsyttää tuo alentava tyttöystävä titteli Sitten jos sukujuhlissa esitellään pelkkänä *piip* n äitinä,saa helposti sen kuvan,ettei olla yhdessä vaikka yhteinen lapsi onkin.. Mieskin kun on jo yli 30, niin tuntuu niin hassulta sanoa poikaystäväksi..miesystävä kun mun pääni mukaan on jonkun yli 40- vuotiaan eronneen naisen uusi rakkaus Nää on taas näitä äippälomalaisen päivän pähkinöitä
  6. Ronda

    Haaveiluketju

    ^ Kuulostaa hyvälle.Nyt et ole enää kovin kaukana rouviintumisesta Minäkin hyppään tänne. Yhteiseloa takana 6 vuotta ja rapiat josta n. 4 vuotta ollaan yhdessä asuttu. Asunto ostettiin tossa 3 vuotta sitten ja meillä myös yksi lapsi. Kovasti olen jo vuoden päivät kosintaa odotellut,mutta tuntuu olevan turhaa. Mies melkein 7 vuotta minua vanhempi,mutta itellä tuntuu silti olevan kovempi ikäkriisi ja hinku vakiintumaan. Hirveästi en asiasta ole miehen kanssa edes puhuttu,kun kuulemma alkaa aina ahdistamaan koko hässäkkä Tuntuu,että kaikki ympärillä vaan hehkuttaa joko tuoretta kihlaustaan tai sitten järjestelee jo kovaa vauhtia häitä. En haaveile mistään päivästä prinsessana,päinvastoin, haluaisin vain maistraattivihkimisen muutaman todistajan läsnäollessa. En omista itsevarmuutta sitten nimeksikään,joten isot häät on täysin pois suljettu vaihtoehto. Haaveilen oikeastaan vain siitä,että saisin olla Vaimo,enkä vain tyttöystävä tai poikaystäväni lapsen äiti.
  7. Ronda

    Jupinaketju kosinnanodottelijoille

    ^^ Minä päätin tossa vuosi sitten,että kun sitä kosintaa mies ei näemmä saa aikaiseksi,niin josko lapsen sitten. Niitä kun elämääni kuitenkin haluan useampia.Nyt tosin jaksaa jo sukulaisetkin kysellä ihmeissään,miksei sormusta vielä näy vaikka lapsikin maailmassa Onneksi tajusin,että kosinta vielä kaukana tulevaisuudessa (jos sielläkään) , koska silloin lapsen saanti saattaisi olla jo mahdotonta.
  8. Ronda

    Jupinaketju kosinnanodottelijoille

    ^ todella turhauttavaa varmaan olla kokoajan vähän kuin varpaillaan ja odottaa milloin se oikea hetki sitten on tullakseen..Mutta pitkän odotuksen jälkeen se kihlaus maistuu varmasti paljon makeammalle Tai näin mä ainakin haluan uskoa Täällä ei ole edes lupailtu mitään kosinnan suuntaankaan,joten olet jo askeleen pidemmällä mua Kunhan nyt ei enää montaa vuotta tässä menisi tässä kärvistellessä muiden kihlautumisia katellen..
  9. Ronda

    Jupinaketju kosinnanodottelijoille

    Mur. täällä odotettu jo yli 6 vuotta kosintaa Tai enhän mä nyt koko aikaa ole kosintaa odottanut,mutta ainakin nyt ton 3 vuotta.Mies ei tunnu sitten millään saavan aikaiseksi. Meillä on kuitenkin yhteinen kämppä-ja autolaina sekä lapsi. Ketuttaa myös sama asia kun joku kirjoittikin,että mies ollut jo aikasemmin kihloissa ja se on tapahtunut paaaljon aiemassa vaiheessa suhdetta. Ja niitä kihloja juhlittiin täällä koko viikonloppu ja vieläkin sen ihanat veljet jaksaa niistä välillä muistutella Moneen otteeseen ollaan naimisiin menosta puhuttu,mutta mies laittaa asian aina leikiksi Heittelee kaikkia älyvapaita ideoita ilmaan,eikä ota edes mun ehdotuksia vastaan.Todella kypsää 31- vuotiaalta Miehen ystävätkin kaikki vähintään kihloissa jo ja huomattavasti lyhyemmillä yhdessä oloilla. Nekin jaksaa aina kettuilla tosta kosimattomuudesta miehelle,mutta sekin taitaa olla joku leikki ton mielestä. Meillä on muutenkin suhde mennyt hitaassa tahdissa eteenpäin eikä varmaan oltaisi edes tässä vaiheessa jos en itse olisi laittanut hippuloita vinkumaan. Mutta kosinta on asia jota en aio tehdä.
×
×
  • Create New...