LumiQ

Jäsen
 • Viestit

  3
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä LumiQ

 • Taso
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä myös drinkkipöytä häissämme. Alkuillasta drinkkejä teki cateringin yksi työntekijä, joka myös valvoi ettei juomia niin sanotusti hamstrattaisi ja jätettäisiin pöytiin pyörimään lähes täysinä.. Loppuillasta drinkkipöydässä ei ollut enää ketään vaan vieraat saivat itse tehdä juomiaan. Saimme myös vinkin että Helsingissä toimivasta baarimikkokoulusta voisi saada kohtuullista korvausta vastaan baarimikko-opiskelijan koko illaksi. Kannattaa pyytää tarjousta!
 2. Meillä oli myöskin improtyyppinen esitys häissämme. Kaksi harrastelijanäyttelijää jotka tekeytyivät häävieraiksemme ja hämmensivät muiden vieraiden keskuudessa. Esitys kesti useamman tunnin ajan ja oli erittäin onnistunut. Vieraamme pitivät esityksestä ja se meni läpi muutamia epäilijöitä lukuunottamatta:) Voin suositella!!!
 3. Meidän häissämme uutena vuotena -13 ei myöskään ollut leikkejä mutta halusimme silti järjestää mukavaa ohjelmaa vieraillemme. Häissämme esiintyi standup- koomikko sekä kaksi näyttelijää, jotka toimivat häävieraina muiden tietämättä. Ohjelma oli mielestämme erittäin onnistunut ja näyttelijöidenkin osuus meni läpi ilman että kukaan vieraista arvasi heidän olevan näyttelijöitä!