Jump to content
Naimisiin.info

Larie

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Larie's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Larie

    Aitio Sali

    Miten te, jotka ootte jo paikan varanneet, olette ajatelleet pöytäjärjestyksen? Itse haluaisin älyttömän paljon neliöpöydät, eli kaksi pöytää vastakkain niin, että mahtuu 8 henkilöä istumaan. Mietin vain, onko huono osan istua, kun pöydän jalat tulevat tielle..? Entä oletteko jo pitäneet ensimmäisen palaverin Annin juhlapalvelun kanssa?
  2. Larie

    Aitio Sali

    Kiitoksia Tipzilla! Hurjalta kuulostaa muiden kokemukset, miten ne huonot kokemukset ovatkin mieleenpainuvampia mulla(kin) kuin hyvät Onkos täällä muita, joilla on tänä tai ensi vuonna Aitio salissa juhlia?
  3. Joskus täällä oli Salmi Sali -aiheinen ketju, ja muistaakseni myös Aitio sali -ketju, mutta nyt ne on poistuneet jostain syystä, niin laitetaanpas uutta ketjua hereille Meillä on häät Aitio Salissa 2.8.2014, eli siihen on vielä aikaa, mutta olis hauska kuulla muiden morsianten (ja tietenkin myös sulhasten) kokemuksia ko paikasta ja ylipäätänsä Annin Juhlapalvelusta. Salmi Saliin tuo sama firma ruoat kuin Aitio Saliin, joten myös Salmi salista kokemuksia, erityisesti ruoan puolelta, otetaan mielellään vastaan! Kauhuskenaario olisi ruoan loppuminen, jota olen kuullut tutultani tapahtuneen häissä Salmi salissa.. Onkos muilla tulossa häitä tai muita juhlia Aitio Salissa?
×
×
  • Create New...