marjannah

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About marjannah

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Curious mind.
 1. No tohon en osaa sanoa, kun en käynyt kaupassa kokeilemassa Mutta siis tukeva yläosa, ei valittamista.
 2. En tietty muistanut tulla laittamaan niit kuvia ennenkuin nyt. Tässä sovituskuva (olkaimet on siis rintsikoista eli ei kuulu mekkoon) Ja tässä lähikuvaa kankaasta Olin siis tosi tyytyväinen tohon eli todellakin oli hintansa (60e) arvoinen. muoks. sain kuvat toimimaan, jee!
 3. ^Ei oo vielä livekuvaa, mutta puku pääsee tositoimiin tässä kuussa, niin yritän muistaa laittaa sitten Mutta tämä oli kyseessä ja tilasin mittojen mukaan: http://www.dhgate.com/product/2014-a-line-simple-lace-up-sweetheart-sleeveless/180787032.html
 4. Puku tuli silloin kun luvattiin ja oli juuri sellainen kun oletinkin eli paksua satiinia ja juuri sopiva Ei tullut tulleja tms. joten koko hinnaksi tuli tuo noin 60e, ei paha.
 5. Dhgaten kautta laitoin tilauksen ja puku lähti eilen kohti Suomea. Tilasin tosi yksinkertaisen mallin, saas nähdä mitä sieltä tulee. Puvun hinnaksi tuli $79 eli en odotakaan mitään catwalk luomusta. Tuohon tieteskin tulee alvit sun muut päälle sitten joskus kun se puku tänne (toivottavasti) saapuu.
 6. Mäkin tilasin pukuni Kiinasta netin kautta. En ostanut "noloa kopiopukua" vaan mittatilaustyöna tehdyn hääpuvun. Puku oli juuri sellainen kun suunnittelin eli laitoin firmalle esimerkki-kuvan ja haluamani muutokset, joita oli paljon (ei ollut siis perinteinen valkoinen hääpuku). Laatu oli loistava, työnjälki hyvää. Kyselijöille ilmoitan tilanneeni puvun Kiinasta, koska musta siinä ei ollut mitään noloa, netin kautta tilaaminen on niin tavallista. Puku on kaunis ja puvun kantaja erittäin tyytyväinen. Piraattituotteet on sitten erikseen ja samoin nettihuijarifirmat, joita on siis ihan suomalaisiakin. Musta keskustelut huijarifirmoista on ihan ok, mutta tällanen Kiinassa tehdyn hääpukujen yleinen julistaminen jotenkin "noloksi" on todella säälittävää Se, joka ei ole ostanut ikinä mitään Kiinassa tehtyä heittäköön ensimmäisen kiven.
 7. Mies ei halua, eli ei Itse olisin kyllä ehkä halunnut hänen mielipiteensa ennen ostotapahtumaa, mutta kunnioitan hänen toivettaan.
 8. N. 6kk ennen häitä laitettiin puku tilaukseen, tilasin netin kautta
 9. Me ajateltiin Venetsiaa kesäkuussa. Mies ei ole koskaan ollut Italiassa, itse olen käynyt Milanossa ja Roomassa. Vinkkeja otetaan mielellään vastaan
 10. Mä haluaisin laihduttaa sen 5kg, mutta on näemma tosi vaikeaa sen kanssa. Muutoin aion kesäksi valkaista hampaat ja varmaan tekoripset laitetaan, koska meikäläisellä on sellaiset possun ripset eli lyhyet ja vaaleat