Jump to content
Naimisiin.info

muzhu

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

muzhu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Apua kaivataan nopeasti. Mistä löydän leveälestiset (korko 2,5 cm - 3,5/4 cm) leveälestiset kengät hääpuvun kanssa. Väri mielellään joko hopea, vaaleanpunainen... hätätapauksessa kai valkoinenkin käy. Yleensä esim. Vagabondin kengät ovat minulle sopineet, mutta tällä hetkellä heilläkään ei ole mitään sopivaa värien puolesta. Kaikista vinkeistä kiitollinen jo etukäteen!
  2. muzhu

    Kaitaliinat

    Hei, olisin kaivannut apua liittyen organza kaitaliinan käyttöön. Ajattelimme laittaa organza kangasta pöydälle keskelle koko pöydän pituudesta, mutta miten se organza liina kannattaa päättää loppumaan eli heti pöydän päähän, 15 cm roikkumaan pöydän päädyistä, 30 cm pöydän päädyistä roikkumaan vai solmia jollain solmukkeella pöydä päädyistä. Eli miten tuo organza käyttäytyy - lähteekö rispaantumaan pöydän päistä.MIten olette ajatelleet itse tekevänne kyseisen kankaan kanssa. Kiitos vastauksista!
  3. Moikka, me teetimme paikallisessa Lasi- ja kehysliikkeessä kun emme löytäneet valmiina tarpeeksi isoja ja sopivia. Eli kannattaa kysyä kehystämöstä suoraan, että voisivatko he teettää teille kehykset. Itse teemme kehyksistä myöhemmin peilin häiden jälkeen
  4. muzhu

    Istumajärjestys?

    Hei, kaipaisin vinkkejä, että miltä tällainen istumajärjestys kuulostaa: Pöydät ovat molemmilla puolilla juhlasalia, mutta juhlasalin keskellä on käytävä, mikä erottaa siis pöydät toisistaan. Näin sitten ihan kuin kirkossa morsiamen sukulaiset ja kamut istuvat vasemmalla puolella ja sulhasen suku ja kamut oikealla. Tämä järjestys tuntuu käytännön syistä parhaimmalta, joska juhlapaikka toimii samalla vihkipaikkana ja käytävää tarvitaan ikään kuin alttarille kävelyyn. Käytävän päässä on siis vihkiparin pöytä. Olisiko pitänyt tehdä muunlainen järjestys - laittaa vaikka morsiamen ja sulhasen vanhemmat ja sisarukset samaan pöytään? Sekoitatteko keskenään morsiamen ja sulhasen sukulaisia muutenkin juhlapöydissä vain istuvatko sukulaiset aina omissa pöydissään? Kiitos kommenteista!
×
×
  • Create New...