Jump to content
Naimisiin.info

Sappelino

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Vintage, retro, kierrätys, itse tekeminen, pitsi :)

Sappelino's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itse sain aivan ihanan, romanttisen ja yksinkertaisen hiuskorun, kun pyysin isoäitiä nypläämään valkoisen ruusun, johon sitten "lisäytin" paikallisessa askarteluliikkeessa hiussoljen sekä muutamia helmiä! Tosi hieno mielestäni ja varsinkin istuu hyvin, jos teemassa on mukana vintagea Hunnun olisin minäkin halunnut, sellaisen puolipitkän ja pitsireunaisen, mutta yllätyksekseni sulho sanoi tähän ehdottoman EI-sanan (jotkut sitten ottaa niin kirjaimellisesti sen hunnun neitseellisyyden )
  2. Moikka! Olivia Rouge -shopista löysin itselleni kovin mieluisen pitsibileron, tosin valkoisena värinä vain puhtaanvalkoinen, ja vain yksi tietty malli, johon itse satuin ihastumaan http://www.oliviarougeshop.com/pitsibolero-pitkilla-hihoilla-p-1101.html Ulkomailta en itse jänishousuna uskaltanut lähteä tilaamaan...
  3. Olen paininut samojen asioiden kanssa, olen kovin tarkka näiden sävyerojen kanssa joka asiassa! Lopulta päädyin ostamaan juhlapaikan koristukseksikin puhtaanvalkoista tylliä sekä luonnonvalkoista/ivorya pitsikangasta, ja yritän tahallaan niitä pistää sekaisin ympäriinsä, ja toivon sen näyttävän vieraiden silmiin tarkoituksenmukaiselta valinnalta. Mielestäni siis voi hyvin sekoittaa, näyttäis oikeastaan tuovan pienenpientä eloakin tuohon seinien koristeluun! Sitä puolestaan silmäni ei sallinut, että olisin pistänyt ivoryn pukuni kanssa puhtaanvalkoisen boleron.. Ihan hyvin voi pistää hopeakoruja ivorynkin kanssa, ja sopii varmasti tosi hyvin tohon sun teemaan
  4. Höh, poikkaisi tekstini Aioin vain vielä sanoa, että aion kyllä itsekin kallistua kannettomiin astioihin, ettei olisi suotta sitä "kansilla pelaamista"
  5. Ihanan näköisiä karkkipöytiä Ja paljon vinkkiä tullut omaan karkkibuffettiin myös, ei ihan taida aluperäinen budjetti pitää tässä(kään) asiassa ! Löysin yhdestä nettipuodista paljon karkkibuffettiin sopivia purnukoita: http://www.hyvantuulenpuoti.fi/keittin-sisustus-c-27.html?osCsid=63f77b18d404828f79aaf1848658f0e2 (tosin itse kallistun tuon "kannen kanssa pelaamisen" vuoksi myös kannettomiin astioihin)
×
×
  • Create New...