Blue

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Blue

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meilläkin oli lahjalista, mutta eipä ainakaan meidän sukujen kohdalla oikein toiminut. Vaikka listalla ei ollut paljoa tavaraa ja suurin osa "halpaa" (tyyliin haarukoita, veitsiä ym) niin silti listalta ostettiin vain vähän tavaraa. Mutta sitten niihin huonoihin lahjoihin. Saimme (tuttavilta) 3-4 seksiopasta ja ne vielä ilmeisesti "käyttettyjä" kirjoja, eivät siis ainakaan ihan uusia. Ei minulla niitä opuksia vastaan mitään ole, mutta olisivat ehkä sopineet paremmin vaikka polttareissa annettavaksi tms. Tai jos olisivat edes olleet uusia... Toisaalta emme myöskään olisi tarvinneet kahvimuki-paria (entisetkään eivät kaappiin mahdu). Toisaalta taas tuttavanivat sai häälahjaksi juuri sellaisen "amatööri"-taiteilijan tekemän maalaismaiseman ja se tuntui olevan heille kaikkein mieluisin lahja (ilmeisesti ainakin tunnearvoltaan). Ja jos nyt vielä hieman valittaisin ihmisten pihiydestä. En halua kuulostaa mitenkään ahneelta, mutta hieman ihmetytti, että omissa häissämme saimme shekin, jonka antajana oli kaksi pariskuntaa (toiset eläkeläisiä, toiset noin 35-vuotiaita) sekä 3 lapsiperhettä. Ja tämän 5 perhekunnan (noin 18 henkeä) tuoman shekin arvo oli 110 €. Ja se on minusta kuitenkin todella vähän, kun kyseessä on kuitenkin noin iso porukka (eikä kukaan ole ihan köyhimmästä päästä). Tuossakin tapauksessa ajattelin, että olisivat shekin sijasta ostaneet tuollakin summalla lahjalistalta, siitä olisi ollut meille enemmän hyötyä. Toivottavasti ette pidä minua nyt ahneena, se ei ole tarkoituksena. Mutta mietinpähän vaan, että tuonkin porukan syöttämiseen meni vähintään 400 € (kaikki lapset eivät olleet mukana). Ja eihän tarkoituksena ole tietenkään, että hääkustannukset saataisiin peittoon vieraiden lahjoilla, mutta on tuo vaan yksi näkökohta asiaan. Ja meillä ainakin on tapana, että jos kyseessä on edes melko läheinen sukulainen (esim. serkku tms.) tai tuttava, niin kyllä vähintään 50 € viemme pariskuntana... Vaan jokainen taaplaa tyylillään.
 2. Ihan pakko nyt tehdä täällä pientä kyselyä: Minkä hintaisia kihlasormuksia olette hankkineet? Mulla on aina ollut se käsitys, että etenkin naiselle vihkisormus tulee olemaan se arvokkaampi sormus.
 3. Mahtaako kukaan muistaa Tapio Liinojan uuden valssin? Kuulimme sulhon kanssa sen kerran Tuttu Juttu-ohjelmassa (jota emme todellakaan yleensä katso ), se on kai Liinojan uudelta levyltä. Molemmat silloin mietimme, että tuossahan olisi kiva biisi...