Anne_tku

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Anne_tku

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Meillä askarreltiin viikonloppuna harjoituskutsu ja eilen kävin ostamassa loput tarvikkeet. Kaikkiaan kustannuksia tuli 120 € 40:lle kutsulle. Joitain tarvikkeita jää hieman yli ja niitä voi käyttää esim menu/ohjelmakorttien askarteluun. Ja esimerkiksi leimasimilla on käyttöä niin näissä juhlissa kuin varmaan joskus myöhemminkin.
 2. Meillä 6 kk ja 12 päivää <3 Päätös kesähäistä muotoutui kyllä suhteellisen yllättäen, kun kihlauksen jälkeen aloimme tosissaan miettiä asiaa. Totesimme, että mitä sitä turhaan odottamaan! Kesään 2014 tuntui olevan niin pitkä aika... Olen päätökseen enemmän kuin tyytyväinen, näin sen pitääkin meillä mennä! Vaikka kyllähän tässä saattaa hieman kiirus tulla, mutta eiköhän sitä ehditä loppujenlopuksi aivan hienosti!
 3. Täytyy nyt vielä kertoa tähänkin ketjuun, kun aiemmin mainitsin asiasta tuosta toisessa Turun alueen juhlapaikkaketjussa: Eli nyt löytyy Turun seudulta myös uusi juhlatila hieman pienempien häiden viettoon (maks 80 henk). Käykää katsomassa: pollinpiha.fi Sijaitsee Taivassalossa (Aivan Turuntien lähellä, ei monen mutkan takana "syrjäkylillä"), maaseutuidylliä parhaimmillaan. Löytyy hieno päärakennus, kahvilaksi/kaupaksi/juhlatilaksi remontoitu kivinavetta sekä "bilelato" Pollila-Areena tanssille! Oli vahvasti ehdolla meillekin, mutta onnellisten sattumusten kautta saatiin kuitenkin sopimaan toisen paikan kanssa, kun heille peruutuksen takia olikin vapaana heinäkuinen lauantai! <3
 4. Kuulusin mielelläni suosituksia huomenlahjakuvaajista Turun alueella. Tara Jaakkola olisi varmaan yksi hyvä vaihtoehto, mutta muistakin mielelläni kuulisin. Myös siitä mitä pakatti on sisältänyt. Olen ymmärtänyt että monesti ei kuulu kuin 1-2 valmista kuvaa hintaan ja nekin aika pieniä... Olisi kiva saada digitaalisina hieman suurempi joukko noita kuvia itselle, niistä voi sitten myöhemmin teettää jotain lisää jos tarvetta ilmenee! Sitten myös mietittyttää että missä kuvat otettaisiin... Onko studioissa käytettävän millaista rekvisiittaa, esim sänkyä? Oma makuuhuone kun on kuitenkin suht pieni, niin en tiedä miten siinä saisi kuvattua. hotellia ei viitsisi nyt ihan vaan tätä varten ottaa... Mutta toki kuvaajan kanssa näistä on hyvä keskustella ja miettiä parasta vaihtoehtoa!
 5. "Näyttävä lähtö tai näyttävä siääntulo!" Näin sanoi itse hevoskyytejä järjestävä taho. Siis useinmiten matka on sen verran pitkä, että koko matkaa ei voi taittaa. Näyttävä sisääntulo on monesti varmaan helpompi järjestää, koska juhlapaikat ovat yleensä syrjemässä kuin vihkipaikat ja muutenkin siinä on ehkä vielä enemmän tunnelmaa saapua pihaan hevosella vieraiden odottaessa!
 6. Kun kuulin ensimmäisen kerran tuon Johanna Kurkelan Rakkauslaulun, tiesin sen olevan täydellinen meille vihkiseremoniassa laulettavaksi! <3 Siis miten ihana se onkaan, kyyneleet nousee silmiin joka kerta. Toivottavasti sopii myös sulhaselle!
 7. meillä hiukan samalla kaavalla kuin couturella. Kihloihin mentiin jouluna, tämä asia oli suunnilleen tiedossa, ei tullut täytenä yllätyksenä. Häitä ei oltu kuitenkaan suunniteltu yhtään. Ainoastaan puhuttu että naimisiin kyllä mennään! No seuraava / sitä seuraavana päivänä alkoi sitten jo pienimuotoinen suunnittelu ja tulimme nopeasti siihen tulokseen että naimisiin voitaisi mennä heti tulevana kesänä / syksyllä, mikäli vaan löytyy sopiva aika ja paikka. Ajateltiin että olisi kovin pitkä aika odotella kesää 2014, ei nyt niin kauaa jaksa! Onnea on ollut matkassa, sillä saatiin kuin saatiinkin haluamme juhlapaikka HEINAKUUN lauantaille (perutuksen takia oli vapaana). joten nyt on tila+catering, vihkijä, valokuvaaja, vieraslsita suunnilleen kasassa. Ensi viikolla on ensimäinen sovitusaika varattu, joten se puvun etsiminenkin nyt alkaa! kyllä hän tässä ajassa pitäisi ihan hienosti kaikki ehtiä, suurimmat asiat on kuitenkin jo varattuina, niin eiköhän se loppukin siitä järjesty!
 8. Sanoisin kyllä että 8,5 km on aivan liian pitkä matka! Tuollaisilla isommilla kärryillä mennään yleensä kävelyvauhtia ensinnäkin siksi että tiet ovat yleensä asfalttia jos vähänkään asutumassa ympäristössä on vihkiminnen / juhlat. Toisekseen painavat kärryt ja kyytiläiset sielläeivät ole välttämättä hevoselle kovin hyviä vetää hölkää, riippuu toki millaiislla vehkeillä mennään. Kävelyvauti on hevosella samaa luokkaa kuin ihmisellä, joten 8,5 km kestää aika kauan...
 9. no, eihän se nyt heti mee oikein... tosiaan liian monta vaihtoehtoa, mut nyt vissiin pelittää!
 10. ei... uusi yritys!
 11. toimiikohna tää...?
 12. Miellä kävikin mahtava tuuri! Peruutuksen takia saimme vielä heinäkuun lauantaille varattua haluamme juhlatilan. Jipii, ihanaa, häät tulevat siis jo kesäksi!! <3 Vinkkinä niille, jotka vielä sitä juhlapaikkaa etsivät tulevaksi kesäksi tai myöhemmäksikin, niin nyt on Turun seudulla, tarkemmin sanoen Taivassalossa tarjolla myös ihana uusi juhlatila maalaisympäristössä, Pollin Piha. Monipuolinen paikka maksimissaan 80 hengen juhlatilaksi. Kannattaa käydä tutustumassa sivuihin, http://pollinpiha.fi Tämä olisi ollut meidän "varapaikka" mutta koska saimmekin juhlat järjestettyä lähemmäksi Turkua ja siihen paikkaan jota ensisijaisesti halusimme, niin jäi nyt välistä!
 13. kiitos vastauksista! Tässä varmaankin muodostuu ongelmaksi nimenomaan se, että lähes kaikki paikat alkavat olla täyteen varattuja... Tuo Wanha Talli on tuntuu muutenkin turhan isolta paikkalta, jos kerran vetää 140 vierasta ja meitä olisi vain noin 50.