Jump to content
Naimisiin.info

Lilja-

Morsian
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lilja- kaikki viestit

  1. Lilja-

    Mistä löytäisin...

    Kiitos vinkeistä! Tuossa ensimmäisessä tosiaan näkyy olevan toi "silitys kielletty" merkki, niin ommeltavaa mallia mahtaa olla.... Eurokankaan nettisivujen foorumilla ainakin lukee (kun on jotkut aiemmin kyselleet) että heillä ei ole heijastinkankaita ilmeisesti ollenkaan.. Voisihan sitä käydä toki kurkkaamassa paikallisessa liikkeessä, siellä ehkä osaisivat kertoa että onko sellaista isompina palasina edes olemassa, ja jos niin vinkata vähän että mistä kannattaisi etsiä.. Tuo leveä heijastinnauhakin vois olla ihan käypää tuohon tarkoitukseen, sitä vois miettiä vaihtoehdoksi! Onhan meillä toki viimeisenä valttikorttina ompelukone ja äiti... ..tai sit pitää pohtia taas koko homma uudelleen...
  2. Lilja-

    Mistä löytäisin...

    Olen koittanut etsiä netin ympäri, mutten ole mistään onnistunut löytämään silitettävää heijastinkangasta rullana/isona arkkina... ..ajatus askarrella "hääkarkeiksi" huopaheijastimia, ja ajattelin että kaikista helpoimmalla pääsisi tuolla silitystekniikalla.. Olen löytänyt vain arkkeja jotka maksimissaan 25x25 cm, mutta lyhyellä matikalla laskin että sellaisesta saisi leikeltyä ehkä noin 12 sydäntä.. Tarve kun luultavasti olisi reilulle 200kpl (valmiita molemminpuolin heijastavia huopasydämiä siis reilulle 100 vieraalle)..
  3. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Iiiik.. Vuoden päästä tänään................
  4. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Voivoi kun ei tahdo aika riittää aina täällä käymiseen, mutta tässä töiden lomassa taas pikainen vilkaisu tännekin; paljonhan te olette ehtineetkin, ei meinaa perässä pysyä Tervetuloa joukkoon uusille vuoden 2015 morsiamille! Yllätykseksemme juhlapaikasta EI tarvitse maksaa varausmaksua ollenkaan! Ainoa, mistä syksymmällä ilmeisesti joutuu 200€ ennakkoa pulittamaan, on se sviitti Levillä minne mennään pienimuotoiselle honeymoonille.. Vitsit, jännä ajatella että viikon päästä TASAN vuosi H-hetkeen...... huii..
  5. Lilja-

    Kajaani

    Täällä ollaan, meillä häät tosin vasta 2/2015, ja juhlapaikka on vuokatista. Kajaanin pääkirkko kuitenkin tarkoitus varata vihkipaikaksi Aika hiljaista on tosiaan ollut nyt näillä Kajaanilaispalstoilla sen verta mitä olen niitä koittanut seurailla..
  6. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Hui, täällähän onkin paljon ehditty kirjoitella minun viimekäymisen jälkeen! Ensialkuun lämpimät onnittelut Ninni_:lle ! Ihana uutinen Ja tervetuloa Soodalle vuoden 2015 ketjuun! Minun tuoreimpia hösellyksiä on, että nyt viimein sain kysytyksi kaason itselleni! Kokosin sen sellaisen "kaason selviytymispakkauksen"; Tilasin paitashopista meidän häiden teemaväriin sopivan kangaskassin painatuksella, jossa lukee edellä heittomerkein mainittu teksti ja häidemme päivämäärä. Kassiin hankin netistä löytämäni "kaason valtakirjan mukaan" seuraavia juttuja: 1 paketti särkylääkettä (käytetään silloin, kun morsian aiheuttaa ylimääräistä päänsärkyä häähörsellyksillään) 1pkt nenäliinoja (kyyneleiden pyyhkimiseen) 1 kahvipaketti (askarteluhetkien iloksi) 1 suklaalevy (kaason hemmotteluun, suositellaan nautittavaksi varsinkin rankan askartelu/ suunnittelu rupeaman jälkeen) 1 pikkupullo kuplivaa (ensiavuksi häähössötyksen mahdollisesti aiheuttamaan v*tutukseen) 1pkt laastereita (pieniin haavereihin: "Ei! Ei niillä saksilla sormia leikata!") neulan ja lankaa (mahdollisiin korjausompeluihin. Huom! Morsiamen rikkinäisiä aivoja näillä ei voi korjata) 1 tyhjä vihko (suositellaan purkamaan tähän kaikki aggressiot, suuttumukset, ärtymykset, ideat, ajatukset, ilon ja onnen hetket) 1 kynä (edellämainittujen tärkeiden asioiden kirjaamiseen) Kaaso oli otettu saamastaan kunniasta ja vihkoon on kuulemma tullut rustailtua tekstiä jo useamman sivun verran Meillä on paikallisessa rautakaupassa remonttimyynti, niin sieltä löysin ihania lyhtyjä koristeeksi juhlapaikallemme; olen katsonut niitä pitkin syksyä haikeana.. niillä oli normaalihinta 25€ jolloin ajattelin että ehkä minä saan ostettua ne lähempänä aikaa... Mutta nyt kun ne oli alessa alle 8€kpl, niin arvelin ettei niitä sen halvemmalla tule saamaan mistään ja näin lähti viimeiset 5kpl minun mukaan Samasta paikasta ostin myös hopeisenhohtavaa tapettia pari rullaa; korttiaskarteluihin. Olen ajatellut että haluaisin tehdä sellaisia neliskanttisia kirjekuorikortteja kutsukorteiksi; tänään tein itseasiassa koevedoksen tapetilla, että onnistuuko se päällinen tehdä sillä ja van! Paremmin kuin kuvittelin! Nyt vain pitäisi suunnitella mitä kortin sisälle tulee (värimaailmaa, teksti..) ja laskeskella että kuinka monta korttia askarrellaan... ..Mutta ONNEKSI on vielä aikaa!
  7. Lilja-

    Kajaani

    ruusukvartsi, minulle ei äkkiseltään tule mieleen muita paikallisia pöytiä/tuoleja vuokraavia firmoja kuin ravex. Sieltä voisi kysymällä mahdollisesti löytää myös kylmäsäilytystiloja yms... Kannattaa laittaa tiedustelua, itsellä ollut häidensuunnittelussa jo ihan ihteänikin naurattava teema, että "kysyminen ei maksa mitään", sitten olenkin huomannut että hups, varaus on tehty.
  8. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Pikapäivitystä: Hui, perhosia vattassa! Viime yönä kun ei uni tullut, niin selailtiin sitten vielä niitä levin mökkejä/huoneistohotelleja, niin päädyttiin sitten siihen levin omaan kylpylähotelliin. Ihan varsin laitoin (muka alustavaa) kyselyä sinne, niin vastauksia tuli ihan muutamassa minuutissa.. Hetken päästä ensikyselystä huomasinkin jo alustavasti varanneeni huoneen (ensi kertaa) TULEVALLA NIMELLÄNI!! Järkkyä! Meillä mies on vaihtelevan innostunut; osallistuu kyllä kaikkiin juttuihin ajatuksen tasolla mutta minähän se saan olla päällepäsmärinä Itseasiassa tuo huoneen varauskysely oli miehen idea...
  9. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Heippa vaan kaikki pitkästä aikaa! Ei ole nyt tullut kirjoteltua ja käytyä täällä joulun alla, kun on mennyt koko aina "tonttuillessa" Hienoa nähdä että ollaan saatu uusia naamoja tänne! Tervetuloa vaan kaikille uusille tasapuolisesti! Itsellä jäänyt häätohinoinnit nyt vähemmälle tosiaan tuon joulun takia, mutta on ollut hauska kuulostella, kuinka sukulaiset ja tuttavat ovat alkaneet pikkuhiljaa kysellä naimisiinmenosta... Sehän on tosiaan edelleen valtaosalle salaisuus, että häitä yleensäkään suunnitellaan; esimerkiksi sulhasen vanhemmille ollaan ajateltu kertoa tasan vuosi ennen hääpäivää (eli jo parin kuukauden päästä!! ) Hui tosiaan, kuten BohoChicBride sanoikin, niin HÄÄT ON JO ENSI VUONNA! En ollut edes ajatellut asiaa tuollatavoin; pieni "järkytys" Mitä muuten luulette, missä vaiheessa olisi järkevää ruveta kyselemään Leviltä mökkiä, kun on ollut tarkoitus mennä sinne viettämään "häämatkaa", ja meillähän se h-hetki on helmikuulla... Saattaa olla tunkua...
  10. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Holá Amigos! Reissusta palattu yhtenä kappaleena ja nyt taas ollaan back in business. Tervetuloa Mewwi ja Anmarkar jakamaan suunnitelmianne ja ajatuksianne meidän muiden "pitkänmatkalaisten" kanssa! Juuri näin Maydreaming! Viime kesänä olin mieheni serkun häissä, siellä oli ruokailua ja muuta ohjelmaa tiedossa, mutta ongelma oli aikataulutus. Kukaan ei oikeastaan tiennyt että milloin tapahtuu mitäkin, ja että kuinka pitkiä seurusteluaikoja ohjelmien väliin muodostuu. Siinä sitten istuskeltiin ja odoteltiin kädet ristissä, kun ei oikeastaan uskaltanut minnekään lähteä rupattelemaan muiden vieraiden kanssa tms. Sitten parikin kertaa tapahtui sellainen hauska juttu, että kun meille kerrotiin jo 10min odottelun päästä että vielä menee noin 15min, ja minä sitten ajattelin että tässä välissä ehdinkin käymään vessassa, niin heti kun olin ehtinyt istahtaa tyhjänpäälle niin kuinka salissa rupesi tapahtumaan! Siinä jo jossain vaiheessa sitten revittiin vitsiä että mun pitäis mennä vessaan että saahaan jotain häppeninkiä Mutta tottatosiaan, uskon että teille tulee viihtyisät ja tunnelmalliset häät ilman mitään ohjelmia, kunhan vain kerrotte sen juhlakansallekin; varmasti osaavat rentoutua ja keskustelua syntyy kun siihen annetaan "ns.lupa"!
  11. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    ^Voi ei Maydreaming, huomasin kyllä jo pari päivää sitten että olit laittanut kyselyä jostain asiasta, ja kun käyn täällä vähän harvakseltaan ja tuttavien salassa (kun en tosiaan halua vielä tätä asiaa paljastuvan) niin ajattelin että nyt kun olen rauhallisessa yövuorossa yksinään, niin olisin voinut pohtia sitä sun kysymystä Mutta nythän en kuollaksenikaan muista ollenkaan, että mitä asia koski! Voihan nenä Edit: tuli mieleen tätä saittia selatessani, että kyse taisi olla siitä, että tuleeko häistä tylsät/pitkästyykö vieraat jos juhlissa ei ole mitään varsinaista ohjelmaa..? Tuolla Häät ilman leikkejä? -ketjussa on minusta tosi hyviä kommentteja ja vinkkejäkin asian tiimoilta; eli teette vain häistä oman näköisenne niin ne onnistuuvat parhaiten ja tunnelma on taattu! Mikäli jos aviopari ei ole leikeistä/ohjelmasta itse innostunut niin eihän siitä silloin mitään tuu.
  12. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Päivitystä tuohon sormusasiaan! Tänään tuli sähköpostia taas taigakorulta, ja nyt saatiin hintakin hierottua lähemmäs sitä alkuperäistä suunniteltua. Jotenka nyt lähtee sormus tiluuseen! Mä oon ihan ihmeissäni koko asiasta, luulin tosissaan että kultasepän työstä (vielä sellaisesta että ITSE saa toivoa mitä tahansa koruun) joutuu maksamaan mooooonta monituista tonnia, mutta nyt kyllä yllätyin todella positiivisesti (taas)! Kiva että ootte Ninni_ saaneet jo avustajiakin pyydettyä mukaan teidän suunnitteluihin, meilläkin on miehellä jo bestman valmiina, mutta itse en ole vielä pyytänyt kaasoa (vaikka tiedänkin kenet haluan). Tekisi kyllä mieli jo möläyttää asiasta kaasokanditaatille; mutta haluaisin tehdä sen tyylillä ..toisekseen me pidetään vielä matalaa profiilia (miehen sukulaisista ei tiedä kukaan koska jos joku saa tietää, tieto leviää kuin rutto!), mutta saattaahan anopintekelekin jotain arvella kun mehän käydään esimerkiksi tanssikurssilla......
  13. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Kiitos noista piilokulu vinkeistä Maydreaming ja Ronteliini, ei kyllä kieltämättä ole tuollaiset kulut tulleet mieleenikään mutta toisaalta minulla on sähköpostissa mustaa valkoisella että kaikki kattausvälineet, tilavuokrat, henkilökunta jne. kuuluu siihen samaan hintaan mikä on annettu per/hlö. Ja kiitos myös lomatoivotuksista Maydreamingille! Loman tarpeessa kyllä olenkin, ei sitä uskois miten tää valon puuttuminen ottaa voimille, vuorotöissä kun vielä käyn niin varsinkin yöputkissa monesti tulee nukuttua se valoisin aika päivästä niin kyllä sitä on väsyny (mut silti ei saa unta!!). Just tänään oli isännän kanssa puhe että on se hyvä että pidettiin kiinni hääsuunnitelmissa siitä kevättalvesta, nimittäin juhlapaikan suhteen syksy olisi ollut toinen vaihtoehto.. Olisinhan minä saattanut näyttää "hehkeälle" morsiamelle kun olo on kuin junan alle jääneellä kokoajan. Taigakorun kanssa ollaan jo ehditty sähköpostitella puolin ja toisin useaankin otteeseen, sieltä tuli todella nopeasti vastaus ja 3D-luonnos sen mukaan, millainen on kultasepän näkemys siitä minun piirroksestani ja kuvailuistani. Sitä sitten vielä piti hienosäätää ja nyt olen kyllä tyytyväinen itse luonnokseen, on juuri sen näköinen sormus kuin olen aina jossain mieleni sopukoissa haaveillut Hintaluokasta sen verran, että kieltämättä olen luullut että suomalainen kultaseppätyö olisi huomattavasti tyyriimpää, mutta toisaalta en alunperin ollut ajatellut laittavani sormukseen ihan noinkaan paljoa rahaa.. Näinollen yritän vielä hieroa hintaa kohdilleen lähemmäs sitä mitä olen alunperin ajatellut, mutta näillänäkymin vaikkei enää vastaan sieltä Taigakorun puolelta tultaisikaan niin otan sen sormuksen. On se vaan niin upea!
  14. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Vautsi buffy, mikä uutinen! Hienoa kuulla että vaikka häänne ajankohta lähenikin niin silti olette saaneet asiat järjestymään noin hyvin! Tosiaan olisi mukava seurailla kuulumisiasi jatkossakin vaikka nyt siirryitkin v.2014 morsiamiin. Mulla on nyt ollut vähän hiljaiseloa.. Olen tosissaan "valolla käyvä" ihminen ja tämä syksyn pimeys, märkyys ja harmaus saa jotenkin fiilikset hirmu melankoliseksi.. Tosin onneksi kesäni saa hiukan jatkoa parin viikon päästä kun lähdetään lomailemaan aurinkorannoille. en ole ikinä käynyt viroa/ruotsia kauempana kotoa nii HIUKKA jännittää Sen verta olen häähommeleihin näin syyspimeinäkin jaksanut paneutunua, että laitoin tässä yksi yövuoro tarjouspyyntöä sinne taigakorulle unelmieni sormuksesta piirtelin luonnoksen erilaisten mieleisten vaihtoehtojen pohjalta, ja jos se mielikuva minkä omasta piirroksestani sain, olisi mahdollinen eikä mikään aivan sikahintainen niin se olisi aivan huikeeta! Laitoinkin tarjouspyynnön vähän samalla ajatuksella kuin silloin aiemmin siitä meille tulevasta hääjuhlapaikasta; kysyminen ei maksa mitään toivoa sopii että yllättyisin tälläkin kertaa yhtä positiivisesti Haluaisitko Ronteliini kertoa mitä piilokustannuksia siitä teidän alkuperäisestä juhlapaikasta paljastui? itse kun pidän tuota meidän paikan hintaa ihmeen edullisena, niin kieltämättä hiipii aina mieleen epäilys, että mikähän koira tähän on haudattuna.. hiukka skeptinen kun olen..
  15. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Kiitos kauniit Nuo kaksi sormusta on vain viitteitä sinne päin mikä on itsellä visio, mutta kumpikaan tuskin ilman muutoksia olisi SE oikea ^Jännällä odottaen että saa kuulla mikä Buffyn suunnitelmat muutti Minä oon jo vähän "kosiskellu" (ja oon saanut alustavasti myöntävän vastauksen) harrastelijavalokuvaajakaveriani ottamaan kuvia häissä, mutta sitten viralliset hääkuvat on tarkoitus käydä otattamassa ihan paikallisessa (parhaimmaksi todetussa) valokuvaamossa..
  16. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Todella kauniita pukuja sekä Buffyllä että Ms-Jonnalla Kiitoksia Buffy Kyllä se on tarkoitus vielä saada poisa tuota painoa ainakin sen toiset 10 niin silloin ruvettais jo lähentelemään ihan oikeasti sitä normaalipainoa... Mutta elinikäinen elämäntaparemppahan tämä on! Ehkä minä jätän sen puvun oston vielä ensi kesän maille JOS ei nyt satu että joku puku on sellainen, että suorastaan hyppää syliin Onkohan teillä muilla näissä suunnitteluissa sama kuin mulla?; aina välillä ensinnäkin on ihan älyttömästi ajatuksia häistä ja tekisi mieli jo tehdä paljon konkreettisia asioita eteenpäin, ja toisinaan taas on päiviä jolloin ei kiinnosta ollenkaan (ei tule edes ajateltua koko asiaa). Ja sitten taas on ikäänkuin sellaisia kausiluontoisia päiviä, että toisina päivinä tulee päälimmäisinä mietittyä minkälaisia kutsu-/muita kortteja tekisi, toisinaan taas sitä että kuinka koristelisi juhlapaikan, missä kävisi kaunistautumassa hääpäivän aamuna, mistä / minkälainen puku / sormus yms... ..itselläni on parhaillaan menossa sormuskausi... Me ollaan miekkosen kanssa erähenkisiä ihmisiä, tykätään luonnossa liikkumisesta, nuotiolla istuskelemisesta (käydään usein makkaran paistossa & nokipannukahvilla jne), sekä tykätään lappihenkisistä asioista.. Tämän on tarkoitus näkyä myös häissä ainakin joiltain osin (ja lappiinhan meillä on tarkoitus lähteä sitten rentoutumaan häiden jälkeen ), niin eilen löysin sattumalta kun olin miekkoselle näyttämässä ihan eri juttuja asiaan kuitenkin liittyen, niin niitä taigasormuksia! Aivan ihania! Voisin koittaa jos vaikka osaisin liittää kuvia tähän tekstiin niin näyttäisin mitkä erityisesti olisi mieleen.. Pitäisi melkein laittaa kyselyä että mitä tulisi kustantamaan... (Suurinosa Taigasormuksista ilmeisesti tilaustöitä). Muoks: kuvat poisa Edit: Näköjään kuvien lisäys onnistui Jotenkin sormuksissa olen mieltynyt tuohon valkokullan ja keltakullan yhdistelmään. Kihlasormus on ihan perus sileä kultasormus, joten siihen on helppo yhdistellä melkein mitä vain.. Vielä kun saisi ihan täysin selkeät visiot siitä että mikä on just MUN. Noh, onneksi on aikaa miettiä ja suunnitella
  17. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    ^Kaunis tuo siviilivihkimiseen ostamasi mekko Polttelisi kyllä jo kamalasti lähteä mekkokaupoille niitä mahdollisia syysaleja katsomaan, mutta kun olen hiukan pyöreämpää mallia, ja tällä hetkellä elämäntaparemontti menossa (aloitettiin sulhon kanssa joskus puoli vuotta sitten ja tähän mennessä painoa jo lähtenyt reilut -10kg), niin vähän hirvittää ajatus että jos/vaikka saisinkin mekon nyt jo edullisesti, niin entä jos se onkin ihan väärän kokoinen sitten lähempänä aikaa.. Ei niitä kuitenkaan ihan mielinmäärin pysty muokkailemaan ilman että mekon malli/ryhti kärsii... On tämä mulla aina niin "vaikeeta" ainakin ajatuksen tasolla, mietinköhän ihan liikaa??
  18. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Noniin! Hääpaikka käyty katsastamassa ja ERINOMAISEKSI todettu! Tuntui vaan ettei oikein osannut vielä kysellä paljon mitään, mutta onneksi paikan pitäjä tuntui tietävän mitä tekee ja osasi kertoa esimerkkejä aiemmista vastaavista tapahtumista paikassa ja kertoi kuinka toimitaan jatkossa.. (Käytännössä jatkuu suunnitteluhommilla ja vasta noin vuoden päästä ruvetaan tositoimiin) Meillähän suunnittelu tosiaan lähti käyntiin nimenomaan hääpaikan mietinnästä; asustamme kainuussa, ja täällä on aika nihkeästi sellaisia paikkoja jotka minua (ja sulhoa) miellyttää. Tämä, minne häitä nyt ollaan suuntaamassa, oli sellainen paikka minkä luulin olevan vain turha unelma, jota ei voi tällainen tavantallura saavuttaa; laitoin kuitenkin piruuttani sähköpostilla kyselyä, onko häiden vietto ko.paikassa kuinka mahdoton ajatus, ja millaisilla kustannuksilla. Alunperin oli tarkoitus että tehtäisiin talkooporukalla kaikki tarjottavat itse, mutta kun tämä juhlapaikan ravintoloitsija halusi välttämättä tehdä tarjouksen mieleisistä eväistä, niin yllätys oli suuri hinnan kohtuullisuudesta! Tämänhetkisten verotusten mukaan ilman alkoholeja kaikki tulisi kustantamaan 25,50€/hlö (Meillä vieraslistan henkilömäärän raakaversiossa kutsuttavia olisi noin 110hlöä). Hinta sisältää siis ruoat seisovasta pöydästä, tilat, valkoiset liinat pöytiin, äänentoisto/av välineiden käytön sekä käyttäjän niille, sekä tietenkin henkilökunnan tarjoilemaan/korjaamaan astiat pois. Hintaan kuuluu myös paikan loppusiivous. Koristelemaan saa mennä jo keskiviikosta lähtien (kun häät siis lauantaina), ja paikanpäällä on myös baari auki, jos vieraat haluavat nauttia muita alkoholijuomia viinin lisäksi. Paikassa on myös runsain mitoin tilaa, että pystytään pitämään tunnelmalliset, muttei kuitenkaan ahtaat talvihäät. Uskomatonta että tämä asia, minkä koin itse alunperin vaikeimmaksi, sutjaantuikin näin "helposti". Toivon sydämestäni että kaikki muukin loksahtelisi kohtuudella paikoilleen eikä tapahtuisi mitään kamaluuksia.. ONNEKSI tosiaan on vielä aikaa miettiä ja suunnitella kaikkea! Kiva lukea teidän muidenkin kuulumisia ja hauska nähdä että meitä on jo näinkin monta v.2015 morsianta! Mietin tuossa että milloinkohan kannattaisi ruveta katsastelemaan hääpukuja; syysale varmasti olisi hyvä sauma saada puku edullisesti, mutta ehtineekö enää vuoden päästä (kun hääpäivä olisi se 21.2.2015)? Muoks: teinpäs sitten joutessani myös tuon hääpäivälaskurin
  19. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Iiks! Pikapäivitys puhelimella; meillä olisi tunnin päästä meno tutustumaan hääjuhlapaikkaan!! Jännittää ihan hulluna.. Meen yöksi töihin niin kirjoitan sitten kuinka meni, jos ei kamalan kiire yö ole
  20. Alttarille astellessa minä olen 22 ja sulho juuri täyttänyt 28 Häät vietetään helmikuussa 2015. Yhteiseloa saman katon alla tulee tällöin olemaan 7 vuotta joista kihloissa vajaat 3
  21. Missä kuussa häänne ovat? Helmikuussa 2015 Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Oikeastaan alunperin juhlapaikan saannin vuoksi; unelmien juhlapaikka on tanssipaikka, missä on lavatanssit jokaisena kesäviikonloppuna. Sitten asiaa miehen kanssa mietittyämme arveltiin että ei talvihäät olisikaan hassummat; ja mitä enemmän asiaa ajattelee niin sitä enemmän on alkanut tuntumaan että tämä on se meidän näköinen juttu, eikä kesähäät ole enää edes vaihtoehto! Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Asiasta ei vielä tässä vaiheessa kovin moni tiedä, mutta he jotka tietää niin ovat olleet lähinnä positiivisesti yllättyneitä Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? Lunta & Pakkasta & Tunnelmavalaisua... Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Juhlapaikan tulee olla sellainen jonne kaikki häävieraat mahtuvat sisälle ilman kamalaa ahtautta ja tungosta. Koristus jokseenkin "lappilaiseen & lumikuningatar" tyyliseen teemaan, alkumaljoina tarjoillaan glögiä.... Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Tunnelmallisuus! Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Levi on ollut vahvana ajatuksena tässä vaiheessa, mutta saa nähdä
  22. Itselle ei henkilökohtaisesti ole sanottu omista aikeistani (tosin hyvin pieni porukka vasta tietääkään), mutta minusta tuntuu ihan kamalan pahalle kun jotkut kauan naimisissa olleet tai eronneet sanovat jotenkin tosi välinpitämättömästi naimisiin menosta että se olisi "elämän suurin virhe" ja että "voi kun eivät tiedä mitä menevät tekemään"...
  23. Lilja-

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Suunnitelmissa/haaveissa häät helmikuulle 2015 siksi haaveissa, koska unelmien juhlapaikkaa tässä ollaan kosiskeltu alustavasti, eikä se ole yleisesti ottaen talvella käytössä (tulisi 500e lisäkulu lämmityksestä ja pihan aurauksista yms), niin se nyt on sitten puheenlahjojen ja hääbudjetin varassa että saanko unelmieni talvihäät vai siirtyykö ne eittämättä syksyyn -14.. Suunnitelmia on paljon ajatustasolla ja olen alkanut koota itselleni kansiota minne voin tallettaa kaikkia tärkeitä tärppejä mitä milloinkin innostuksen mukaan mieleen tulee; toisinaan tulee hääkuumeiltua enempi ja toisinaan sitten tulee pidettyä matalampaa profiilia.. Miten muilla, ketkä tietää suunnitteluistanne tässä vaiheessa? Itse tarvitsin jonkun "ulkopuolisen" miehen lisäksi, kenelle purkaa kaikkea hössötystä, joten äitini tietää. Muut lähisukulaiset tai ystävät eivät saakaan tietää vielä ainakaan reiluun puoleen vuoteen mitään.. MUOKS: Hääpäivä on nyt päätetty, ja se tulee olemaan 21.2.2015 Tuon 500€:n lisäkulun kanssa päästiin juhlapaikan kanssa sopimukseen ja kaikki rullaa kivasti! Ensimmäinen varsinainen ostoskin on jo tehty; nimittäin setäni tilasi meille unelmieni kakunkoristeen britanniasta
  24. Lilja-

    Mistä löytäisin...

    Muoks. Löysin haluamani
  25. Täällä myös tarkoitus järjestää perinteitä kunnioittavat häät! Olen miettinyt että voisiko tämä hääperinteiden viehättävyys itse kullakin olla "kääntäen verrannollinen" siihen, kuinka useita häitä on tullut juhlinneeksi? Itse en ole ollut eläessäni kuin kaksissa häissä (joista toisissa olin vielä ihan lapsi), joten perinteet eivät ole ehtineet käydä tylsäksi.. Luulen että sellaiset tyypit jotka ovat päässeet useisiin häihin niin haluavat jotenkin erottua joukosta ja saada enemmän yksilölliset/erilaiset, oman näköisensä häät.... ..tiedä häntä, yövuorolaisen pähkäilyä tämä vain...
×
×
  • Create New...