feb_2005

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About feb_2005

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  HKI
 1. Hei! Tämä on vähän jämähtänyt aihe. Eikö kenelläkään todella ole kokemuksia häistä viime kesältä Ravintola Keilarannassa? Siellä on kuulemma järjestetty useita hääjuhlia tänä vuonna. Kuulisin erittäin mielelläni kokemuksia jo järjestetyistä häätilaisuuksista.
 2. Haluaisin vielä vähän kehua tuota ravintola Keilarantaa ja Keilaniemi cateringia. Paikka on tosi kiva. Ihan lähellä Hgin keskustaa ja Tapiolan vieressä. Näkymät on Lehtisaaren ja Kaskisaaren suuntaan eikä tilasta näy noita (myös mielestäni hienoja) toimistorakennuksia. Piha-alue on aika iso molempiin suuntiin ja rannan puolella on vielä iso katettu terassi. Parkkipaikkoja on tarpeeksi, tosin osa on ehkä 20 metrin päässä toisen rakennuksen takana. Eipä ole juhlijoiden silmiä autot häiritsemässä. Ollaan varattu tila ensi talvelle häitämme varten. Palvelu oli ensiluokkaista ja pisteenä I:n päälle he tekevät meille hääkakusta koemaistiaiset. Eli saadaan päättää just millanen kakku halutaan. Kuulemma toteutuu helposti meidän valkosuklaa/suklaamoussekakku. Menuvaihtoehtoja saatiin lukuisia. Myös täysin räätälöity menu omien ehdotustemme perusteella. Koska paikka on tullut vasta tänä vuonna Keilaniemi Cateringille, ei heillä ollut vielä kuvia hääjuhlista tms. Omat nettisivut heillä kyllä on : www.keilaniemicatering.fi. Siellä muutama kuva talosta. Tosin menuja eikä muita yksityiskohtia ei sivustoille ole vielä saatu. Ravintola on ollut joskus Kopin henkilökunnan kesälomapaikkana. Siellä on ollut hotellihuoneita ja näyttivätkin meillä sivustiolla olevat nykyiset neukkarit. Alakerrassa on pieni aula ja käynti suoraan ulos. Molemmat takatkin ovat toimintakuntoiset ja jopa suositeltavaa, että niitä käytetään tunnelman luojina. Voi kun olisi jo talvi...
 3. Haluaisin tällä foorumilla kysellä, onko kukaan viettänyt tai ollut mukana talvihäissä Kulosaaren Casinolla? Meillä on tarkoitus viettää häät KC:lla talvella 2005. Tosin pari muutakin paikkaa on vielä harkinnassa. Täytyy sanoa, että ensitutustumisesta saakka KC on vaikuttanut kaikin puolin todella ihanalta paikalta. Hovimestari oli erittäin yhteistyöhaluinen ja avulias. toivotan ihania hääjuhlia kaikille tänä kesänä KC:lla häitään viettäville!
 4. Hei Snadi! Sulhaseni metsästää ja kyse onkin lähinnä siitä, miten olette saaneet hirviruuat (meillä tulee joko käristys tai paisti) tarjolle.? Pitopalvelut eivät mielellään kuulemma valmista ja ravintolat eivät ehdottomasti tee. Liha pitäisi olla eläinlääkärin tarkistamaa ja hyväksyttämää. Tätähän eivät hirviporukat yleensä tee, jos liha tulee omaan käyttöön. Eli ainoaksi ratkaisuksi kävisi lihan itse valmistaminen, mutta ei houkuttele noin 100 hlölle pääruuan teko itse. Missä sellaisia häitä on pidetty, joissa on tarjottu pääruuaksi hirveä?
 5. Hei Snadi! Kerroit, että teillä on tulossa häihin pääruuaksi hirveä. Tuleeko se pitopalvelun tai ravintolan kautta vai teettekö itse? Ja onko hirvi itse kaadettua vai ostettua? Meillä on hirvipaistin tarjoaminen häissämme muodostunut ongelmaksi.