Edylee

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Edylee

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Onko kellään kokemusta Jyväskyläläisestä Cubic bilebändistä? Myspace sivut näyttävät ainakin hauskoilta ja demo kuulosti hyvältä, mutta onko joku kuullut livenä?
 2. Olen ehkä ollut siis vain erikoisen onnekas läheisten ihmisten suhteen
 3. Anteeksi vaan, mutta ei taida olla anopin häät tulossa. Ei siis luulisi olevan hirveästi sananvaltaa siitä ketä kutsutaan, elleivät kustanna koko lystiä.
 4. Hyvillä puheilla, musiikilla, ruoalla ja tunnelmalla luodaan hyvä ilmapiiri ja hyvät juhlat. Ei leikeillä. Olen ollut useissa häissä, missä leikkejä ei nähty. Jos häät olivat "tylsiä", se johtui oikeastaan aina hääväestä, hääparista lähtien, ei leikkien puuttumisesta. Olen myös ollut häissä missä bestmanin piti raahata hääpari tanssilattialle edes kerran ja tämän jälkeen kaikki istuivat pöydissään hiljaa. Kaikkea sitä näkee.
 5. ... huomattavasti tyylikkäämpi ratkaisu on järjestää sulhaselle esimerkiksi jokin tietovisa morsiameen liittyvistä kysymyksistä.
 6. Rahaa voi kerjätä kadulla... paitsi että siitäkin taisi tulla laitonta.
 7. Sulhasen ja morsiamen pitäisi kyllä tietää minkälainen bestman/kaaso on valittu ja kuinka hyvä tämä on organisoimaan ja järjestämään asioita toivotulla tavalla. Lisäksi ei ole iso vaiva muistuttaa tarvittaessa muutamaan kertaan toiveita polttareiden suhteen (vaikkei niitä oikeasti kuuluisi tehdä, mutta jos on epäilyksiä). Kaaso ja bestman tietysti valitsee (toivottavasti YHDESSÄ muiden polttareihin osallistujien kanssa) parhaat ideat, mutta kaikki lähtee hääparin valinnasta.