Jump to content
Naimisiin.info

Johanna_89

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Johanna_89's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ok, kuulostaa hyvin samantyyppiseltä kun mitä ollaan itse kaavailtu. Saako udella vielä Emililja että miten teillä oli vauvan nukkuminen järjestetty?
  2. Kiitos vastauksesta Emlilja! Tosiaan epäilyttää pysyyköhän juttu salaisuutena, toivotaan. Mutta jos joku aavistella niin eipä se oikeastaan tilannetta muuta, kaikki epäilykset katkaistaan heti ja loppujenlopuksi pääsemme kuitenkin naimisiin vain lähimpien ihmisten ympäröimänä. Katselin tuossa jo vauvoille sopivia peltoreita, josko sellaiset hankkisi varoiksi. Oliko teillä miten järjestetty juhlat, kahvitilaisuus vai isommat juhlat?
  3. Hei, kaipailisin käytännön vinkkejä jos jollakulla on kokemusta häiden ja ristiäisten yhdistämisestä. Olen kolunnut jo läpi kaikki keskustelut mitä olen aiheesta löytänyt. Tarkoitus olisi pitää vihkiminen ja kaste kirkossa, niin että vihkimisosuus tulee vieraille yllätyksenä. Kirkosta siirrytään lähellä olevaan juhlatilaan jatkamaan juhlintaa. Vieraita on tulossa n. 50. Ajatuksena meillä on että juhlatilaan tulisi myös bändi soittamaan n. 1½ tunniksi ja tanssisimme häävalssin, onkohan ihan mahdoton ajatus vauvan kanssa vai pelästyykö pienoinen mekkalaa...? Juhlapaikassa on samassa tasossa ja lähietäisyydellä majoitustilat, joihin meidänkin olisi tarkoitus jäädä yöpymään vauvan kanssa. Vauvalle on järjestetty myös "hoitaja" päiväksi, joka on luvannut auttaa minua mm. mekon kanssa jotta imetys onnistuu tarvittaessa ja pitää vauvaa aina kun on tarve. Aikataulumme olisi tämänkaltainen: Vihkiminen ja kaste klo 15 Juhlapaikalle siirtyminen, onnittelumaljat ja hääparin pieni puhe Hääateria klo 16.40- Kahvit perään ja kakku? 19.00 Häävalssi 20.00 ja bändin soitto loppuu 21.30 Juhlapaikka tyhjä viimeistään 23.00 Kuulostaako ihan utopistiselta idealta n.3kk ikäisen vauvan kanssa? Juhlaväki on tosiaan kaikki lähisukua ja rakkaimpia ystäviä, joten sen suhteen ei ole "paineita" juhlien kulusta ja tilanteen ja vauvan mukaan ennen kaikkea olisi tarkoitus mennä. Lähinnä huolettaa vauvan nukkuminen juhlapaikassa, että kuuluuko bändin soitto sinne liikaa ja istunko itse sitten vahtimassa vauvan vierellä hänen untaan....Äh pää täynnä kysymyksiä. Kiitos jos joku osaisi antaa vinkkejä!
×
×
  • Create New...