montana

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About montana

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kirkossa kaikki oli niin koskettavaa, mutta siinä kohtaa meinas mennä jalat alta, kun mieskuoro kajautti parvelta Finlandian..... Huh! vieläkin menee kylmät väreet!!!
 2. Heh, tää oli kyllä huvittavin tilanne kirkossa.... ;D harjoituksissa pappi sanoi että hän ei ole vielä uudella kaavalla vihkinyt, mutta voitte sitten suuteloida vaikka sitten kun sormus on annettu. kaikki tuntui kuitenkin tapahtuvan niin äkkiä, että olin ihan äimänä että jaa, se sormus tuli nyt, ja sit tuli jotenkin epätodellinen hetki että mitäs nyt piti tehdä, taisin kysyä papiltakin että nytkö piti suudella (näkyy videolla papin virnuilemisena..... ;-)) mutta pappi ei ehtinyt vastata kun musiikkiesitys alkoi..... Lopulta kaiken epätietoisuuden jälkeen suudeltiin alttarilla koko toimituksen päätteeksi!
 3. Perjantaina kutsuu Kalymnos!! Ihanaa!
 4. Kreikkaan, of course.... Ensin kyllä suunniteltiin vaikka mitä kaukomaita, mutta sitten todettiin että kyllä tää on meidän juttu. (Kreikka siis näkyy ja maistuu meidän häissäkin....) ja mm. kihlauduttiin ko. maassa, joten oishan se epäloogista mennä häämatkalle jonnekin muualle! ;D
 5. Morsion kotipaikkakunta ja nyt yhteinen asuinpaikka!
 6. Tämä olisi ollut aivan loistava lause!!!!! Kirjoitettiin juhlaohjesääntökin, ja nyt harmittaa kun ei siinä rautalangasta väännetty tätä tasiaa. Mutta luultiin tosiaan että vieraat ymmärtävät luettua, eli jos kutsutaan vain "Matti ja Marja Meikäläinen", se tarkoittaa vaan heitä! Nyt olisi sitten tyrkyllä extralapsia ainakin 3kpl.....
 7. Taisin täällä aikasemmin kehua anoppia, joka ei ota juurikaan kantaa vaan antaa vapaat kädet.... no, nyt kun sitten kutsut ovat kolahtaneet postiluukuista, ja johan alkoi häntäkin kiinnostamaan!! Eli kolmeen kertaan häneltä tarkistettiin, ketä pitäisi kutsua hänen suvustaan häihin, niin vastaus aina sama: "saatte ihan itse päättää". Nyt sitten kun anopin siskot jäi kutsumatta (eivät olleet sulhoni veljenkään häissä);, niin johan se voivottelu ja pähkintä alkoi..... hoh. :-/ Mutta muutenkin anoppia kiinnostaa niin vähän nämä kinkerit, että se on tavallaan huolestuttavaa - saa nähdä ilmaantuvatko paikalle ollenkaan.
 8. Tässä vielä yksi linkki http://www.fullhousefinland.com/stand_up/standup.htm Voi olla vähän edukkaampaa kuin tuo 900€ mutta tsekkaa itse!