Leea80

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Leea80

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Heips ja kiitos rehellisistä vastauksista! Tässä päädyttiin siihen, että muutama otetaan, tutuilla sävelillä ja sanat kaikille. Ne jotka ei tykkää kestää kyllä kaksi laula, kuunnellen. Ja ne jotka pitävät laulavat sitten. Aateltiin myös, että meidän ystävä kertoo ennen laulamista kokoporukalle mistä on kysymys ja kuvailee meitä laulajina ps. mäkin inhoan kaikkea muuta yhteislaulua, mutta juomalaulut on ne joihin olen hullaantunut
 2. Hauska ;D Ajateltiin tehdä kanssa kysely häävieraille, mutta meidän elämästä. Esim. Millä nimellä kutsumme autoamme ja kolme vastausvaihtoehtoa. Vieraat saavat vastata pienissä rymissä samalla kun odottavat meitä valokuvasta tms.
 3. hmm. Mielenkiintoista keskustelua! Minulla on olkaimeton puku ja laitan hunnun kirkkoon, joka peittää olkapäitäni, koksa en halua polvistua alttarille olkapäät paljaina. Eiköhän tässä ole kysymys siitä, että minkä tuntee oikeaksi ja hyväksi tavaksi. Jos ei ujostuta mennä alttarille olkapäät paljaana eikös sitten voi mennä juuri niin Se mitä mielestäni kannattaa miettiä mitä on se että, jos on olkaimeton puku, kuinka avoin se on edestä? Sillä polvistuessa alttarille on etukumarassa ja pappi ei ehkä halua katsella rintojasi... ;D eli se on mielestäni tärkeämpi asia kuin olkapäät...Kannattaa kuitenkin varmistaa papilta, mielipiteitä on monia!
 4. Hei! Pohdin tässä, että voisiko häissä olla yhteislaulua? Millaisia kokemuksia asiasta? Opiskeluperinteisiimme kuuluu sitsit ja juomalaulut. Ajattelimme laulaa muutaman mm. viinille ja punssille samalla siis tuoda esille häävieraille meidän tapaamme juhlia ja kertoa siitä ilmapiiristä, jossa olemme tavanneet. Tarkoitus on siis jakaa kaikille sanat ja valita sellaiset laulut, joiden nuotti on tuttu. Mitä mieltä? Tuleeko katastrofi?
 5. Hei! Päätimme, että heti maljojen kohottelun jälkeen esittelemme itse kaikki vieraat lyhyesti. Ei siis nimiltä vaan ihan yksinkertaisesti " tuolla istuu opiskelijaystäväni puolisoineen". Taustana ajatus, että vieraat tietävät suurinpiirtein kuka on sukulainen ja kuka ystävä jne. Jokainen vieras sitten itse päättää heiluttaako vaiko mitä tekee, kun hänestä puhutaan. Meille tulee lähemmäs 160 vierasta eikä ole tarkoitus, että vieraat esittelyn jälkeen muistaisivat toisensa! Kauhutarina: Olimme yksissä 50-vuotis juhlissa, joissa sankari oli päättänyt esitellä kaikki vieraat nimeltä ja kertoa jokaisesta kivan pienen tarinan, mistä tuntevat tai mikä tässä ihmisessä on ihanaa jne. Esittely kesti reilun tunnin. Kukaan ei enää jaksanut kuunnella ja tunnelma lassahti alkuunsa...liika on siis liikaa