Marjaana84

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Marjaana84

  • Taso
    Untuvikko
  1. Pitkän yrityksen jälkeen, tulin vihdoin onneksemme raskaaksi Ainut asia, joka nyt myllertää mielessä on pitkään suunnittelemamme häät (2vuotta). Olisin hääpäivänämme noin 7kk raskaana, joten maha olisi aivan valtava ja olo samoiten jo varmasti tosi tukala! Olisin turvoksissa, väsynyt, varmasti äreä ja liikkuminenkin olisi jo hankalaa Hääpaikka on maksettu, kirkko varattu ym. tärkeimmät valmistelut jo tehty. Jos siirrämme häitä esim. seuraavaan kesään menetämme varausmaksun (500e) ja toisaalta en mitään muuta halua kuin naimisiin kultani kanssa, joten häiden siirtäminen kuulostaa kamalalta! Olen sen verran prinsessa, että olen aina haaveillut niistä prinsessahäistä ja juhlista läheisten kesken, mutta koko häiden luonne muuttuu ja kaikki suunnitelmat nyt jos päätämme edelleen pitää ks. hääpäivän. Tämä raskaus oli toiveistamme suurin ja olen silmittömän onnellinen, mutta olisi ihanaa saada jotenkin nämä kaksi tärkeää asiaa yhdistettyä! Pelottaa, että kadun sitten joskus ettemme siirtäneet hääpäivää ja saanut nauttia häistä kauniina ja hyvinvoivana ja saanut sellaisia häitä, jota olen pienestä pitäen toivonut. Saakohan kukaan nyt kiinni ajatuksistani? Tottakai tärkeintä on, että saamme puolisoni kanssa toisenemme ja pääsemme astumaan avioliittoon. Mutta mahdollisuus viettää häitä on vain kerran elämässä! Mitä vaihtoehtoja meillä on, häiden perumisen lisäksi. Haluaisin kuulla muiden kokemuksia, jotka olivat siunatussa tilassa omissa häissään. Ja jos pidämme hääpäivän, onko aivan järkyttävän naiivia jos kävisi otattamassa hääkuvan jo nyt, kun raskaus ei vielä kunnolla näy? Haluaisin hääkuvassa olla ilman vauvamahaa ja niin kauneimmillani kuin vain voin olla, mutta olisiko se aivan typerää käydä vuokraamassa hääpuku ja sulhaselle puku ja käydä hääkuvassa jo ennen häitä?
  2. Onko kukaan tilannut tämän vuoden puolella mekkoa netistä? Kuulin, että tullimaksut ovat nousseet todella roimasta. Olenkin katsellut mekkoja jj's housesta ja vowstory:sta. Molemmissa näyttää olevan todella edullisia mekkoja ja muuten uskaltaisin tehdä jo tilauksen, mutta mietin minkälaisen hinnannousun vuosi 2013 toi tullessaan noihin ulkomaantilauksiin? Osaisiko kukaan auttaa? Ja toinen uteluni: Kuinka osasitte valita mekkonne, siis tehdä päätöksen? Minulla on kaksi eri mallista mekkoa joihin molempiin olen totaalisen rakastunut ja mekot ovat vielä aikalailla erilaiset, enkä osaa päättää kummanmallisen tilaisin. Ja kuinka aikaisin tilasitte mekkonne? Minua pelottaa, että jos nyt jo tilaan mekon kesän häihin niin mitä jos mieleni muuttuu tai netistä löytyykin vielä upeampi mekko edullisemmin lähempänä kesää? Näin jo painajasia viime yönä, heh!
  3. Hei, minulla on seuraavanlainen "ongelma" joka mietityttää. Tulevia häitämme juhlitaan kesällä luonnonkauniilla järvenranta paikalla, jonne on mahdollisuus jäädä aittamajoitukseen yöksi. Kaasot, bestmanit ja vanhempamme ovat jo ilmoittaneet halukkuutensa jäädä yöksi. Itse en ole ollut yksissäkään häissä, enkä täten tiedä miten käytännössä hääyöhön lähteminen tapahtuu. Olin miettinyt että haluaisin jäädä juhlimaan vieraiden kanssa vaikka sinne aamuyön pikkutunneille saakka, samoin tuleva sulhanen ja mietimme että voisimme nukkua ihan hyvin aitassa, kunhan on parisänky. Siis että juhlisimme vieraiden kanssa ja siitä sitten väsyn tultua menisimme nukkumaan. Mutta tämän kuultua olen saanut palautetta, että tätä päätöstä tulisin katumaan lopun elämäni. Että se hääyö on hääparin kahdenkeskistä aikaa ja romanttista aikaa ja ja ja... Ollaan oltu kuitenkin jo vuosia yhdessä, etten itse ehkä tiedä miten romanttisia enää osataan olla, heh. Itse olen siis ajatellut, että ei se hääyö nyt kamalan romanttinen voi olla jos kuitenkin puolille öille vieraiden kanssa juhlitaan ja otetaan vähän sitä alkoakin, sitten matkustettaisiin 30kilometriä lähimpään hienoon hotelliin hääpaikalta, niin kuinka romanttinen sitä jaksaa olla? Varmasti väsy on valtava kaiken jännityksen jälkeen ja voimat muutenkin vähissä koko päivän juoksemisen ja tanssimisen vuoksi. Ja jos sitten hääpaikalta lähdetään sinne hienoon hotelliin viettämään hääyötä, niin vieraatko siis vain jätetään jatkamaan juhlintaa? Itselläni ainakin olisi kamala olo jättää vieraat ja lähteä kesken juhlien. Ja johan minulla olisi stressi siitä, että sujuuko kaikki hyvin, pääseekö kaikki kotia / aittoihin nukkumaan yms. Vinkkailkaahan omia kokemuksia hääyöstä ja vieraiden jätöstä! Kiitos