Jeenz

Morsian
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Jeenz

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Sama kuin Sartsulilla, ostimme juuri kolme yksityistuntia Centrosta. Ollaan samassa paikassa käyty häätanssikurssi myös. Sartsuli, oliko teillä itsellä suunnitelma tanssiin vai suunniteltiinko siellä?
 2. Mewwi wau!! Tosi hienot!
 3. Meidän kutsut on juuri nyt painotalossa tulostettavana. Yhteensä kutsuja 36 kpl, hinta 38 euroa. Itse tein korttiin logon ja hain teemaan sopuvan fontin dafontista. Kutsumme on hyvin simppeli, juuri meidän tyylinen!
 4. ^ Itse ostin mustavalkoraidallisia isoja muffinssivuokia (sellaisia paperisia). Ajattelin et niihin on helppo ottaa karkkia eikä se vuoka pääse kaatumaan ja pysyy itsestään pystyssä. Voin helmikuun jälkeen tulla kommentoimaan kuinka käytännön toteutus onnistui
 5. Moi. Meillä myös taivaslyhdyt haaveissa. Täältä luin, että eivät olisi sallittuja Suomessa, mutta ajattelin tarkistaa vielä poliisiasemalta ja kysyä lupaa. Suurin syy kieltoon on käsittääkseni tulipalon riski, mutta jos lunta on, luulisi että tulipalon riski on todella minimaalinen.
 6. Piti laittaa paperille ylös, että sai laskettua... Varmasti olen ollut 14 häissä vuosien 1992-2013 aikana. Näiden lisäksi lapsuudessa mahdollisesti 1-5 häät lisää. Omat häät ovat siis joko numero 15. tai jotain väliltä 16-20
 7. Henna-Maaria: varsin hyvä pointti tuo jäähtyminen, eipä oo tullut ees mieleen. .. emmma: millaisista kupeista tarjoilette ja miten (eli tarjoillaanko pöytiin vai otetaanko tarjottimelta)?
 8. Heippa talvimorsiammet! Omat häät on ensi vuoden helmikuussa ja haaveilen lämpimästä alkumaljasta. Ongelmaksi tulee vain kupit, koska juhlapaikassa ei ole kuumajuomakuppeja. Tarkoitus olisi siis ostaa (luultavasti Ikean Tecken mukit). Miten olette ratkaisseet asian ja onko täällä ketään joka haluaisi lähteä kimppaostoon? (mukit kulkeutuisi häiden jälkeen Turku/Seinäjoki-akselille).
 9. Löysin myös nämä ruusut ja eka versio on tehty, yllättävän hyvä tuli! Kokeilut jatkuu!
 10. Mun mielestä myös valinnanvara on aina hyvästä meille luultavasti tulossa suklaakakku ja koska helmihäät, niin valkosuklaakuorrutteella, nams!
 11. Tänään tuli testattua Turun Angelicabridesin Outlet ja päämyymälä. Myyjät olivat erittäin ystävällisiä ja löysin aivan ihanan puvun itselleni. Pukuun tehdään vielä parannuksia ja myyjällä oli erittäin hyviä ideoita. Suosittelen