Helikuu

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Helikuu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on tulossa kilpailun palkinnoksi neekerinpusuja.
 2. Meille on tulossa tietokilpailu "Tunnetko hääparin?". Neljä ensimmäistä kysymystä koskevat minua ja sulhoa "yksilöinä" esim. mitä minä opiskelen, missä maassa sulho on ollut työharjoittelussa, missä urheilulajissa minä olen edustanut Suomea nuorten maajoukkueessa jne.(toi kysymys on varmaan suuri yllätys monille, en enää ole niin kauhean urheilullinen...) Ja sitten kuusi kysymystä koskee yhteiseloamme kuten millä nimellä sulho kutsuu minua, mikä on kengännumeroidemme erotus, mikä väri hallitsee kotimme sisustusta, minä merkkinen auto meillä on jne. Palkinnoiksi voittajapöydälle olemme ajatelleet neekerinpusuja.
 3. Minusta tulee Mäkelä. Suomen viidenneksi yleisin sukunimi. Omani on harvinaisempi, mutta en pidä siitä. Ja lisäksi minulle on aina ollut selvää, että otan miehen sukunimen.
 4. Me saamme vihkiryijyn häälahjaksi. Se tulee toimimaan kirkossa "alustana, jonka päällä meidät vihitään". Häiden jälkeen se tulee ryijyksi seinällemme, anoppi on tehnyt sen olohuoneen sävyjen mukaan eli sinisävyiseksi. Koska olen nähnyt ryijymme, tiedän millainen se on. Vastaava ryijy löytyy esim. Häät 1/2002 lehden sivulta 87, Ryijypalvelun mainoksesta.
 5. Siihen olen jo aikaisemmin vastannutkin, mikä on meidän häävalssi (Maijan ja Jannen häävalssi), mutta kommentoin vielä tuota kysymystä "Minä rakastan sua" valssista . Minulle on tullut sama mielleyhtymä sanoista emmekä voineet valita sitä siksi häävalssiksi. Se laulu laulettiin enoni ja hänen vaimonsa 40-vuotishääpäivänä ja siihen juhlaan se sopi hyvin. Oli todellakin kyse siitä "minä rakastan suo, yhä totta on tänään, vaan enemmän enemmän se tarkoittaa". Muutenkin olen ollut hirvittävän tarkka valssin sanojen suhteen, esimerkiksi kaunis valssi "kauneimpain, rakkaimpain" karsiutui pois siksi, koska sanat eivät sovi meihin: emme ole tavanneet tansseissa jne. Mutta jokaisella on varmaan omat hyvät valintaperusteet häävalssiksi.
 6. Meille tulee myös Maijan ja Jannen häävalssi. Toiseksi valssiksi Lemmen seitsemäs taivas, joka on kaunis, mutta hirvittävän hidas. Kolmas valssi on varmaankin Lokki. Täytynee etsiä tuo Yölinnun biisi käsiin, kun niin moni on tykästynyt siihen.
 7. Meille tulee savolainen pitopöytä, jossa yritämme huomioida myös kasvissyöjäystävämme: Italiansalaatti, vihreä salaatti, sienisalaatti, tomaatit ja kurkut savulohi, graavilohi, silli, neulamuikut leikkele- ja juustopöytä kasvisgratiini, porkkanalaatikko, makaroonilaatikko, porsaanfile, perunat, riisi, sienikastike ja ruskea kastike leipäpöytä juomat. maito, piimä, vesi, mehu, kotikalja Vadelmakakku ja pikkuleipiä kahdenlaisia (jotka tehdään itse) iltapalaksi karjalanpiirakoita ja munavoita (tehdään itse) lihapullat vihreä salaatti tonnikala- ja kinkkupasteijat (tehdään itse) dippipöytä : porkkanat, tomaatit, kurkku ja dippikastikkeet Hintaa tulee noin 150 mk /hlö