emppupu

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About emppupu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Hei! Vähän aikaa olen keskustelua lukenut. Minä olen tuo kyseinen morsian viime jaksosta. Itse pidin jaksosta koska se on kyllä meidän näköinen. Arvasin jo silloin kun tuo kukkakaupakohtaus kuvattiin että se aivan varmasti tullaan näyttämään. Toki tuo kohtaus näyttää nyt erilaiselta mitä se oikeasti oli. Hain poikani pihalta monta kertaa eikä tuo siellä oikeasti kauan pyörinyt. Olen tässä miettinyt tämän puolen vuoden aikana häiden jälkeen että toki kun ohjelmaan ilmoittautuu, on oltava valmis ottamaan vastaan kaikenlainen palaute. Välillä asia on stressannut paljon, mutta aika rauhallisena olen meidän jaksoa odottanut. Näin tuon viikkoa ennen teeveestä tuloa ja loppui stressaaminen kokonaan. Enemmänkin draamaa siihen olisi saanut,mutta ne oli jätetty jostain syystä pois. Ehkä tuolla kukkakauppakohtauksella oli sitten haettu edes vähän draamaa. Kuka tietää. En koe että meille olisi "vittuiltu". En ohjelmaan osallistumista kadu. Se oli kiva kokemus. Kiitos positiivisesta palautteesta. Olen yllättynyt siitä miten paljon sitä on tullut.
 2. Niin.. Tuskin kukaan pieni vauva vain nukkuu vaunuissa. Mitä pienempi, sitä useammin se syö ja "häiriköi vanhempiaan." Emmastiina77: Jos lapsellinen perhe joutuu lähtemään häistä ajoissa lapsen nukkumaanmennon takia pois,sitten he vain lähtevät. Sitä se elämä on. Jokaisella on erilainen elämäntilanne. Ei keneltäkään voi vaatia,että juhlissa olisi yömyöhään asti.
 3. Morre: Kiitos tuosta.
 4. Unohtui mainita. Eloliina: Hyvä,että mainitset asiasta suoraan. Ja jos joku silti lapsensa tuo hetkeksi, sehän on hänen asiansa murehtia jos ei istumatilaa riitä?
 5. Kyllä minä ainakin automaattisesti oletan,että jos kutsussa lukee vain mun ja mieheni nimi,se koskee myös meidän lapsia. He ovat molemmat vasta alle 2-vuotiaita. En ajattelisi,että heidän nimensä olisivat eriksen myös kutsussa koska ovat niin pieniä. Eloliina: Kyllä esim. yksi vuotiaskin menee hyvinkin sylissä. Mitä väliä sillä on jos joku tuo lapsensa hetkeksi? Varsinkaan jos ei ole erikseen mainittu ihan ettei lapsia haluta mukaan. On ihme olettamus,että ne lapset juoksentelee häissä. Jokainen vanhempi on vastuussa lapsestaan ja minä en ainakaan suvaitsisi juoksentelua. Mietin Vadelmapingviinin kanssa samaa asiaa,että eiköhän vanhemmat osaa parisuhteestaan pitää itse huolen. Ilman,että heidät "vapautetaan" häiden ajaksi.
 6. Täytyy sitten erikseen vastata,että en vertaa lasta koiraan.
 7. Omasta mielestäni häät on perhejuhla. On lapsellisia ja lapsettomia perheitä,mutta perheitä kaikki. Mun mielestä on vaan hassua jättää osa perheestä kutsumatta. Vähän niinkuin lapsi olisi koira joka jätetään kotiin. On tosi paljon lapsiperheitä joilla ei ole potentiaalisia hoitajia lähimaillakaan. Edelleenkin pelkästään mun mielipide enkä edelleenkään loukkaannu jos tuommoisen kutsun saisin.
 8. Kun itse häitäni järjestän, ajattelen kyllä asian niin,että ne ovat oman perheeni häät,mutta myös läsnäolevien tuttavien ja sukulaisten juhla. Ei tulisi mieleeni pyytää vain osaa perheestä mukaan. Jos tilanpuutteesta olisi kiinni, pyytäisin vähemmän väkeä. kuitenkin omasta mielestäni on hassua olla pyytämättä koko perhettä mukaan. Aikuisten juhlat on erikseen ja häät on sitten koko perheen juhla. Tottakai ymmärrän toistenkin ajattelutavan. En siitä suutu jos vain minä ja mieheni olisi häihin kutsuttu. Paikalle ei kuitenkaan päästäisi. Ei ole ystäväpariskuntaa joka lapsia vahtisi enkä suostuisi tuntematonta lastenvahtia hoitamaan lapsia joita hän ei ole ennen nähnyt. Luulen,että tilanne on monella muulla perheellä samanlainen. Toki ystävän häihin ois helppo mennä ilman lapsia kun sukulaiset voisivat heitä sen aikaa hoitaa. Mielellänikin menisin mieheni kanssa kahdestaan. Tehkööt jokainen tavallaan. Tämä on mun mielipide asiaan.
 9. Mun mielestä on kummallista olla kutsumatta lapsia. Jos perheen aikuiset kutsutaan niin mielestäni lapset kuuluvat samaan pakettiin kun on kyse häistä. Eri asia jos häät on jotain muuta kuin "perushäät". Itselläni on kaksi lasta ja jättäisin kyllä menemättä häihin mihin myös lapset eivät ole tervetulleita. Kenelle lapset muka jää hoitoon jos kaikki sukulaiset ovat samoissa häissä? Lapselliset perheet joutuu joka tapauksessa lähteä häistä aikaisin kotiin niin ei heistä ole "harmia" sitten loppuillasta.