Tammitar

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tammitar

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 11/13/82

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kerava
  1. niin monta asiaa jotka pelottavat. Ykkösenä on pelko siitä että joko kampaaja tai/ja meikkaaja sairastuu ja jään yksin tukkani ja meikkini kanssa. Tämä on niin suuri pelko että alkaa tulla uniinkin jo. Olen täysi käsi hiuksien laittamisen kanssa joten vaarana on että morsmaikku saa hermoromahduksen hääaamuna kun ei saa tukkaansa laitettua. Sitten häihin on tulossa (ei ole ainakaan vielä alkanut leikkimään eipäs-juupasta tulonsa kanssa) katkera vanhapiika tätini joka on välillä aivan mahdoton ja pelkään että täti käytöksellään pilaa tunnelman häissä. Häät ovat todella pienet joten käytös ei jää kyllä keneltäkään huomaamatta. Sitten sekin ahdistaa että mekko ei mahdu päälle tällä hetkellä ja e-pillereiden lopetuksen seurauksena muuten niin hyvään ihooni on tullut aknehyökkäys. Toivon että tämä vartalon ööö turvotus ja iho-ongelmat ratkeavat tässä ennen tammikuuta. toivottavasti mies jaksaa katsoa tätä stressipeikkoa vielä sen vajaa puoli vuotta.
  2. Mukavaa lukea että jollain toisellakin on hyvin pienet häät. Meille tulee 10-12 ihmistä. On ainakin sitten intiimit jos ei muuta.
  3. Minä aloitin suunnittelut kihlapäivää seuraavana päivänä joulukuussa. Häät vuoden 2014 tammikuussa. Tässä kk aikana onkin tullut jo hommattua melkein kaikki tarvittava: morsiuspuku, tai kaksi kenkiä, sukkanauhoja,viittaa, hiuskoristeita, alusvaatteita,häämeikki+kampaus, ravintola, vihkisormus, varaa päivä-kortit yms. Harmittaa vaan kovasti että maistaraatista jakavat aikoja vasta puoli vuotta etukäteen.. ja mies tahtoo omat asunsa valita aikasintaan kesällä. en hoputa, en
  4. Löysin pitkään etsittyäni hieman erilaisempia stay up-sukkia ebaystä Suomessa näyttää olevan vaan perus pitsi-reunuksellisia. ja sinellissä oli ale kun tarvitsi ostaa hääkutsu tilpehööriä. Jei!