Möksy

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Möksy

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

434 profile views
 1. Heippa, Meillä oli viikonloppuna polttarit ja ihan pakko tulla kehumaan polttarileffaa aktiviteettina meitä oli 12 naista, ja tunnissa kuvattiin ihan hillitön musiikkivideo morsiamen toteuttaessa itseään pääroolissa. Jo kuvaukset olivat hauskat, mutta lopullisesti riemu repesi illalla, kun saatiin valmiiksi leikattu video musiikkeineen katsottavaksi. Itse olin kaasona, ja mieltä lämmitti sivukorvalla kuullut keskustelut, joissa mainittiin hinnan tuntuneen etukäteen korkealta, mutta että ohjelmannumero maksoi itsensä kirkkaasti takaisin. Eräs vieras sanoi, että oli hauskin polttarijuttu, mihin on koskaan osallistunut Nettisivut löytyy täältä: www.polttarileffa.fi
 2. Ne tavalliset huoneet ovat kieltämättä aika vaatimattomia, vähän asuntolatyylisiä. Huonekiintiöömme on varattu myös kaksi vähän paremmin varusteltua huonetta parivuoteilla, ja toinen niistä tulee luonnollisesti häähuoneeksemme. Meille se, että vieraat voivat jäädä hääpaikalle yöksi, oli iso kriteeri paikkaa varatessa. Lisäksi ihastuin miljööseen, ja kartanon päärakennus on tosi kaunis!
 3. Hei, Löytyykö Espoon Kaisankodissa häitään juhlineita / juhlivia? Meillä on paikka varattuna ensi syksylle ja olisi kiva tietää muiden kokemuksia ja suunnitelmia. Vieraita häihimme kutsutaan ~70 ja siviilivihkiminen tapahtuu paikan päällä, sään salliessa pihalla. Jatkot vietetään kylpylän tilaussaunalla.
 4. Kuinka paljon käyntikorttimagneeteille tuli hintaa?