diamant

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About diamant

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

375 profile views
 1. Olisi mukavata lukea, että mitä on muilla kihlajaisissa tarjoiltu. Oliko pelkkä kahvittelu, tarjottiinko suolaista, makeaa, teittekö itse tarjoiltavat? Ja millaiset oli juhlien luonne; oliko suuret vai pienimuotoiset, sukulaisia, ystäviä vaiko molempia ?
 2. Itse hieman "pelkäsin" muiden reaktioita ja kävin kaikki mahdolliset kauhuskenaariot mielessäni, nuoren ikämme vuoksi. Ehkä eniten vanhempieni reaktiot mietityttivät, heidän mielipiteensä kun eniten minulle merkkaavat. Mieheni oli täysin tyyni kokoajan, mikä jostain syystä yllätti minut. Kaikki kuitenkin olivat oikein iloisia ja onnitteluita sateli. Ei ainakaan vielä ole korviin kantautunut mitään negatiivista.
 3. Tietää. Hieman oli hämmentynyt kun kerroin.
 4. Minä 20 ja mies 22
 5. Ei ollut älyttömiä summia käytettävissä, joten maksoivat yhdessä reilun satasen. Oli mukavat alennukset ja pääasia että saatiin mieluisat. Vihkisormuksissa ei sitten säästellä ja ne sisältyvät hääbudjettiin.
 6. Meillä mies maksoi kihlat kun tienaakin enemmän
 7. Mentyämme kihloihin kävimme pienellä kierroksella mm. vanhempiemme luona ilmoittamassa asiasta. Meillä on kihlajaiset tulossa pian. Kutsutaan miehen vanhemmat ja sisarukset perheineen sekä minun vanhemmat, toivottavasti kaikki pääsevät ja tulevat toimeen keskenään. Häihin on vielä sen verran pitkä aika, että on mukavaa suunnitella kihlajaisia ja juhlistaa hieman nyt jo suurta päätöstä.