Jump to content
Naimisiin.info

diamant

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

678 profiilin katselua

diamant's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olisi mukavata lukea, että mitä on muilla kihlajaisissa tarjoiltu. Oliko pelkkä kahvittelu, tarjottiinko suolaista, makeaa, teittekö itse tarjoiltavat? Ja millaiset oli juhlien luonne; oliko suuret vai pienimuotoiset, sukulaisia, ystäviä vaiko molempia ?
  2. Itse hieman "pelkäsin" muiden reaktioita ja kävin kaikki mahdolliset kauhuskenaariot mielessäni, nuoren ikämme vuoksi. Ehkä eniten vanhempieni reaktiot mietityttivät, heidän mielipiteensä kun eniten minulle merkkaavat. Mieheni oli täysin tyyni kokoajan, mikä jostain syystä yllätti minut. Kaikki kuitenkin olivat oikein iloisia ja onnitteluita sateli. Ei ainakaan vielä ole korviin kantautunut mitään negatiivista.
  3. Ei ollut älyttömiä summia käytettävissä, joten maksoivat yhdessä reilun satasen. Oli mukavat alennukset ja pääasia että saatiin mieluisat. Vihkisormuksissa ei sitten säästellä ja ne sisältyvät hääbudjettiin.
  4. diamant

    Kuka maksaa sormukset?

    Meillä mies maksoi kihlat kun tienaakin enemmän
  5. diamant

    Kihlajaiset?

    Mentyämme kihloihin kävimme pienellä kierroksella mm. vanhempiemme luona ilmoittamassa asiasta. Meillä on kihlajaiset tulossa pian. Kutsutaan miehen vanhemmat ja sisarukset perheineen sekä minun vanhemmat, toivottavasti kaikki pääsevät ja tulevat toimeen keskenään. Häihin on vielä sen verran pitkä aika, että on mukavaa suunnitella kihlajaisia ja juhlistaa hieman nyt jo suurta päätöstä.
×
×
  • Create New...