Jump to content
Naimisiin.info

Lotta.L

Jäsen
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Lotta.L's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Millä te, joilla on puvussa nyörit, saatte sen alla olevan kankaanpalan (vahvike?) pysymään suorassa nyörityksen ajan. Itsellä tuntuu että menee todella helposti ryttyyn. Entä mitenköhän mahtaa pysyä suorassa itse juhlassa. Kuuluisiko selkäosassa olla tälle "läpälle" jokin hakanen? Omassa puvussani sellaista ei ole. Kuinka teidän puvuissa? Kiitos paljon!
  2. Kumpi mielestänne parempi. En halua mitään ns. Vitsikkäitä kuvia joissa hypitään ja pompitaan ym. Vaan herkkiä, klassisia ja kauniita. Haluaisin myös kuvia jossa pukuni pääsee kauniisti oikeuksiinsa. Pystyykö miljöössä mielestänne toteuttamaan tällaista? Tuntuu että melkein kaikissa miljöö kuvissa on joku leikkisä/vitsikäs teema. Jos löydätte hyviä sivuja missä olisi kauniita miljöö kuvia niin linkittäkää Kiitos!
  3. Lähetämme kutsut vain läheisillemme, ja kutsujina ovat me itse, eli sulhanen ja morsian. Niin voinko laittaa kutsun loppuun vain molempien etunimet, vai tarvitseeko mielestänne laittaa myös sukunimet? Esim. Meillä on ilo kutsua teidät vihkiäisiimme Lapuan kirkkoon xx.xx.xxxxx. Jonka jälkeen juhlimme häitämme seuratalolla etunimi & etunimi vai mihin kohtaan nuo nimet olisi hyvä laittaa ja onk otuo etunimi juttu ok mielestänne? Kiitos Oho "pieni" kirjoitusvirhe tuli näköjään otsikkoon
  4. Onko kenelläkään hänestä kokemusta hääkuvaajana, onko luotettava jne? Ilmeisesti Seinäjoen alueella toimii. Löysin juuri hänen nettisivunsa vahingossa ja kuvat näytti ihan ok. Vielä emme ole häntä tilanneet tai kysyneet hinnastoja tarkemmin, kun haluaisin ensin kokemustietoa, jos jollakin olisi jakaa?
×
×
  • Create New...