talvimorsian14

Aktiivijäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About talvimorsian14

 • Rank
  Untuvikko
 1. kakkosluokassa vain menemään, säästäähän siinä kuitenkin useamman euron jos monta kutsua.. Tai itse ainakin lähetimme kakkosluokassa ja se oli päivän selvää..
 2. Minä annoin lahjakortin tatuointiliikkeeseen, sai sitten itse varata ajan kun oli ehtinyt tatuoinnin suunnitella.
 3. en tuntenut ja kieltämättä jälkeenpäin on ollut huvittava kysyä mieheltä että kukahan tuokin vieras oli
 4. ei mielestäni. Miksei voisi olla ihan hyvin häät ilman väriteemaa,. Sehän voisi olla myös kantava idea että on kaikenlaisia värejä. Pöydissä esim. erivärisiä liinoja yms. IDeaa pystyy helposti mielestäni jalostaa ja kehittää.
 5. kyllä kertiksiä voi hyvinkin käyttää.. Kivoja tosin on melko vaikea löytää..
 6. Tuo paperileikkuri oli kyllä paras apuväline. Saa ihan halpa-halli/Tokmanni kaupoistakin ja toimi ihan hyvin.
 7. Meillä koristeltiin pilttipurkit karkealla merisuolalla. Olivat todella näyttäviä. Liimaa vain pintaan ja sitten pyöriteltiin. Pysyikin yllättävän hyvin. Ledituikuit oli sisällä.
 8. meille on tulossa talvihäät helmikuun loppupuolella 2014 eli reilu vuoden päästä. Ideointi on alkanut ja kun nyt vain pääsisimme yhteisymmärykseen väreistä niin mm. kutsujen värkkääminen voisi alkaa. Valkoinen tulee ainakin olemaan yksi väri, sekä tumman vihreä (mies haluaa). Nyt pähkäilen sitten jotain kaveria vielä noille. Mielessä on esim. ollut purppura (eli tumma violetti). Mielipiteitä? Lähinnä ajattelin että jos pöydät koristelisi niin, että valkoisen liinan päälle laittaisi vihreän kaitaliinan ja siihen sitten koivunoksia pitkä spray maalaisi valkoiseksi sekä paljon tumman violetteja tuikkukippoja missä ledituikut sisällä. Toisaalta haluaisin käyttää myös jotain kukkaa, valkoinen tulppaani on mielessä ainakin hääkimppuun, ehkä maustettuna sitten esim. tumman violetilla. Vaikeaa on päättää mihin väreihin päätyisi. Otan mielelläni vastaan ideoita.