Jump to content
Naimisiin.info

tebbi

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tebbi kaikki viestit

  1. tebbi

    Hääpuku

    Hain hääpukuni Tallinnasta, Anna-bella liikkeestä. Tykkäsin liikkeestä ja palvelusta todella paljon, en voi muuta kuin suositella paikkaa. Hinnat ovat kuitenkin huomattavasti halvempia kuin mitä Suomessa ja laatu on mielestäni todella hyvä. Kävin Virossa myös 4 muussa hääpukuliikkessä, mutta yhdessäkään en edes halunnut sovittaa, koska mekot tuntuivat niin huonolaatuisilta ja hinnat olivat silti n. 600€. Anna-bellassa oli melko hyvä valikoima mekoista ja heidän mekot vaihtuvat usein. Lisäksi heiltä saa oston yhteydessä pukupussin, mikä on ihan ehdoton kun puvun kuljettaa sieltä Suomeen. Itselläni ei ole vielä hääkenkiä ostettuna, joten valitettavasti pukua todennäköisesti joudutaan vielä lyhentämään Suomessa, mutta muistaakseni myyjä sanoi, että he tekevät lyhennykset siellä veloituksetta jos vain itse tietää minkä kokoiseksi puvun haluaa Lisään mekosta kuvan myöhemmin, ehkä vasta häiden jälkeen, koska haluan mekon pysyvän yllätyksenä häävieraillemme:)
  2. Ajattelin nyt, että jos kerran alan pitämään hääblogia niin kerron myös hieman taustatietoja. Olen 23vuotias opiskelija ja suunnittelen häitä heinakuuksi. Väriteemana meillä on valkoinen, musta, hopea ja (viinin)punainen. Toivon onnistuvani toteuttamaan modernit häät kuitenkin kunnioittaen perinteistä hääkaavaa Häät vietämme Satakunnassa ja vieraita on tällä hetkellä listassa 184. Kutsumallin olen saanut valmiiksi, pieniä muutoksia siihen vielä on tulossa ja sitten saakin alkaa tekemään varsinaisia kutsuja urakalla. Halusin saada runoksi jonkin hieman perinteisestä poikkeavan ja tykästyimme molemmat Ilpo Tiihosen Sikojen rakkaus runoon: " Kun auringon alla puhkeaa onni, kun lehmänsä löytää muhkea sonni, kun kaislikon hauesta hauki saa parin ja kukkoa kosii se kanoista arin. Niin mikseivät sitten sika ja sika, saparon verran ja kärsänsä mitan. Toisilleen vannoisi ikuista valaa: Oi rakkaani sulle mun kyljykset palaa! " Kutsupaperina meillä on Tiimarista ostettu luonnonvalkoinen helmiäskartonki. Tykkään siitä todella paljon, koska toiselta puolelta siinä on hieman ruudukkoa ja toinen puoli on ihan sileä. Molemmat puolet hohtavat kivasti:) Lisäksi kutsut on helppo valmistaa, koska ne saa aika pitkälti tulostaa.
  3. tebbi

    Häävalmisteluja

    Häihin on aikaa enää 4kk ja alkaa jo pikkuhiljaa jännittämään, että miten kaiken tarvittavan ehtii hoitamaan. Vaikka ihanaahan tää häiden valmistelu vaan on Sormuksen löysin kuukausi sitten, kävi hyvä tuuri kun Kultajousessa sattui olemaan alennusmyynnit juuri tammikuussa. Olin päättänyt, että ostan jonkun pienen siron sormuksen, mutta kuinkas sitten kävikään noin 1cm levyinen sormus koristaa sormea heinäkuusta lähtien. Pääasia kuitenkin, että mieleinen sormus löytyi ja vielä sellainen joka alitti hääbudjetin!
  4. Tilasin haatukku.fi verkkokaupasta hääkarkkirasioita. Olin todella tyytyväinen karkkirasioihin ja hintaan! Vielä kun oli helmikuun ajan kaikki tuotteet -20% ja ilmainen toimitus. Aion kyllä ehdottomasti tilata vielä lisää koristeita sieltä
×
×
  • Create New...