Jump to content
Naimisiin.info

lizzard

Jäsen
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

lizzard's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Missä kuussa häänne ovat? 1. Helmikuuta 2014 Miksi valitsitte talvihäät? Kesällä on aina joko liian kuuma tai kylmä. Talvella tuntuu että ei tule niin helposti "yllätyksiä" sään suhteen. Eniten kuitenkin kiehtoo tunnelma kun ollaan kynttilöiden ympäröimänä ja hämärä muutenkin sekä toivottavasti maassa oleva lumi. Ihmiset ovat muutenkin aina kiireisiä kesällä kun taas talvella ei ole muutenkaan mitään juhlia, niin eikös yhdet häät sovi sinne oikein mukavasti. Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Vanhoillinen mummini kysyi että: "miksi talvihäät?!" Vastasin hänelle yksinkertaisesti: "Koska mä halusin". Muut eivät ole juurikaan ihmetelleet, lähinnä mielenkiinnosta kysyneet miksi päädyimme talvihäihin. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? Lumi, ehdottomasti. Haluan ulkokuvia lumessa! Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Paljon kynttilöitä. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Erilaisuus ja romanttinen tunnelma iltahämärässä. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Häiden jälkeen Viroon vähän hienompaan hotelliin. Ehkä joskus myöhemmin sitten jonnekkin paratiisiin.
  2. Molemmat ollaan 26 vuotiaita. Tunnettu n.10-11 vuotta, oltu yhdessä 9 vuotta ja kihloissa oloa tulee 1 v. täyteen hääpäivänä.
  3. Meillä olisi häät helmikuussa ja tarkoituksena olisi ottaa miljöökuvia ennen vihkimistä ja juhlia. Onko tämä idea ihan tuhoon tuomittu mekon suhteen? Olisko kellään kokemuksia talvikuvien ottamisesta, mitä kannattaa muutenkin huomioida? Kiitos!
  4. Olisko kellään tästä paikasta kokemuksia tai tietoa. Mitä maksaa?? Meille tulossa 60-70 hlön talvihäät. Kuvista paikka näyttää aivan mahtavalta mutta puhelimessa ei meinannut saada mitään vastausta hinnoista yms. Tarjouspyyntö jätetty, vastausta odotellessa. Muokkaus ja lisäys: Huomenna tulee kaksi viikkoa odottelua täyteen. Tosin sanoivat että jos eivät ehdi heti laittaa tarjousta niin ovat talvilomalla seuraavan viikon. No nyt on tätäkin viikkoa mennyt jo aika monta päivää. Tänään aamulla laitoin muistutus sähköpostia heille. Toivottavasti saisimme tarjouksen jo pian. Tarjous saatu ja ylitti kyllä meidän budjetin Tämäkin lukeutuu niihin paikkoihin missä joudut maksamaan KAIKESTA erikseen ja tarjous oikein uhkui yllättäviä lisämaksuja, mitä olisi varmasti syntynyt matkan varrella.
×
×
  • Create New...