pitsie

Rouva
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

About pitsie

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Minä kävin alkuun laahuksellisen pukuni kanssa kaasoni avustamana wc:ssä, mutta loppupäivästä jo kävin yksin. Tyllit ja aluhame korviin ja nauhat syliin, niin hyvin meni!
 2. Minulla oli ehkä keskimittainen tyllinen laahus puvussani ja hyvin onnistui kulkeminen sen kanssa. Kyllähän sitä vähän tallottiin ja ulkona liikkuessa piti sitä nostella, ettei kovin sotkeennu. Häävalssin ajaksi nostettiin sitä ylemmäs hakaneulalla.
 3. Täältäki kaikki empatia nnipsulle! Ei omista polttareista sais jäädä tollainen fiilis.
 4. Meidän häät ovat 14.6. ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.5.
 5. ^ Mää oon myös miettinyt leikkinurkkauksen sijaintia. Yks kiva nurkkaus on mielessä, mutta se on syrjässä juhlasalissa. Toisaalta, jos leikkinurkkaus on juhlasalissa, niin kyllähän ne lapset pitää meteliä leikkiessään yhdessä, joten voi aiheuttaa kiusallisia tilanteita esim puhetilanteissa. Tämän vuoksi keräämme puuhapussit lapsille.
 6. Meillä tehdään niin, että molempien vanhemmat kättelevät vieraat ennen vihkimistä kirkon ovella juhlaväen astellessa kirkkoon ja juhlapaikalla me kättelemme vieraat.
 7. Meillä tulee kihlaukdesta häihin pari päivää vajaa kaks vuotta, mikä on meille oikein sopiva. Käytännössä siis aloimme heti kihlaukden jälkeen suunnittelemaan häitä.
 8. Me otetaan potrettikuvat ennen vihkimistä. Juhlapaikalla jatketaan kuvaamista, kunhan kaikki ovat saaneet syötävää. Vieraille meillä on ohjelmaa meidän kuvaamisen ajaksi.
 9. Meillä puhalletaan saippuakuplia.
 10. Meillä on vihkiminen klo 14 ja juhlapaikassa saa olla vaikka aamuun saakka, mutta nnipsun tavoin poistumme varmaan klo 2 aikaan hääyön viettoon.
 11. http://juhlacenter.fi/product/449/kristallikoynnos-kirkas-1m#.UhCEf5LxqGk Tuolla on ainakin.
 12. Ohhoh, mää oon näköjään vastannut tähän. Asia on sen verran muuttunut, että löysin tosi kivan malliset mekot, jotka sopivat jokaiselle kaasolleni. Hiljainen pyyntöni oli, että he valitsisivat sen puvun, joten ainakin osan hinnasta maksamme. Puvun värin saavat valita itse.
 13. ^ Kivan näköiset kutsut!
 14. Välillä houkuttelis ihan hulluna leikata hiukset olkapäille asti häiden jälkeen. Mulla on ollut pitkät hiukset kuitenkin jo tooosi kauan. Tuskin silti uskallan leikata.
 15. Neljät häät olen muistaakseni päässyt kokemaan vieraana.