maiimaii

Rouva
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About maiimaii

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tässä oma yhdistelmäni, tamperelaisen Kultasepät Andreasenin tekosia
 2. Uppistakeikkaa! Onkos muilla tällaisia probleemia? Olen hommannut ledvaloja ynnä muita, millaisia variaatioita te muut olette keksineet? Olin aluksi aika käärmeissäni ettei kynttilöiden polttaminen ollut sallittua mutta positiivisena puolena on se että eipähän tarvitse olla tuikkuja vaihtelemassa tai murehtia että tuliko kaikki sammuttuiksi
 3. Jos joku vielä miettii ja etsii vanhan auton vuokraajia niin kannattaa olla yhteydessä Satakunnan Mobilisteihin (löytyy esim Facebookista), lisäksi heillä on kevään tullen erilaisia "kokoontumisia" muistaakseni tiistaisin Tikkulassa. Siellä pääsee näkemään autot livenä ja juttelemaan suoraan omistajan kanssa Näin ajattelin itse toimia!
 4. Heippa kaikki talvimorsmaikut (tai miksei muutkin)! Jos mietitte jotain vähän erilaisempaa, on aika kiva tvisti laittaa skumppalasiin noit puolet glögiä (kylmänä tietysti, itse olen käyttänyt sitä ihan perus-marlia 1e/litra) ja loput perus-kuivaa skumppaa (esim Balletilta puolikuiva tai kuiva). Avot! Ei kuulosta välttis kovin ihanalta mutta takuuvarmasti erilainen kokemus, ihan mieltsin hyvää! Itse olen jo useana vuotena jouluna tällä kippistellyt
 5. Heippa! Meille tulee puolituttuni kuvaamaan, on vielä myöskin opiskelija. Hänen ottamia kuvia on tullut jo mm. Facebookista tiirailtua. Mutta sitten se hinta! Mitä olisitte valmiita maksamaan siitä lystistä? Me menemme "rahat käteen, ei kuittia" -periaatteella, kuvia ei myöskään editoida eli ihan vain kuvat tikulle ja that's it. Laskiskelimme että olisi ehkäpä noin 6 tunnin keikka. Mitä mahtavat veloittaa? Meillä on vielä neuvottelut kesken, heitin hänelle ettet taida ihan satasta/tunti ottaa mutta ei ole vielä vastannut Katsotaan mihin sopuun päästään!
 6. Minäkin olisin tosi kiinnostunut jos joku tietää! Löysin googlesta yhden paikan mutta se oli juuri noita että kuvaaja tulee kuvaamaan.
 7. Heippa! Minäkin otan ihan outsiderinä osaa keskusteluun Olen ymmärtänyt että kirkollinen vihkiminen on melko määrämuotoinen eikä siinä olisi "tilaa" omille valoille. Siviilivihkiminen onkin sitten hieman joustavampi tapaus. Korjatkaa jos olen väärässä!
 8. Olen Fifin kanssa täysin samaa mieltä Onhan se häiden jälkeinen yö hääyö joka tapauksessa, vietti sitä sitten missä hyvänsä. Me tullaan juhlien jälkeen kotiin, ajatuksen aika samoilla linjoilla muiden kanssa. juhlat jatkuvat kuitenkin pitkälle yli puolen yön ja uni varmasti maistuu sellaisen ressiviikon jälkeen Aattelimme sitten sunnuntaina juhlapaikan siivoamisen yms. jälkeen lähteä ihan kaksin (plus koira, heh) mökille pariksi päiväksi. Joku täällä jo mainitsikin siitä entisajan hääyöstä kun sen merkitys oli hiukkasen erilainen. Kun on useamman vuoden jo nukkunut saman miehen vieressä ei tuo hääyö liene niin maaginen
 9. Heippa! Te jotka olette tilanneet Etsystä kutsuja / kortteja, leimasimia ym.. Miten ääköset pelittivät? Eli ymmärsivätkö myyjät äät ja ööt vai tuliko hassuja aita ja oita? Kiitos!
 10. Olen itse ollut kaasona ja me teetimme puvut (morsian halusi väriteeman mukaisesti). Hän itse kustansi kankaan mutta teettäminen (yli 100e, mielestäni aika paljon, erityisesti kun me kaikki olimme tuolloin vielä persaukisia opiskelijoita jäi itselle maksettavaksi. Itselleni tulee kaksi kaasoa. Emme ole vielä vaatevalinnoista puhuneet, mutta minulle on päivän selvää että jos päädytään samis-mekkoihin tulee lasku kyllä morsmaikulle Myös BM:n pukuvuokra meidän piikkiin joten miksi emme kustantaisi myös kaasojen mekkoja? Kampaus ja meikki hoitunee itse heitä, ovat erittäin näppäriä, toinen vielä kosmetologikin
 11. Kannan myös oman korteni kekoon kihlat vasta tilattuna mutta ei ollut pienintäkään epäilystä ettenkö olisi andreasenille ensimmäisenä astellut. Tykkään siitä, että on perheyritys ja pienyritys samalla. Lisäksi, olen kuullut todella negatiivista palautetta ketjuliikkeistä, plus haluan tukea lähes kotikaupungin yrittäjyyttä. Palvelu oli loistavaa, sormukset totta tosiaan mielettömän kauniita.
 12. Heippa! Hiukan kestää tämä vastaaminen mulla Villa Ruskassa on erikseen vuokrattavana saunatilat, juhlatila ja keittiö. Me otettiin kaikki, hinnaksi tuli muistaakseni 800 euroa. Paikka on mielestäni sen arvoinen!
 13. Heippa kanssa-morsiamet! Ainakaan vielä en ole tällä palstalla törmännyt Villa Ruska -juhlatilaan. On siis Ruskakotien uusi (v. 2010) valmistunut tila missä on mahdollisuus pitää noin 80 hlön häät. Ihanasti joen rannalla Kaarisillan kupeessa. Isot ikkunat ja iso terassi. Itse tykästyin paikkaan kovasti!
 14. Tässä ihanuuteni, vielä sepän pajalla mutta kohta saan sormeeni!
 15. Myös meille tulossa lapsettomat häät. Olen muutamien ystävien häitä seurannut ja minusta lapsien poisjättäminen on tänäpäivänä suosittua ja yleisesti hyväksyttyä. Me olemme itse lapseton pari ja haluamme viettää juhlamme ilman muksuja. Itsekin siis mietin tuota miten kutsussa asian ilmaisi, toki omat juhlamme ovat sen verran pienet (alle 70) ja kaikki kutsuttavat läheisiä sukulaisia / ystäviä että asia on varmasti kaikille osapuolille ok kun tuntevat meidät