*Kinuski*

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About *Kinuski*

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä ei ole vielä varattuna. Usemmissa on paikoissa tuntuu olevan, että ottavat varauksia vastan vuotta ennen. Pitäisi käydä katsomassa muutamia paikkoja vielä, kun olen saanut vihjeitä kivoista paikoista.
 2. Mun kaasonani on ystäväni. Hänelle sitten on aputiimiksi pyydetty serkku ja toista ystävääni. Siskostani valitettavasti ei ole kaasoksi enkä tiedä olisinko häntä myöskään pyytänyt..
 3. Meillä tulee olemaan vihkiminen juhlapaikalla. Olen aina tätä halunnut ja onneksi sulhanen on samaa mieltä. Vieraita häissä on 90, joten varmaan joutuu miettimään istumapaikkojen järjestämistä jollain tavalla. Hirveän vanhoja ihmisiä ei paikalla ole, mutta pieniä lapsia kyllä ja he eivät varmana jaksa seisoa koko vihkiseremonian ajan.
 4. Onko kellään kokemusta Ränssin kievarista vähän isommalla porukalla? Meitä olisi noin 90 viettämässä häitä ja kaipaisin paikasta kokemuksia. Vaikutti nimittäin kivalta paikalta noin muuten.
 5. Mä käyn katsomassa yhtä hääpaikkaa perjantaina. Äiti oli käynyt siellä kesäteatterissa ja kehui kovasti pihapiiriä nätiksi. Oli samalla kysellyt vähän paikasta, joten käyn tsekkaamassa sen. Moni asia puoltaisi tuota paikkaa, mutta saas nähdä. Tykästyin kyllä tuohon ensimmäiseen paikkaan.. Vähän mietityttää, että tämän perjantaina paikan tilat on ilmeisesti pienemmät eli kaikkia 90 vierasta ei saisi samaan tilaan. Jos siis nettipuheita uskoo..
 6. No nyt pääsen vihdoin tännekin kommentoimaan, kun sain oikean statuksen. Mä kävin katsomassa sitä hääpaikkaa ja ihastuin. Tuli tunne, että tämä se on. Ainoa miinus on, että catering pitää tuoda itse, mutta ehkä sitten saa vaikuttaa enemmän menuun. Ainakin tilausravintolassa, jossa siskoni häät olivat, menu oli aika ota tai jätä meiningillä. Nyt pitäisi ruveta vääntämään alustavaa budjettia. Catering on se kallein juttu ihan ehdottomasti, vaikka mitään ihmeellisyyksiä ei ruoaksi haluta. Perinteistä ruokaa. Kuitenkin jonkinlaiset raamit pitää nyt asettaa ja löydä lukkoon.
 7. Mä olin yhteydessä mahdolliseen hääpaikkaan. Menen katsomaan sitä parin viikon päästä yhdessä äitini ja kaasoni kanssa. Pitää laittaa toiseen paikkaan kanssa kyselyä voisiko tulla käymään. Varatahan ei vielä voi, mutta haluan tänä kesänä tehdä päätöksen hääpaikasta. Olisi se ison murhe poissa.
 8. Mä olen jo tehnyt kutsukorttimalleja. Samasta ideasta n.6 erilaista versiota. Kaksi suosikkia on, jompi kumpi niistä sitten varmaan on virallinen kutsu. En vain tiedä kannattaisiko ne materiaalit ostaa jo valmiiksi vai odottaa vuosi. Silloin ei vaan ehkä saa kaikkia enää.. Toisaalta aika perustarvikkeita ne ovat, mutta korttipohjan väri voi tietenkin aiheuttaa ongelmia, jos sitä ei enää saakaan. Ostin valokuva-albumin helmikuussa. Tarkoitus on siihen koota kaikkea hääjuttua. Koristelin etusivun embossauksella (hopeaköynnöstä). Siihen olisi tarkoitus tulla meidän kuva ja sitten joko meidän nimet tai häävalmistelut tms. En ole ihan päättänyt vielä. Koristelin pari muutakin sivua ja laitoin tekstien kera nuo korttiehdotukset sinne. Ajatus olisi tosiaan kerätä tuonne ihan kaikkea muistiin ja muistoksi. Albumi olisi sitten häissä esillä ja vieraat saisivat selailla sitä.
 9. Jee!! Tällä on muitakin! Meidän on tarkoitus viettää häitä 4.7.2015. Mitään suurempia suunnitelmia ei ole vielä, lähinnä netistä katseltu mahdollisia juhlapaikkoja. Kesällä olisi tarkoitus käydä katsomassa niitä. Kutsuja olen miettinyt ja muutaman jopa tehnyt. On sitten mistä valita
 10. Mä eilen katselin sormuksia =D Tarkoitus olisi ensi viikolla käydä ostamassa vähän askartelumateriaaleja ja tehdä kutsujen prototyypejä. Ehkä myös niitä save the date -korttejakin.. Emme muille lähetä niitä, mutta meiläl asuu muutama sukulainen ja ystävä ulkomailla, joten heille pitää ajoissa ilmoittaa. Hirveä innostus olisi tehdä vaikka mikä. Kesällä tämä kaikki toivottavasti konkretisoituu. kun käydään katsomassa mahdollista tulevaa hääpaikkaa.
 11. Tuota mä pelkään, että jos nyt alan kovin tosissani tekemään hääjuttuja, niin menee maku, kun häihin on pitkä aika. Tekisi ihan hirveästi mieli alkaa suunnittelemaan esim. kutsuja. Paintilla jo tein alustavia ajatuksia ylös itselle muistiin...
 12. Mulla ei oikein ole ketään tässä kenelle jakaa. Miehelle toki, mutta en häntä nyt liikaa halua asialla rasittaa. Vanhemmat asuu kaukana, samoin kaaso, joten hirveästi ei ole ketään kenelle jutella. Varsinkin, kun en halua vielä tulla sukulaisille ja tutuille julki häiden osalta. Häät kun ovat vasta kesällä 2015.. Pitänee tänne ruveta enemmän kirjoittamaan, mutta toisaalta tuntuu hassulta kirjoitella mitään, kun kaikki on niin kaukaista vielä.
 13. Me laitetaan tällaiset save the date -kortit parille ulkomailla asuvalle sukulaiselle ja ystävälle. Ehtivät sitten rauhassa järjestää matkat tänne jne.
 14. Mulle kihlaus on lupaus avioliitosta, mutta monista syistä johtuen, häitä tanssitaan vasta 8 vuotta kihlautumisen jälkeen. Tahdon maksaa itse hääni, joten kahden opiskelijan ei kannattanut aiemmin häitä järjestää. Ei pitkä kihlausaika tarkoita sitä etteikö sitä olisi tehty tositarkoituksella. Meille kihlat oli luonnollinen jatko avoliitolle, lupaus ja merkki siitä, että naimisiin mennään. Hääpäivä päätettiin jo kihlautumisen yhteydessä, mutta opiskelujen venymisen takia jouduimme sitä kertaalleen siirtämään tähän nykyiseen päivään. Se, että joku toinen tekee toisella tapaa, ei tarkoita sitä, että se olisi väärin tai huono valinta.. Kaikilla kun vaan ei ole mahdollisuutta heti alkaa järjestää häitä...
 15. Mä halusin alunperin talvi- tai syyshäät, mutta totesimme, että voi olla liian hankala järjestää töittemme takia. Sitten kun vuosipäivämme osuu sopivasti lauantaille heinäkuussa 2015, tuntui se luonnolliselta päivältä mennä naimisiin, olemmahan siinä kohtaa olleet yhdessä 10 vuotta.