Gizi

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Gizi

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

409 profile views
 1. Pahoitteluni jos viesti tuli useaan otteeseen. Puhelimella selailu ei oikein onnistu aina niin ku haluis :-)
 2. Astraali mikä vuokraamo tampereella vuokraa noita? kun oon aatellu samaa pukua omalle miekkoselle :-D
 3. Kuulun myös tähän pullukkamorsian kastiin. n.170cm ja kiloja enemmän ku laki sallii olen siis tasapaksu ellen jopa omenavartaloinen. Olin tänään sovittelemassa pukuja ensimmäistä kertaa ja kokeilimme laidasta laitaan erilaisia pukuja, mukaanlukien yhtä merenneitoa... Ei hyvä...jos on pikkasenkaan enemmän jenkkakahvaa sivuilla niin sitä se sitten korostaa...itseäni ainakin ahdisti erittäin paljon kun puku saatiin kiinni ja katsoin itseäni peilistä. Todennäköisesti itselleni tulee jossain vaiheessa A-linjainen puku. Sen näkee seuraavilla puvun metsästysreissuilla Itse olen tuohon reisien yhteen hinkkautumiseen käyttänyt milloin mitäkin, kokeillut stay- up sukkia. muuten hyvä, mutta valuu välillä alaspäin (kun ei kiinnitä mitenkään) toisena ihan vaan talkkia...se toimii, mutta täytyy lisäillä pitkin iltaa se on huonopuoli, mihin olen törmännyt juhlissa käydessäni.
 4. Eikö kukaan oo juhlinu juhliaan ellivuoressa?
 5. Olisin halukas kuulemaan kokemuksia ja suunnitelmia, jos aikoo tai on viettänyt häitään ellivuoressa. Missä siellä ja millainen paikka juhlatilana? Onko mahdollista jonkinlaista ruoka/pitopalvelua saada heidän suunnalta? Meillä mietinnässä n. 100-120 hlön häät ja mietittiin olisiko ellivuori sopiva juhlapaikaksi. Meidän häihin tulossa myös pitkänmatkalaisia, jolloinka ellivuoren majoituspalvelu olisi mahdollista.
 6. Meillä jako todennäköisesti tullaan tekemään niin, että avio ja avopariskunnat kutsutaan yhdessä ja sitten nämäns. Pelkät "poika-/tyttöystävät" saavat jäädä kotiin. Olen muutamille kavereille jo ilmoittanut millaista jakoa mahdollisesti on tulossa, mutta aika vaitonaisia ovat vielä olleet. :-D Tällaiseen järjestelyyn ehkä päädytään ihan senkin takia, että jos haluaisin kutsua kaikkine avecceineen vieraat niin heitä olisi yli 120. Olen koittanut karsia vieraslistaa tasan 100:n henkilöön. Mutta täytyy myöntää, että pahalta tuntuu tiputella esim aikaisempia koulukavereita listalta pois ns tilan ahtauden vuoksi. Mutta mistä löytää yli 120 hengelle yhtenäinen juhlatila pieneltä paikkakunnalta ja raha noin suuren ihmisjoukon ruokkimiseen... Puhuttaisiin jo tosi isoista summista jo pelkästään pitopalvelun suhteen.
 7. Meillä melkein samoilla linjoilla. Jotkut häävieraista eivät tiedä hyvän maun rajoja juomisen suhteen, ja tästä syystä meidän tulevissa häissä ei tulla tarjoilemaan ns. Ilmaista viinaa. Ruoalle viini ja alkumalja siinä se... Juhlapaikka meillä ei vielä ole tiedossa, joten en tiedä onko baaria saatavilla. En myöskään aio suvaita taskumatteja ja peräkontilla ryypiskelyä. Jos ei osaa yhtä iltaa/päivää olla ilman niin ei tarvitse tulla paikalle. En ole itse absolutisti enkä kiellä yleensä muita juomasta, mutta en todellakaan halua joutua myötähäpeämään ketään vierasta omissa häissäni. Olen myös muutamille kavereilleni ilmoittannut etten suvaitse ryyppäämistä häissämme. Ovat olleet sujut asian suhteen. Vitsailin äidilleni tässä taannoin että voin vaikka kutsuihin kijoittaa varoituksena , että se joka uskaltaa sekoilla kännissä häissäni joutuu potkituksi häistä ulos morsiamen toimesta. Oli sitten kyseessä kuka tahansa. :-D
 8. Minäkin haluaisin tietää vähän enemmän kyseisestä paikasta :-) onko siis kukaan lähiaikoina vietellyt juhliaan siellä?
 9. Minulle tulee 3 kaasoa, jotka parhaita ystäviäni. Yhtä kysyin epävirallisesti puhelimessa(meillä välimatkaa n. 300km) ja kirjeellä vielä jälkikäteen postitse. Toiselle kaasolle annoin kirjeen käteen, jonka hän luki vasta kotiin päästyään. Kolmannelle lähetin postitse kirjeen. Kortit olin tehnyt itse, joihin olin kirjoittanut oma tekemäni runon, jossa pyysin kaasoikseni.
 10. Meillä tulee olemaan 3 kaasoa ( kolme parasta ystävääni) ja 1 Bestman (joka nainen, mieheni sisko)
 11. Mitä tehdä tilanteessa, jossa Juhlapaikka pistää rajoitteita vierasmäärälle...mitä nyt tuossä ensimmäisen kerran kun tein vieraslistaa yhteensä tuli n.120 mutta paikka jossa haluaisimme viettää häitä mahdollisesti, mahtuisi vain 100...ainoa millä saisin karsittua on olla kutsumatta hyviä koulukavereitani perheineen ja ystävieni avecit täytyisi kaikilta, joilla ei tähän mennessä ole vielä "kaveria" tai suhde ei ole virallista. Toinen tilanne on se, etten haluaisi kutsua serkkuni miestä lainkaan häihimme, koska en pidä hänestä. Ongelmana on siis se että tarkoituksena olisi kuitenkin kutsua serkkuni ja heidän 2 yhteistä lasta, joille olen kummitäti. Äitini mielestä olisi epäkohteliasta olla kutsumatta miestä, vaikkei hänestä pitäisikään. Hankala tilanne.. Mitä tälläisissa tilanteissa kannattaisi tehdä? Serkultani ja hänen mieheltään en voi kysyä suoraan että haittaako, koska arvaan miehen tälläisesta suuttuvan. Mies muutenkin erittäin mustasukkainen ja soittelee serkkuni ollessa poissa kotoa 5min välein.
 12. Meillä tähän mennessä Ehdottomat EI:t on: alkoholi(mitä nyt ruokaviinit tulee) ja siitä johtuva örvellys ehdottoman kiellettyä....lupasin vaikka kutsussa varoittaa että se joka uskaltaa sekoilla juhlissani lentää pihalle minun potkimanani! pirttipöydän penkit...en siis vaan voi sietää niitä.....ymf...ei sellasia leikkejä, missä anopit joutus tekeen jotain tai sulhanen joutus laulaan tila tyhjenis aika äkkiä ;pja tuleehan noita nou nouta varmasti lisääkin mitä lähemmäks häitä mennään mut nää on tän hetkiset
 13. Olemme menossa naimisiin 2014 heinäkuussa ja ollaan koitettu alustavasti miettiä juhlapaikkaa n.100hlö:lle (tai isommalle), mutta ei oikein tunnu löytyvän...koitan tiedustella tuolta Haapaniemen pidoista, että millainen on sisätiloistaan Sinne kun nettisivujen mukaan pitäisi mahtua n.120 ihmistä ruokailemaan. Onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta? Vihkiminen toivottavasti tapahtuu Karkun harmaakivikirkossa jahka sen kesäkuussa saa varattua ja toivomuksena olisi, ettei vihkipaikan ja juhlapaikan väille tulisi hirveän pitkää välimatkaa.
 14. Kiitos paljon mielipiteestäsi...en oikein ole netistä löytänyt mistään aihetta vastaavaa artikkelia tms..
 15. Meillä on sillai että kun meillä on kyllä jo aikaisemmat kihlasormukset kun ollaan pari vuotta kihloissakin jo oltu. :-) Olisi vaan kiva pitää sitä vihkisormustakin senkin takia ettei sitä tarvisi pitää yli vuotta laatikossa jossain lipaston pohjalla, mutta pääajatuksena ainakin sen aikaa että ihmiset tajuaisivat aikeemme...