Jump to content
Naimisiin.info

Shere

Rouva
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Shere's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Tiäsiks et tännekki voi tällee kommentoida!

 2. Ei ollut yhtään vaikeaa eikä haikeaa. Odotin (myös tästä syystä) hääpäiväämme kuin kuuta nousevaa. Harjoittelin uutta nimikirjoitusta kuukausia etukäteen Olen tyttösukunimeltäni Lehtinen (eli tooooosi tavallinen nimi), enkä kyllä ollut siihen millään tavalla kiintynyt. Nykyinen sukunimeni on kaunis, lyhyt, erikoinen ja sointuu kauniisti etu(ja toisen)nimeni kanssa. Jännä juttu, mutta musta tuntuu että tämä on Se Mun Nimi. Nyt vasta tuntuu että nimi vastaa identiteettiä. Kuulostaa varmaan vähän oudolta, mutta en vaan ollut millään tavalla kiintynyt entiseen nimeeni.
 3. Tuo on kyllä niin pöyristyttävä juttu, että oksat pois. Oikeen pistää vihaksi toisten puolesta!!! Meitä muistivat kaikki vieraat yhtä lukuunottamatta.
 4. Annoin kummisetä dvd-boksin ja sain kalevalakorun rannekorun, hierontaöljyä, suklaavartalomaalia ja korvakorut
 5. Annoin kummisetä dvd-boksin. Sain kalevalakorun rannekorun johon saa roikkumaan "maskotteja" ja lisäksi muuta pientä kuten hierontaöljyä, suklaavartalomaalia, korvikset... Molempien lahjat olivat hyvin mieleisiä
 6. Uutta: Kengät Vanhaa: Huntu Lainattua: Puku Sinistä: Sukkanauha
 7. Meillä on kyllä vähän ongelma tämän asian kanssa. Bm ei käytä alkoholia lainkaan joten perinteinen taskumatti olisi ehkä vähän... tylsä. Kaasolle mun piti ostaa kalevala korun vanamo-sarjan kaulakoru, mutta hän ehti hankkia sen. Eli nyt on ideat aika vähissä. Joku tuommoinen "herkkukori" voisi olla aika mukava yhteiseksi heille (ovat pariskunta)... Täytyy miettiä.
 8. Mä olin itse asiassa aika yllättynyt kun kysyin mieheltäni että mitä mieltä hän on, tyytyykö kihlaansa vai haluaako myös vihkisormuksen. Haluaa kuulemma (mahdollisesti) myös vihkisormuksenkin. Kihla on molemmilla samanlainen (pyöreäreunainen, 3 mm leveä, keltakultainen, oliskohan merkki joku leijona-kulta tai vastaava, ollut tuotannossa vähintään 50 vuotta. Ei saa soikeaksi millään.) Mies sanoi, että jos vaikka toisen samanlaisen ehkäpä. Mielestäni ajatus on kiva, eikä mulla ole mitään sitä vastaan. Itselleni tulee mahdollisesti kalevalakorun keltakultainen sormus, jossa on valkokultaan upotettu yksi timantti. Olisikohan nimi ikikulta....?
 9. Siinäpä se. Entäpä kun nämä ihmiset kuuluvat molempien lähisukuun. Jätetäänkö vanhemmat/isovanhemmat/kummit kutsumatta? Meillä on molempien suvuissa melko paljon alkoholi ongelmaisia. Eli periaatteessa on tulossa kolmen laisia ihmisiä. 1. Niitä jotka ottavat muutaman lasillisen illan aikana, pysyvät koko ajan tolkuissaan ja tunnelma pysyy hyvänä 2. Niitä jotka eivät varsinaisesti ole alkoholisteja, mutta joille tarjottaessa ilmainen viina maistuu niin hyvin, että tulos on etukäteen arvattavissa (=huono) 3. Niitä joille alkoholi on todellinen ongelma, ja jotka boolimaljan ilmestyessä pöytään unohtavat muun ja alkavat vetää kaksin käsin, ja nämä henkilöt eivät ole niitä "mukavia juoppoja", lähinnä ko. henkilöillä viina nostaa pintaan vanhat riidat ja uusia keksitään koko ajan. Itse käytämme alkoholia harkiten. Haluaisimme sitä tarjota, mutta nämä em. ihmiset tekevät asiasta todella hankalan. Emme haluaisi myöskään mitään etukäteis eikä jälki puinteja siitä kuinka viinaa ei ollut/viina loppui kesken tai pahimpana: miten tietyt ihmiset örvellyksellään pilasivat muiden tunnelman ja pahoittivat ainakin hääpärin mielen... Haluaisimme häissämme olevan hauskaa, ja tähän toki mielestämme sopisi kohtuullinen alkoholitarjoilu. Juhlapaikkamme on seuratalo, joten siellä ei ole baaria josta voisi jokainen omalla kustanteella juoda niin paljon kuin tahtoo (ja tämä on muutenkin hieman kummallinen juttu, mielestäni hääpari joko tarjoaa tai on tarjoamatta.). Eli siis yhteenvetona, n. 85 % vieraista osaisi käyttää alkoholia sivistyneesti, mutta nuo loput 15 % saadessaan viinaa voisivat hyvinkin pilata tunnelman. Mitäpä siis tehdä? Enemmistö vastaan vähemmistö...
×
×
 • Create New...