Jump to content
Naimisiin.info

kippana

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kippana kaikki viestit

  1. Ns. "Vaimokoetta" olen itsekin ajatellut ja muutaman tehtävän saanut jo kasaan. Kahdella rastilla ei vielä tosin kovin pitkälle pötkitä kun koko vkloppu aikaa kuitenkin. "Kätevä Emäntä" visassa kysytään pyykinpesuun yms arjen pyörittämiseen tarvittavia taitoja ja "Joo Joo, Rakastan Rakastan" osiossa morsian saa kirjoittaa runon sulhaselleen annetuista sanoista ja esittää sen häissä. Vielä kuitenkin lisää ideoita kehiin ettei tarvitse iltaa istua vain sisätiloissa Ja lunnasvaatimus video hauska idea, saatetaan jopa laittaa toteutukseen jos vain taitoa ja näyttelijöitä löytyy
  2. No phöh, onpa hölmöä. Morsmaikku ei täällä ole kirjoilla kun ei pahemmin koneilla surffaile ja ideoita kuitenkin kaivattaisiin eikä muualta oikein tahdo löytää..
  3. Missä toi avustajaksi pyytäminen onnistuu? En löydä mitään paikkaa missä sen voi tehdä?
  4. Olen järjestämässä kesäksi polttareita, muuten homma alkaa jo olemaan reilassa, mutta tehtäväideoita vielä kaivattaisiin? Polttarit pidetään siis viikonloppuna mökillä kaveriporukalla. Morsian kun ei mikään bilehile ole niin baarikierrokset ja suukkojen myymiset jätetään muille. Ideana olisi pitää ns. suunnistus/tehtävärasti reitti jonka varrella morsian saisi/joutuisi suorittamaan yksin/yhdessä erinäisiä tehtäviä. Ideoita otetaan mielellään vastaan, mistä saisi sitten muokattua oman morsiammen näköisiä tehtäviä!
×
×
  • Create New...