Rakas

Rouva
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About Rakas

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. No se majan vahtimestari asuu siinä seinän takana, joten kuulee kyllä varmasti, jos juhlat ei lopu vielä klo.2.
 2. Ei tullut, vaikka olin jaloillani koko päivän ja tanssin ja biletin. Mulla oli hyvät kengät. Mulla oli tällaiset:
 3. No tuo ainakin taitaa olla pääkaupunkiseudulla.
 4. Käykää tsekkaamassa: http://www.karaoketaxi.fi Viimeisimmässä S-ryhmän asiakaslehdessä nimeltä Yhteishyvä oli siitä juttua.
 5. Mamma 77 Meillä häämarssit soitettiin urkoharmoonilla ja kuulosti todella hyvältä ja juhlalliselta. Oman seurakuntamemme pappi (Hämeenkylän srk:sta) vihki meidät kappelissa ja järjesti paikalle myös kanttorin. Kanttori oli nuori nainen, joka opiskelee kirkkomusiikkia Sibeliusakatemiassa. Soitti todella hyvin ja virheettömästi. Toivottavasti tästä oli apua.
 6. Muuten hyvä aplari, mutta Hvitträsk on eri rakennus kuin Hvittorp, sijaitsee järven toisella rannalla. Tosin arkkitehtuuri aika samanlaista...
 7. Miekin sain timanttikorvakorut.
 8. Zen cafe: Olet todella kaunis
 9. Meillä oli kans nää kutsukorteissa ja kiitoskortteihinkin meinataan laittaa, kunhan saadaan ne joskus lähetettyä. Ostin ne Helsingistä, pääpostilta.
 10. TAKASIVULLA OLI TÄLLAINEN PÄTKÄ. He eivät enää ole kaksi, he ovat yksi. Ja minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako. (Matt. 19:6)
 11. noi erottiset kuvat oli aika mageita, mutta itse en ole niin rohkea, että kameran (ja kuvaajan) edessä viittisin lähes alasti poseerata... meillä sulho otti tollaset kuvat kahdenkesken hääyönä. Musta on otettu tollanen yksilökuva hääpäivänä ja ollaan suunniteltu, et kehystettäs sellainen sulhasen työpöydälle. Kuvani voitte tsekata tosta Ronjan viestistä. ;D
 12. Meidän häissä oli meidän oma keksimä tutustumisleikki. Eli kirjoitimme ennen häitä mieheni kanssa erillisille lapuille lyhyen ja hauskan kuvauksen jokaisesta häävieraasta ja tekstin loppuun häävieraan nimen, jota kuvaus koski. Laitoimme kaikki kuvaukset laatikkoon, josta kaaso nosti ensimmäisen lapun ja seuraavan lapun luki se, jota kuvailtiin edellisessä lapussa jne. En tiiä oliko tää mikään leikki, mutta muita leikkejä meillä ei sit onneksi ollutkaan.
 13. Meillä oli vaan vihkiminen-onnittelut-ruoka-tutustumisleikki-kertakäyttökamerat-kahvit&hääkakku-morsiamen ryöstö-bändi&tanssia-bestmanin puhe-kaason lauluesitys-sukkanauhan ja morsiuskimpun heitto-ilotulitus-yöllä sauna vieraille. Eikä kertaakaan tullut sellainen olo, et nyt pitäs olla jotain leikkejä tai keksimällä keksittyä ohjelmaa.
 14. Ei ois kyllä bestmania minunkaan hameen alle päästetty. Tuo oiskin hieno juttu, jos sama sukkanauha kiertäisi monet häät.. Pitääkin vihjata tästä sukkanauhan saaneelle.
 15. Meidän häissä bändi soitti just vastapäisellä seinällä kuin laulajan bändi on soittanut ja oli oikein hyvä paikka. Pitivät vieressä olevaa huonetta taukohuoneena. Eli bändi soitti niiden järvelle päin olevien ikkunoiden edessä.