Rakas

Rouva
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About Rakas

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. No se majan vahtimestari asuu siinä seinän takana, joten kuulee kyllä varmasti, jos juhlat ei lopu vielä klo.2.
 2. Ei tullut, vaikka olin jaloillani koko päivän ja tanssin ja biletin. Mulla oli hyvät kengät. Mulla oli tällaiset:
 3. Meillä oli lahjalista. Rahaa saatiin 50 euroa.
 4. No tuo ainakin taitaa olla pääkaupunkiseudulla.
 5. Käykää tsekkaamassa: http://www.karaoketaxi.fi Viimeisimmässä S-ryhmän asiakaslehdessä nimeltä Yhteishyvä oli siitä juttua.
 6. Mamma 77 Meillä häämarssit soitettiin urkoharmoonilla ja kuulosti todella hyvältä ja juhlalliselta. Oman seurakuntamemme pappi (Hämeenkylän srk:sta) vihki meidät kappelissa ja järjesti paikalle myös kanttorin. Kanttori oli nuori nainen, joka opiskelee kirkkomusiikkia Sibeliusakatemiassa. Soitti todella hyvin ja virheettömästi. Toivottavasti tästä oli apua.
 7. Muuten hyvä aplari, mutta Hvitträsk on eri rakennus kuin Hvittorp, sijaitsee järven toisella rannalla. Tosin arkkitehtuuri aika samanlaista...
 8. Miekin sain timanttikorvakorut.
 9. Ei vastannut, sillä hääpäivä oli paljon ihanampi ja tunnelmallisempi kuin olisin ikinä osannut arvata. Väsyneinä ja stressaantuneita ennen häitä toivoimme että hääpäivä olisi äkkiä ohi, että päästäisiin häämatkalle lepäämään, mutta hääpäivä oli älyttömän ihana, eikä sinä päivänä väsyttänyt yhtään.
 10. Zen cafe: Olet todella kaunis
 11. Meillä oli kans nää kutsukorteissa ja kiitoskortteihinkin meinataan laittaa, kunhan saadaan ne joskus lähetettyä. Ostin ne Helsingistä, pääpostilta.
 12. TAKASIVULLA OLI TÄLLAINEN PÄTKÄ. He eivät enää ole kaksi, he ovat yksi. Ja minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako. (Matt. 19:6)
 13. noi erottiset kuvat oli aika mageita, mutta itse en ole niin rohkea, että kameran (ja kuvaajan) edessä viittisin lähes alasti poseerata... meillä sulho otti tollaset kuvat kahdenkesken hääyönä. Musta on otettu tollanen yksilökuva hääpäivänä ja ollaan suunniteltu, et kehystettäs sellainen sulhasen työpöydälle. Kuvani voitte tsekata tosta Ronjan viestistä. ;D
 14. Enpä ois uskonut, että tulee niin kalliiksi... mutta eipä kyllä kaduta yhtään! Tietääpähän ihan eri tavalla arvostaa hääparin rahallistakin panosta, kun menee seuraavan kerran häihin vieraaksi. Häiden järjestelyssä oli myös enemmän hommaa kuin mitä oltiin kuviteltu, mutta kaikesta selvittiin kuitenkin kunnialla ja näin jälkikäteen on hyvä mieli. Minut yllätti myös se, että muutuin itsekkin häiden alla hieman häähössöttäjäksi, vaikka itse olen aina kammonnut sellaisia ihmisiä.
 15. Mieheni työpaikalta saimme valkoisen Aalto-maljakon ja kortin. Miehen uudelta työpaikalta saimme shampanja-pullon. Minun työpaikalta saimme viherkasvin (rahapuun) posliinisessa ruukussa ja kortin.