Jump to content
Naimisiin.info

jutta-

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jutta-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Kaipailisin kovasti vastauksia vielä viimeisiin mieltä kaivertaviin kysymyksiin! Elikkäs siis mieheni on tulossa kesäkuun alussa suomeen ja tarkoitus olisi mennä naimisiin sitten täällä jonka jälkeen hakea oleskelulupaa. Naimisiinmenoa varten mistä nämä kyseiset todistukset esteettömyydestä sekä kirkkokuntaan kuulumisesta mies voi hakea kotimaastaan? Usassa kun tuota esteettömyystodistusta ei ole niin ei oikein löydy vastausta kysymykseen. Kiitos kenelle tahansa kuka viitsii auttaa, stressaavaa aikaa kun näitä joutuu miettimään!
  2. Hei! Miten tulee siis toimia jos mieheni lentää tänne amerikasta kesäkuun alussa ja aikomuksena on mennä naimisiin sen 90 päivän sisällä ja sitten hakea oleskelulupaa. Mistä mies voi siis hakea tuota esteettömyystodistusta omasta kaupungistaan? Mitä tietoja siinä täytyy olla ja mitä asiakirjoja sitä hakiessa täytyy olla? Kiitos paljon.
  3. Hei! Kiitos vastauksista. Muutimme suunitelmiamme niin että mies tuleekin kesäkuun alussa tänne ja jätämme tuon minun matkani sinne väliin. Vielä kyselisin tuosta esteettömyystodistuksesta. Lueskelin muita keskusteluja asiasta mutta en saanut tarkkaa vastausta siihen mistä mies voi sen hakea usasta ennen suomeen tuloaan? Mitä papereita hän tarvitsee sitä hakeakseen ja onko maksullinen yms? Näihin kaipailisin vielä vastausta joten kiitos kaikille auttajille!
  4. Kiitos vastauksista! Tarkoituksena on tosiaan jäädä Suomeen ainakin nyt vielä omien jatko-opiskelujen ajaksi. Vielä kyselisin jos sitten tulevaisuudessa päätetäänkiin muuttaa Amerikkaan, jostain taisin lukaista että pitäisi olla helpompaa kaikkien haku prosessien kanssa kun on miehen kanssa ensin asunut täällä? Entä mitenkä täällä onnistuu miehen työnhaku yms oleskeluluvan hankittuamme? Ilmeisesti sossulta täytyy saada tukia mutta onko mitään tietoa millaisia nämä ovat maahanmuuttajille? Kiitos vielä!
  5. Hei! Olen jonkun verran täältä nyt lueskellut ja etsiskellyt vastauksia asiaani. On niin paljon on kuitenkin tullut vastaan erilaisia vastauksia, joten haluaisin viisammilta vielä varmistaa asiani kertakaikkisesti. Elikkä olin vaihto-oppilaana Amerikassa viime vuoden 2012 tammikuusta kesäkuuhun. Noin kuukauden siellä oloni jälkeen aloin deittailla nykyistä poikaystävääni. Kun kesäkuussa jouduin palaamaan Suomeen pysyimme silti yhteyksissa ja jatkoimme suhdettamme. Olimme kaukosuhteessa 6kk kunnes menin viime joululomalla 2012 kahdeksi ja puoleksi viikoksi mieheni luokse. Tämä vierailuni vain vahvisti tunnettamme että haluamme olla yhdessä, sekä samassa maassa. Elikkä nyt on suunitelmissa olla kaukosuhteessa vielä kesään asti kunnes kumpikin valmistuu nykyisistä kouluistamme. Suunnittelemme minun menemistä Amerikkaan turistiviisumilla kesäkuussa noin kuukaudeksi tai kahdeksi. Tämän jälkeen olisi molempien tarkoitus lentää Suomeen ja mennä täällä naimisiin ja hakea tätä oleskelulupaa. Nyt siis kysymyksiini. Eli onko aivan varma että tämä onnistuu jos täällä menemme naimisiin ja mies saa oleskella täällä luvan päätökseen asti? Jossain törmäsin myös vastauksiin että jos hakemukset on jätetty väärässä maassa niin ei ole onnistunutkaan, Tarvitseeko miehen tehdä mitään toimenpiteitä ennen tänne tulemista vai hoituuko kaikki täällä? Mitkä ovat kulut? Kaikki apua ja tietoa antavat vinkit tulevat todellakin tarpeen! Halu on jo kova olla viimein yhdessä! Kiitos.
×
×
  • Create New...