saunanpolttajan_vaimoke

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by saunanpolttajan_vaimoke

 1. Etsyhän on siis samanlainen huutokauppa paikka kuin eBay jossa monet myös suomalaiset kultasepät myyvät tuotteitaan ulkomaille ja osa halvemmista teetetyistä puvuista näyttää ihan yhtä hyviltä kuin alkuperäis kuvissa olevat, riippuen siitä kuka tosiaan sen puvun on tehnyt. Ja suoraan sanottuna on aika suurta ihmispaskuutta että vieraat, ja ilmiselvästi sinäkin, pystyvät nauramaan morsiamen omasta mielestä kauniille puvulle varsinkin kun joillekkin puvun ei tarvitse olla mikään koristeellisin ja yksityiskohtaisin, vaan tärkeää on päivä ja se oman puolison omakseen saaminen. Vaikka silloin ei olisikaan se tyylikkäin puku päällä niin tärkeintä on että oikea tyyppi seisoo vierellä. MUOKS Alkaako muista tuntua että LottaD on trolli? Vai onko maailmassa oikeasti tällaista porukkaa joka kehtaa vetää palkokasvit nenukkiin ihmisten ostoksia
 2. Hildamaria:n kanssa juuri samoilla linjoilla näistä, morsiamet saakoot kantaa kaikenmoiset pukunsa ylpeydellä!
 3. Nyt ihan rauhassa siellä hei ei tässä kukaan ole syyttänyt että on kauheaa maksaa enemmän rahaa siitä että ostaa puvun ihan suomalaisesta liikkeestä ei revitä pelihousuja. Pointti olikin että osa halpiskiinakopioista mm. Etsyn kautta tilattuna tulee ihan oikeastikin parin kiinalaisen naisen pitämältä työpajalta jossa raha menee näille muutamille ompelijoille ja muille työntekijöille. Sitten on näitä suurempia halpistyöpajoja joissa raha tosiaan jakautuu ihan yhtä epäreilusti kuin missä tahansa muuallakin varsinkin kolmannen maailman valtioista puhuttaessa. Suomeen niitä tuodessa välikäsiä on useampia ja näin raha jakautuu useammalle, mikä on toisaalta hyvä että yksi ihminen ei ansaitse enempää, mutta toisaalta yksi ihminen joskus voisi ansaita hieman muita tahoja enemmän kun ompelutyöstä puhutaan. Laaduissa on eroja, tottakai, kuten melkein kaikessa ostettavassa tavarassa voi huomata. Ja itsekin ostin pukuni Suomesta, SUOMALAISENA KÄSITYÖNÄ TEHTYNÄ että oikeutan ihan kaikenlaisen toiminnan mitä tulee oman hääpuvun hankkimiseen. Kukin tekee miten parhaimmaksi omalle tyylilleen näkee, jos sulla se häpeän verhosi estää tosiaan tilaamasta kiina halpista nii ei siinä mitään mutta kaikkien ei tarvitse aina tuntea sitä suunnatonta häpeän määrää mikä ilmeisesti tullaan tulevaisuudessakin liittämään halvempiin hääpukuihin joidenkin silmissä. PS. Sairaan siisti idea että jollakin morsmaikulla sulaisi puku päälle keskellä hääpäivää, siinä ois jännitysmomenttia vieraillakin katsottavaksi.
 4. Ottaen huomioon että monissa liikkeissäkin ne puvut on valmistettu kuitenkin Kiinassa ei minusta ole sen pahempaa että joku tilaa "kiinakopion" suoraan joltain yksityiseltä Kiinalaiselta ompelijalta. Eipähän mene rahaa enemmille välikäsille vaan ihan ihmiselle joka tekee puvun. Ja jos sovituksista pitäisi alkaa erikseen maksamaan niin eipä kyllä kovin moni huonommassa rahatilanteessa oleva pääsisi juhlistamaan sitä omaa unelmaista hääpäiväänsä. Itse olisi jäänyt hääpuku suomesta hommaamatta jos muutenkin suhteellisen hintavien pukujen lisäksi maksaisin vielä sovitteluista
 5. Me sanomme kanssa "tahdon" elokuussa 2015 jos kaikki menee suunitelmien mukaan
 6. Tää kuulostaa ehkä hitusen höpsöltä neuvolta, mutta kun syötte banaanin niin käyttäkää kuori hampaita valkaisemaan siis hinkatkaa hampaita kuoren sisäpinnalla, muistakaa aina vaihtaa hinkkauskohtaa ja kuoren kohtaa että saatte suht tasaisesti kaikkialle ylijäämä hedelmälihaa. Tuntuu ikävältä omasta mielestä ainakin suussa kun on banaanitahnaa hampaissa, mutta yrittäkää antaa sen vaikuttaa minuutin ajan ja sitten peskää hampaat normaalisti. Meikäläisellä ainakin hätäapuna toimii vaalentamaan hitusen hampaita. On vielä kiillevaurio ollut omissa legoissa pienestä pitäen niin jotenkin kaikki valkaisuhammastahnat ei oo tuntuneet auttavan.
 7. Musta on ollut hyvin epäkätevää näyttää itselleen tosi vieraalta esim. vanhojen tansseissa ja lakkiaisissa kun oli muiden tekemä meikki, toki pysyvyys oli parempi sitten koko päivän iltaan asti, mutta tuntui että kuvissa näytti ihan hölmöltä joten teen nykyään itse aina, harjoittelua on tullut tehtyä sen verran että luotan omiin meikkaustaitoihini. Se myös nosti itsetuntoa kivasti kun kaveri pyysi meikkaamaan yksiin opiskelijarientoihimme hänet ja ihasteli lopputulosta sitten lopun iltaa. Kaverit on tosin helppoa meikata kun tietää kasvonpiirteet paremmin jo entuudestaan. Joten häihinkin tulen tekemään oman meikin, hiuksetkin luultavasti laitan itse kun kampauksiakin tulee väkerrettyä omaksi huvikseen.
 8. Pakko taas vierailla täällä ja ottaa kantaa tuohon nuoremmalta näyttämiseen hiusten myötä. Itseänihän siis luullaan aina kun 16 vuotiaan pikkuveljeni kanssa kävelen kaupungilla tai menen syömään, että meikäläinen on se pikkusisko huvittavaa vielä omasta mielestä. Oon aina ollut jotenkin mystisesti monien mielestä kauhean nuoren näköinen, sitten taas joskus törmään tilanteisiin että kävelen baariin ilman että papereita tarkastetaan, ja olenpa kerran alkostakin ulos kävellyt ilman tarkastusta (mikä tuntuu jo kyllä epäammattimaiselta noin alkon-myyjän kohdalta). Hiustyyliä on tullut vaihdettua mustasta tukasta platinablondiin ja lyhyestä poikatukasta tähän nykyiseen jättifledaan (ulottuu selän keskipisteille asti) ja en ole huomannut että ne auttaisivat suuntaan tai toiseen. Olen siis alistunut kohtalooni että jotkut luulevat että olen 15 vuotiaat ja toiset sitten taas luulee ihan yläkanttiin. Olen siis 21 oikeasti. Plus halusin taas tsemppailla kaikkia odottelijoita! Ennenkuin huomaattekaan saatte häähömppäillä sydämen kyllyydestä.
 9. Oma kihla on 16,5 ja sulholla järjetön 22,0 huvittavaa kun tyyppi on muuten kapea kuin oljenkorsi mutta jalat ja kädet on ihan valtavat. Ihme Hessu Hopo.
 10. Ai Junes tekee vielä hääkuvauskeikkoja Rovaniemellä? Hauskaa, on nimittäin hyvä kuvaaja. Oltiin samaan aikaan lukiossa ja otti mm. vanhojentanssikuvat meikäläisestä. Reilu tyyppi ja tosi taitava kuvaaja omasta mielestä.
 11. Koko ajan on sormessa, paitsi tietenkin edellämainittujen esimerkkien kaltaisesti otan pois leipoessa, suihkussa ja tiskatessa.
 12. Kävin eilen Morsmaikussa Helsingissä kun oli poistomyynnit käynnistyneet, ja löysin sitten just niin täydellisesti mulle sopivan puvun pilkkahintaan että oli pakko se ostaa mukaan sitten nyt pitää vahtia n.2 vuotta ettei tule ainakaan lihottua (laihtuminen on aina ihan ok )
 13. Mä oon täysin ihastunut tähän korttimalliin varmaan jotain tuollaista siis väkerrän sitten kun tulee aiheelliseksi tehdä kutsut, vielä ei tartte kiirehtiä. Ehtii mieli siis muuttua moneen kertaan
 14. Pikkuhiljaa itse tässä säästellään, opiskelijatuloilla aina hieman minimiä on säästö mutta kylläpä se siitä...
 15. Joo Illuusia tää on kyllä aina yhtä mielenkiintoinen reaktio, mies kertoi meidän yhteiselle kaverillemme että oli kosinut meikäläistä ja ensimmäinen kysymys oli että oonko raskaana jösses.. ¨ Muuten kaverit onkin sitten reagoineet tosi hyvin tähän uutiseen, ja sulhon äiti oli ihan innostunut uutisesta, ei nähtävästi kauheaa luottoa ollut siitä että tulisi koskaan avioliiton satamaan astelemaan tuo tuleva mieheni. Omille vanhemmille olen jättänyt vielä ilmoittamatta koska haluan kertoa kun olen kotipuolessa käymässä, joten sen puolen reaktioista saan tietoa ensi viikolla.
 16. Molemmat 20v
 17. Hei toi bilisturnaus ja vaimo-aviomies-koe on ihan mahtavia ideoita jes nuo tullaan toteuttamaan. Kaljanjuontikierros ois myös tosi kiva ottaa naiset versus miehet mutta oon kaveriporukan ainoa olutta juova nainen tällä hetkellä Ja se miksi kysyin onko tää nyt ihan kauhea toive oli ikäänkuin pikku vitsillä, oon nyt saanut vaan kuulla parilta tosi tyttömäiseltä kaveriltani että heistä olisi kiva juhlia polttareita, mutta enpä ole jaksanut korvaani lotkauttaa tälle laitan avustamaan mua korttiaskartelussa jos välttämättä haluaa naisten kesken iltaa viettää ennen häitä
 18. Tätä asiaa onkin täällä mietitty lähiaikoina ongelmaksi itsellä tulee tällaiset seikat 1) Perinteiset jenkkipolttarit on meikästä kauheaa ripulikakkaa.Ja polttarit itsessään jonkinlaisena "irroitteluiltana ennen avioliittoa" tuntuu tosi turhalta. Kyllä sinne baariin tulee mentyä mieluummin aina tuohon miehen ja kavereiden kanssa, eikä yksin ja kavereiden kanssa. 2) Mulla on reippaasti enemmän läheisiä mieskavereita kuin naispuolisia. 3) Musta on muutenkin aina kauhean turhauttavaa kun ajatellaan että pitäisi mennä jonnekkin vain tyttöjen- tai poikien kesken. 4) Miehellä ja mulla on täällä hyvin yhteinen ystäväpiiri, joten tuntuu tyhmältä erotella porukkaa puoliksi sen takia että molemmat saisi polttarit. Oon siis ajatellut että kun me molemmat tykätään vaan silloin tällöin viettää illanistujaisia silleen rennosti kaveriporukalla, tehden asioita mistä tykätään, niin pidetään sellainen rauhoittumisilta sitten lähempänä häitä. Tämä korvatkoot meillä polttarit. Meistä kumpikaan ei tykkää krebata/bilettää/bailata (mikä termi kelläkin käytössä ) vaan aina kun mennään ulos niin eksytään rauhallisempiin, rokahtaviin baareihin joissa mieluusti pääsee pelaamaan biljardia. Plus musta on turhauttavaa mennä baariin ilman sulhoa kun inhoan sitä että tiskillä tullaan iskettämään oon huono jotenkin näissä tilanteissa, ja jotenkin siitä syystä sitten aina joku yrittää vähän enemmän aloittaa jutun juurta tiskillä. Eli unelma "polttarini" ovat illanvietto jossa meikä ja sulho saadaan kavereiden kanssa rauhoittua häähulinan keskeltä sitten ainakin yhdeksi illaksi Oonko kauhea kun toivon tällaista?
 19. Mun ohkanen kultasormus maksoi opiskelija-alennuksen kanssa 72€ että ei mikään päätä huimaava onneksi on musta maailman kaunein sormus (ja tarpeeksi ohkanen mun minisormien rinnalle) miehen sormuksen hintaa en tiedä, terässormus on kuitenkin kyseessä jossa pienet kultaiset reunukset.
 20. Tuleva pastori ilmoittautuu, se on yksi syy miksi kirkossa meidät vihitään toinen on se että miehellekkin on se kovin tärkeää. Hän on katolisen kirkon jäsen, meikä taas tietysti ihan perus ev.lut.
 21. Huu tuntuu ihan pahalta sanoa että meidän minibudjetti on 2500€ ja tähdätään vielä tuonkin alle. Sisältäen siis kaiken häihin liittyvät. Häämatka tehdään sitten joskus myöhemmin kunnolla. Mies työskentelee, minä opiskelen, ja mieskin siirtyy työelämästä taas opiskelemaan piakkoin niin rahatilanne on mitä on. Ja tuntuisi pirun pahalta itsenäiselle luonteelleni ottaa vastaan rahaa muilta häitä varten :girl_hide:plus ollaan niin minimalistisia persoonia näiden tulevien häiden suhteen muutenkin että panostetaan siihen että pienellä porukalla on vaan pirun kivaa meidän kanssa.
 22. Tosi tyypillisesti istuttiin kotona pelaamassa Xboxia ja juteltiin sitten niitä näitä kun toinen yhtäkkiä poistuu huoneesta ja tulee sitten salamyhkäisesti takaisin rasian kanssa. Tuli sitten lattialle mun viereen istumaan ja sanoi että ei jaksa odottaa parempaa hetkeä, kun tärkeintä on kuitenkin päästä kysymään. Itse olin hieman hämmästyneenä että.... ok? Ja sitten tokaisi tuo rakas että "Will you please marry me?" (kommunikointimme siis käydään englanniksi syystä että eri kansalaisuudet, fiksuimmat päättelee sen tosin jo nimestäni täällä ) olinpas sitten ihan hymyssä että tietysti. Ei ihan puista tullut tosin kosinta, oli aika selkeää että samanlaiset toiveet meillä on avioliitosta niin osasin odottaa että joskus se tulee kosimaan. Sormuksen oli tosin ostanut ihan liian ison no laitan sen sormuksen hopeaketjuun ja voin kantaa kaulassa silloin tällöin, ostettiin heti samana päivänä meikäläiselle uusi sormus siis. Sainpahan sellaisen kuin toivoinkin, yksinkertaisen tosi kapean kultasormuksen :')
 23. Me ollaan suunnittelemassa häitä Rovaniemelle joko vuoden 2015 alkuun tai syksylle ollaan tosiaan järkkäämässä tosi pienet häät tosin, että paikat joista me kaksi ollaan eniten oltu kiinnostuneita on Laurin tupa (niin nätti paikka, ja ei tartte ottaa ruokia ja alkoholeja paikan päältä vaan saa pelkän tilan kätevästi käyttöön) ja Johanneksen käsityötalo (joka on tosi pieni mutta tykkään sen tunnelmasta, ja riittää meidän pikkuhäille hyvin). Että näistä jos löytyy kellään henk.koht kokemuksia nii ois kiva kuulla. Johanneksen käsityötalolla olen siis ollut lakkiaisjuhlissa.
 24. Meillä kanssa ajatuksena pienet häät, siksikin että mies on toisesta maasta niin ei voida olettaa ihmisiä saapuvaksi niin paljoa. Ja halutaan ennenkaikkea tosi rennot häät joissa kaikilla meidän kavereilla on hauskaa meidän kanssa :girl_dance:noin 50 henkeä ollaan laskeskeltu kutsuttavaksi. Toivottavasti vielä pari saataisi karsittua kohteliaasti pois.