Jump to content
Naimisiin.info

kaisa-o

Jäsen
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

kaisa-o's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kertoisitko mitä maksoi Puijon Majan vuokraus? Entä mitä muita kuluja tuli päälle? Paikka vaikuttaa hienolta Pahoittelut, että vastaus kesti.. Puijon Maja ei peri erillistä tilavuokraa yli 40 hengen tilaisuuksista. Meillä siis lasku koostui ruoista, juomista ja pienenä lisänä alakerran kokoustilasta joka vuokrattiin lasten leikkihuoneeksi.
  2. Kuopion maistraatista voin minäkin ERITTÄIN lämpimästi suositella Saija Lyytistä. Hän teki siviilivihkimisestämme aivan meidän näköisen tilaisuuden, ja oli panostanut puheeseenkin enemmän kuin olisimme ikinä voineet kuvitella! Ihana tyyppi!
  3. Kuopiossa juuri häitä viettäneenä voin ehdottomasti suositella Puijon Majaa juhlapaikkana! Miljöö on upea, etenkin näin talvella: tykkylumiset, hienosti valaistut puut ja kaunis hirsirakennus olivat upean näköiset ja tunnelmalliset! Järjestelyt toimivat kaikin puolin nappiin, ja kaikki mitä toivottiin, pystyttiin järjestämään. Erityismaininta mahtavalle menulle, ruuat saivat runsaasti kiitosta niin meiltä kuin kaikilta vierailta! Bonuksena kaikki vieraat saivat käydä Puijon Tornissa ilmaiseksi. Kerron mielelläni lisää jos joku kiinnostuu. Suurella lämmöllä suosittelen Puijon Majaa hääjuhlalle!
×
×
  • Create New...