Jump to content
Naimisiin.info

-Suski-

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

-Suski-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. -Suski-

    Gardajärvi, Italia

    Allekirjoitan tämän täysin! Muutenkin paljon hyvää infoa Gardasta.
  2. -Suski-

    Häämatkalle Italiaan

    No niin nyt on taas yksi Rivan-reissu takana... Käykää ihmessä retkillä Veronassa tai Venetsiassa. Näette paljon muutakin kuin saksalaisia turisteja Pyörien vuokrausta uskaltaisin myös suositellä jos olette yhtään liikunnallisia. Pyöräreitit ovat hyviä ja niitä löytyy erimittaisia ja vaikeusasteelta erilaisia. Etelä puolella Gardaa on Affi-niminen paikka jossa on kohtalaiset shoppailu mahdollisuudet, Pescieran suunnalla Grande Melassa on myös kivoja liikkeitä. Gardajärvellä itsessään ei ole älyttömästi tekemistä, surffaajia ja pyöräilijöitä on tosi paljon. Kappeli Rivan kohdilla ylhäällä vuoristossa on vaikuttava, mutta täytyy myöntää, että suurimman vaikutuksen minuun tekivät jäätelöannokset ;D Voiko parempaa jätskiä olla! Uimarantoja ei oikeastaan hirveästi ole vaikka Gardan vesi on tutkimuksien mukaan täysin uimakelpoista. Monet italialaiset täältä pohjoisesta reissaavat perheineen piknikille kivisille rannoille. Huvipuistoista löytyy Gardaland, josta olen saanut aika ristiriitaista tietoa (emme ole itse ehtineet käydä) jotkut kehuvat hyväksi kohteeksi lapsiperheille, toiset taas hehkuttavat paikkaa nuorten aikuisten illan viettoon, mene ja tiedä sitten... Gardalandin läheltä löytyy myös ns. Safari, joka on kuulema ihan hieno! Ajetaan autolla Kolmården tyyliin ja eläimiä oikeasti näkee. Siellä meidänkin pitää varmaan mennä käymään. Viimeisenä vielä Viinin ystävät varatkaa laukkuihin tilaa hyville vuosikertapulloille, niitä saa puolta halvemmalla kuin Alkosta. Kyselkää niin vastailen, näin ei voi ikinä muistaa kaikkea.
  3. -Suski-

    Häämatkalle Italiaan

    Lumimorsian Italialaiset itse suosivat alkuvuodesta, Italialais-Ranskalaisia-saaria, Napolia ja yleesäkin etelää. Venetzia on myös upea siihen aikaan (ei haise), mutta itse en ainakaan jaksaisi viikkoa siellä, pitkä viikonloppu riittää. Maijukka Asumme tunnin ajomatkan päässä Rivasta, mitä haluat tietää? Gardan kaupungeista/kylistä, siellä on kyllä ehdottomasti eniten tekemistä. Kiinnostaako pyöräily, kiipeily tai surffaus?
  4. -Suski-

    Häämatkalle Italiaan

    Onhan toi ajelu täällä aika tempperamenttista, mutta hyvin on tähän mennessä pärjätty. Autostrada (motari) on suhteellisen helppo ajaa. Ainut vaan minua hirvittää kun osalla teistä (varsinkin pohjoisessa) on korkeat kaiteet, kapeat kaksi kaistaa ja jengi ajaa todella sitä 140km/h välittämättä kuinka mutkaista tie on. Suurempien kaupunkien välillä on kolmekaistaa per suunta ja etelämpään mentäessä tien kunto voi vähän huonontua. Kaupungeissa muistaa vaan pitää pään kylmänä ja silmät auki niin kyllä selviää. Täkäläiset tienviitat ja opasteet on meillä ihan yleinen naurun aihe. Suomalaisiin selkeisiin viittoihin tottuneena, ei voi käsittää miten epäloogisia viitat täällä on. Yleisenä ohjeena auton vuokranneille voisin antaa: -Älä hermostu jos joudut vähän odotteleemaa, ruuhkat on pikkusen eri luokkaa kuin Helsingissä -Aina pääset jotain kautta lähtöruutuun -Vilkku (myös hätävilkku) ja töötti on autossa oikeasti käyttöä varten ;D -Liikennesäännöt on vain suuntaa antavia juttuja -Parkkisakot ja yms "suomessa pikkujutut" voivat tulla täällä tosi kalliiksi Muuten maa on kyllä tosiaankin matkan arvoinen ja kannattaa katsastaa myös Etelä-Tirolin tarjonta. Pikkusen kaliimpaan kuin Etelä-Italiassa, mutta tosi kaunista ja paljon mahdollisuuksia mihin vuodenaikaan tahansa!
×
×
  • Create New...