SannaH

Aktiivijäsen
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About SannaH

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
 1. Unohtui lisätä, että käykää ihmeessä Ocean Worldissä! www.ocean-world.info Se oli silloin vielä rakenteilla, mutta me käytiin uimassa delfiinien kanssa ja se oli ihan uskomaton kokemus! Hienompi jopa kuin ryhävalaiden näkeminen. Nyt siellä pitäis olla valmiina koko huikee puisto. Varatkaa koko päivä ja varatkaa etukäteen kaikki delfiiniuinnit ja haiden syöttämiset yms.
 2. Vanha rouvakin tuli käväisemään välillä täällä naikkareissa. ;D Me käytiin silloin tammikuussa katsomassa ryhävalaita ja oli aivan upeeta! Takuuseenhan ei voi koskaan mennä siitä, näkeekö niitä varmasti, mutta Aurinkomatkojen oppaiden mukaan koskaan näin ei ole käynyt. Valasretkelle kannattaa sit ottaa snorklausvälineet mukaan. Ainakin me oltiin loppupäivä sellasella upeella saarella, jossa oli ihan kirkasta vettä ja valkee hiekka. Tammikuussa (14.-29.) 2004 säät oli hyvät, satoi parina päivänä ja iltaisin tietty vähän useemmin. Tahtoo takaisin... :
 3. Jeah, minäkin tulin miehen kanssa jo viikko sitten torstaina takaisin koto-Suomeen. Tässä on ollut niin hirviää haipakkaa töitten ja muitten juttujen kanssa, että ei oo ehtiny tännekään mitään kirjottelemaan. Myöhemmin teen omille kotisivuille ihan kunnon matkakertomuksen kuvineen kaikkineen, joten tulen sitten laittamaan tänne linkin. Mutta aikaa siihen menee vielä ainaskin pari viikkoa, koska ens viikon oon Hesassa. Riikka: mun tuksa kans vähän hapsottaa ja oon niitä pahimpia vähän leikellyt. Aion sinnillä vielä pitää pari viikkoa näitä, mutta sitten on kyllä pakko jo ottaa pois, ku tuo juurikasvukin nostaa "sievänä" päätään. Laitan sulle ihan oikeeta sähkäriä, niin jutskaillaan teidän loman lopusta sit enemmän.
 4. Kesällä ei taida tehdä ku Aurinkomatkat. Kannattaa varmaan kysellä Töölön matkatoimistosta ja Suomen Matkatoimistosta. Niitten kautta tosin saattaa tulla aika paljo kalliimmaksi. Talvisin on sit se toinen ööö onkse Tjäreborg, ku tekee myös matkoja Dommareihin. Sitäpaitsi kesäisin siellä on hurrikaaniaika, joten ehkä parempi mennäkin vasta talvella. Ja jos päädyt varaamaan häämatkan vasta talvelle, niin ole sitten HETI jonottamassa siellä aurinkomatkojen oven takana aamulla. Minä valopää en mistään hoksannut, että matkojen myynti alkaa puolta tuntia ENNEN kuin yleensä, ja olin muka ajoissa 10min vaille toimistolla. 20minuutissa oli jo 7.1. lähtö myyty täyteen, joten meidän oli tyytyminen sitten 14.1. lähtöön (joka on osoittautunutkin meille paljon paljon paremmaksi, kohtalo tais puuttua peliin). Nopeat syövät hitaat! Toivottavasti löydät unelmien matkan Dommareihin jotakin kautta!
 5. Eli eli... jos meillä ei oo mitään härveleitä mukana, niin saadaanko ostettua sieltä kaikki mahdollinen, jotta saadaan kameran patterit ladattua? Puhelimen toiminnasta kyseltiinki jo Soneralta, jotenka saadaan olla ihan rauhassa ulkomaailmalta. ;D Kiitos tiedoista! ielä 9 aamua!!!!!
 6. Tosiaankin vielä siitä sähkölaitteiden ja kännyköiden toiminnasta. Eli ilmeisesti ne kännikät ei toimi? Entäs ne hiustenlaittovekottimet?
 7. Ja täällä SannaH:n mies kyselee, että minkälaista olutta siellä on saatavilla?? Siis normaaliin suomalaiseen makuun..
 8. Sitähän tässä piti vielä kysellä, että mitenkäs nuo sähkölaitteet? Tartteeko ostaa Suomesta joku adapteri tms. Kännykät ei tietääkseni siellä toimi, eikös vaan? Mitähän muuta... reilu 2 viikkoa lähtöön.. Huijui. Kohta alkaa polttelee tosissaan! ;D
 9. Kiitos tiedoista! Jätämme siis malariakuurin syömättä ja panostamme johonkin muuhun senki rahan. ;D Pitää vielä niitä maitohappobakteereja miettiä. Kaikista viisainta taitaa olla ku ostaa mennessä pullon konjakkia ja nappaa siitä vähän joka aamu, niin pysyy maha kunnossa. Nimim. konjakkisiepoksi oppinut etelänreissuilla penskana, ku "joutu" joka aamu ottamaan ruokalusikallisen lääkkeeksi
 10. Ihana kuulla vihdoinkin kertomuksia! Minnja: Me lähdetään 14.1. myös Allegroon kahdeksi viikoksi. Miten siellä pukeutumisen kanssa illalliselle? Eli onko porukka ihan normaaleissa vaatteissa vai onko jotain erityisvaatimuksia kuten annikaisen hotellissa? Olikos sulla kuinka pitkät hiukset joihin ne letit otit? Mulla on nykyisin aikasta lyhyt tukka ja mietin, että saanko olla ihan rauhassa niiltä letittäjiltä, vai tekeekö ne ihan lyhyisiinki. Kovasti tekis mieli kyllä letit otattaa, mutta kun alkaa uusi työ, jonka "imagoon" ei oikein tuollaset letit passaa, niin pitänee unohtaa koko homma. Sit rahakysymys: eli oliko teillä matkavaluuttana euroja vai dollareita? Ja kyssäreitähän varmasti tulee lisää ja lisää, mut just nyt ei tuu mieleen. Apuva. meilläkään ei ole enää kuin 3 viikkoa lähtöön!!!!!! Pitänee se malariakuuri käydä hakemassa ja maitohappobakteereita...
 11. *potkis* ekalle sivulle kiitos! ;D Häämatkaan 2,5 kk ja edelleenkin kokemuksia ja kertomuksia kaivataan.
 12. Ja HETI sitten tänne matkasta tietoja ja kokemuksia tulemaan!!! Mua edelleenkin askarruttaa se, saako siellä tekoHIUKSESTA niitä lettejä. Mistään narusta en kyllä anna niitä tehdä. : Inhottavia tarinoita homehtuneista leteistä kuullut.
 13. Mää varasin Oulujoen kirkon 15 kk ennen häitä, ja silloin oli jo 2 aikaa ko. lauantaille mennyt. Eli eikun vaan soittelemaan ja kysymään ottavatko sinne asti vastaan. Mutta MUISTA varmistaa aina, että ovat siirtäneet kesän alussa kalenterista toiseen sen varauksen. Meillä varaus tehtiin siis maaliskuussa ja kesäkuussa kun aloin soittelemaan jotain sinne, niin sanoivat, että ei täällä mitään varausta ole teidän nimellä vaan niitten ja niitten... Minähän olin vähän > ja tonkivat sen vanhan kalenterin, jossa oli se meidän varaus. Olivat sössineet aikas monen hääparin varaukset, kun olivat unohtaneet siirtää ne varaukset sieltä vanhan kalenterin takaa... Onneksi meillä säilyi se aika. Ja Oulujoelta kannattaa kysellä niitä peruutuksiakin, kun monet varaa ihan vaan varalta, jos ei satu tuomiokirkkoa saamaan sille päivälle... : Kastellin kirkko on tosiaankin aivan ihana! Mutta jos muuten tuomiokirkosta tykkää, niin ei se 100 vierasta ole mitenkään vähän. Kaksissa häissä siellä olen ollut juuri tuollaisella vierasmäärällä. Sinne vaan pari tyyppiä ohjailemaan "morsian vai sulhanen"-tyyliin keskelle kirkkoa sinne etupenkkien puolelle. Urkumusiikkihan siellä on jotain aivan fantastista!
 14. Ja nostetaanpas tätä Dominikaanisen ketjua, jos vaikka olis joku ilmaantunut, joka taas osaisi enemmän valaista ja kertoa paikasta. Matkalle lähtö lähestyy... alle 5 kk enää! ;D
 15. Näin oli myös meillä. Suurin osa vieraista oli muualta ja paikallisillekin paikka oli ihan outo, joten kyltit tulivat tarpeeseen myös (ainakin sulhasen mielestä) erittäin selkeän kartan lisäksi. Oli siellä silti jotkut lähteneet jostain väärään suuntaan... huoh. Siinä jo saa syyttää omaa suuntavaistoaan... : Mutta vinkkeinä: tehkää vahvat esim. vaneriset kyltit ja selkesti ilmaistuna ne nimet tai jotain muuta. Meillä oli ihan vaan lappeellaan olevat salmiakkiruudun malliset vanerit hopeaspraylla maalattuna, joissa oli mustalla spraylla sapluunan avulla kirjoitettu ISOLLA S-R & K ja alla nuoli tai "koukkunuoli" minne suuntaan käännytään tai kohta käännytään. Ei sellasta pikkuriikkistä pahvisydäntä johon on texmarkin tussilla kirjotettu nimet meinaa oikein 80 km/h vauhdista huomata Ai ja oli meillä niissä vielä siellä yläkulmassa pari paperinarukukkaa, ku jäi kaaresta yli. Yhteensä 25 km matkalla kylttejä oli 7 kpl, joista yksi juhlapaikan pihassa osoittamassa parkkipaikalle.