Piiu87

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Piiu87

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Itse kävin tänään koemeikissä ja varmasti teen meikin itse häihin. Rajaukset oli sinnepäin ja monta kertaa sanoin että ei tuollaista ja KUVAAKIN näytin mitä haluan. Sanottiin vaan että tehdään korjaukset hääpäivänä sitten, nyt aikaa on rajallisesti. Ja voithan sitten itse fiksailla hääpäivänä, jos siltä tuntuu. En oikein tiedä olisko pitäny itkeä vai nauraa. No onneksi kampaus onnistu ja olin siihen tosi tyytyväinen. (tosin sama ihminen ei tehnyt sitä)
 2. Kihla on 15.9 ja vihki tulee olemaan 15,7.
 3. Kaason valinta oli kyllä haastavaa. Mutta sitten ajattelin että pyydän ystävistäni sellaista joka tuntee minut parhaiten.
 4. Me olemme saaneet ystävällistä ja asiallista palvelua Keskisen Kellossa Tuurissa. Ja myöskin Seinäjoella Epstorin timanttiset liikkeessä. Uimolassa Seinäjoella palvelu ei ollut hyvää ja mistään ei tiedetty mitään.
 5. Täälä pukkaa stressiä ja jännitystä ilmaan vuoron perään. Häihin on aikaa enää/vielä 2kk, mutta tuntuu että jotain tärkeää oon unohtanu. Menu on vielä vähän auki, mutta jospa se tämän viikon aikana selkenis kunnolla. -Sulhasen puku ja kengät puuttuu -Minulta puuttuu kengät ja osittain korut -Sormushommat on vielä vähän vaiheessa -Huomenlahja sulhaselle työnalla -Valokuvaaja puuttuu Meillä on tosi pienet häät,ettei periaatteessa pitäisi stressata, mutta minkäs sitä itelleen voi. Ja aikaisemmin oonkin ottanu suht. rennosti, mutta nyt on iskeny ankara paniikki päälle.
 6. Minulle tulee keltakultainen Kohinoorin Violetta sormus. On sopivan siro ja tykkään kyllä tosi paljon. Hintaa näyttäisi olevan 714€.
 7. Heippa! Minkälainen paikka Vanhankaupungin Ravintola on?
 8. Me mennään syyskuussa naimisiin jolloin minulla ikää 26v ja sulhasella 30v. Yhdessä ollaan oltu reilu 7 vuotta. Kihloissa 4v ja lapsiakin on 2.