FrökenFräulein

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä FrökenFräulein

  • Taso
    Untuvikko
  1. Naimisiin menemme ensi vuoden elokuussa, olen silloin 25 ja sulho 27. : )
  2. Kesähäitämme vietetään ensi vuonna, jolloin yhdessäoloa on kertynyt seitsemän vuotta. Kihloihin menimme viime vuonna. Tällä hetkellä olemme molemmat vielä opiskelijoita (teemme molemmat koulun ohessa töitä yliopistolla), sulho valmistuu tänä kesänä ja minä saan tutkintotodistuksen käsiini toivottavasti kuukauden tai parin sisällä häistä : )
  3. Halusimme ehdottomasti juhlia kesähäitä, siksi kuukaudeksi valittiin elokuu. Pohdiskelimme elokuun toisen ja kolmannen viikonlopun välillä, ja sulho oli sitten sitä miltä, että kolmas viikonloppu on jo liian myöhään ("niin ja kun se Suomen kesäkin on niin kylmä ja lyhyt...") ; ) Itse päivämäärällä ei ollut meille juurikaan merkitystä, vaikka elokuu on meillä muutenkin aikamoinen juhlakuukausi: minun synttärit, vuosipäivä, kihlapäivä... Suurin osa vieraistamme tulee Suomesta ja Saksasta, joten tässäkin mielessä elokuu on ihan käytännön syistä paras kuukausi, se kun on vielä molemmissa maissa häidemme aikaan yleisintä loma-aikaa. Tuo elokuun alku sopii siinäkin mielessä mainiosti, että saan itse ensi kesän lopussa opintoni päätökseen ja riippuen pro gradun ilmoittautumispäivämäärästä voin häiden aikaan ottaa viikon "lomaa", sen jälkeen sitä tuotosta tarkastelee taas ihan eri silmin - toimi ainakin kandin kanssa!
  4. Mielelläni kuulisin kokemuksia Jukka Hildenistä (Martin srk), Jari Laaksosesta (Katariinan srk) sekä Timo Viitasesta (Salon srk). Onko joku mahdollisesti joskus tavannut tai kuullut heistä jotain? Vietämme suomalais-saksalaisia häitä ja näitä nimiä suositeltiin, kuulemma osaavat kaikki ainakin jonkun verran saksaa.. Olisi ihan mukavaa varsinkin saksalaisia vieraitamme ajatellen, jos he ymmärtäisivät edes osan vihkitoimituksesta