*Maarit*

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About *Maarit*

 • Rank
  Untuvikko
 1. Minua kovasti kiinnostaa mitä "Admin" sanoo siihen, että hääpukuliikkeet Suomessa myyvät Kiinassa tehtyjä (kysyin itse myyjiltä valmistusmaat kun pukuja sovitin) pukuja 1000-2000€ hintaan ja JJ's house 200-300€ hintaan? Molemmat tehty samassa maassa ja todennäköisesti samalla työvoimalla. Miksi maksaisin välistävetäjille kun voin maksaa suoraan puvun tekijälle??? Kerrotaan nyt muillekin että minä tilasin pukuni JJ's houselta ja olen todella tyytyväinen. Vastaavaa en liikkeistä löytänyt.
 2. Kävinpä lukemassa tuon etusivun "5 hyvää syytä ostaa hääpuku liikkeestä" ja täytyy sanoa, että vihaksi meinasi pistää. How low can you go? Jokainen tajuaa mihin sivujen ylläpito tekstissään viittaa. Taidan pian alkaa boikotoimaan koko sivuja. Minä toimin näin: Tilasin puvun JJHouselta, sovitin ja totesin sen olevan äärimmäisen kaunis ja huolella tehty, mutta hieman liian iso. Vien puvun räätälille ja sen jälkeen höyrytettäväksi jolloin puku on takuulla sopiva ja äärimmäisen kaunis! Kokonaiskustannuksiksi tulee n. 400-500€ tuolla rahalla ei takuulla vastaavaa pukua saa liikkeestä. Liikkeetkin kolusin läpi ja pari pukuehdokasta löysin (hinta 1000-1200€) mutta ei ne niin ihastuttavia olleet kuin tuo nykyinen pukuni. Minä ainakin saan unelmieni puvun häihini päälle ja tulen näyttämään upealta eikä puvussani takuulla mikään "repsota".
 3. Ihanaa "muslimgirlYas"! Upea puku! Mitenhän kävisi jos ylläpito hyökkäisi yhtä vahvasti jotain suomalaista firmaa vastaan? Joka ikisestä yrityksestä (oli ala sitten mikä hyvänsä) löytyy varmasti hyviä ja huonoja kokemuksia. Mitä laajempi asiakaskunta, sitä enemmän myös huonoja kokemuksia. Itselläni jäi todella hyvä mieli kyseisestä firmasta ja rohkeninpa tilaamaan myös kengät ja hiuskoristeen sieltä. Nekin olivat juuri oikeanlaiset vaikken koskaan kuvitellutkaan tilaavani kenkiä sovittamatta. Koska hinta oli niin matala niin ajattelin että samapa tuo on kokeilla ja näinpä sain kengät, morsiuspuvun ja hiuskoristeen kaikki halvalla ja helposti
 4. Minä ihmettelen suuresti Adminin tekstejä! Minun pukuni tuli nopesti ja se on kaunis. Ompelijalla täytyy kyllä hieman pienentää, mutta koska puku oli halpa niin ei kokonaiskustannukset nouse lähellekään paikallisten hääliikkeiden hintoja! Myös äitini innostui tilaamaan juhlapuvun tuolta ja hänen pukunsa onnistui täysin eli koko juuri oikea. En voi valittaa kyllä yhtään kun mietitään millaisella rahalla noin kauniit puvut saimme molemmat. Lisäksi täytyy mainita, että Kiinassa oli valmistettu myös ne puvut joita morsiusliikkeissä kokeilin. Ihan sama laatu ainoastaan enemmän "välistävetäjiä" jonka vuoksi hinnat yli 1000€. Mainitsin valmistusmaasta myyjälle ja hän sanoi että he varmistavat ettei pukuja ole ompelemassa lapset. Kuinka moni lapsi osaa ommella hääpuvun???
 5. Puvussa on helmi-kristalli-koristeet yläosassa ja laahuksessa. Noista pitsisistä puvuista ei ole kokemusta kun en sellaista halunnutkaan.
 6. Kuvia ei valitettavasti ole ja pukukaan ei ole täällä kotona vaan vanhemmillani säilytyksessä. Saumat, koristeet, laskokset ym kaikki tehty todella kauniisti. En tiedä mistä johtuu tuo että puku on liian iso. Nyöritys selässä helpottaa ja täytyy olkaimia lyhentää. Virhettä tuli kyllä tuossa kun mittausohjeet oli rintaliivien kanssa. Olisi pitänyt ottaa mitta ilman rintsikoita, koska niitä ei tuon puvun kanssa tarvitse. Isoa on onneksi helpompi pienentää kuin liian pientä suurentaa. Kangas on hyvälaatuista ja kokonaisuutena voisi luulla kalliiksi puvuksi. Sitä se ei kylläkään ollut Rahaa menee häihin muutenkin jo niin paljon, että päätin hieman tinkiä oman mekon hinnasta. Kannatti tilata.
 7. JJ`s Houselta tuli itselleni mekko. Hyvä laatu, kaunis kuin mikä, mutta liian iso:( Mittatilauksena teetin ja silti liian iso. Täytynee käyttää ompelijalla. Kokoa lukuunottamatta oikein kaunis hääpuku, eikä mielestäni eroa kyllä laadultaan yhtään noista 1000+ € mekoista mitä liikkeissä kävin sovittamassa. Liekö nuo tehdään samassa maassa?