Harlow

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Harlow

 • Rank
  Untuvikko
 1. nilmelwen, Mitä tuo paikkavuokra on nyt ja minkälaisia yllättäviä kuluja? En ole itse ajatellut että manilla olisi jotenkin kulunut paikka.
 2. pink_girl, uskon, että teit oikean ratkaisun ja tulet siitä kiittämään itseäsi vielä moneen kertaan. Teit sen, mihin monilla ei rohkeus riitä ja teit varmasti parhaan ratkaisun itsesi kannalta. Elämme vain kerran - miksi tuhlata arvokasta aikaa väärän ihmisen kanssa. Tottumus on huonoin syy elää kenenkään kanssa ja yksinkin on parempi kuin huonossa suhteessa. Kaikkea hyvää uuteen elämään!
 3. Kihlaus ei ole "lupaus avioliitosta" vaan lupaus avioliitosta. Kosinta ei myöskään ole välttämättä mitenkään erillinen - yleensä kositaan ensin ja silloin ollaan kihloissa kun toinen vastaa kyllä. Vähän siis hassua, että teillä on häät sovittuna ja sinä odottelet vielä kosintaa. Se on sitten oma juttunsa, että haluaako lainkaan sormuksia. Sormukset eivät niitä kihloja tee.
 4. Mutta kun ihmiset tekevät nämä asiat niin eri tavoin. Toiset hankkivat sormukset ja pitävät kihlajaiset jne, mutta tällä ei ole mitään merkitystä. Kihlaus on avioliittolupaus. Ei sen toteuttamistapoja ole saneltu missään. Useimmat vaan hankkivat ne sormukset, jotka ovat näkyvä symboli, mutta monilla on myös vain yksi sormus. Eli olet väärässä.
 5. Siksi et siis ole löytänyt viestejä samasta aiheesta koska koko ajatusmalli on väärä ja sellainen mitä ei ole olemassa!
 6. NiE, anteeksi vaan mutta sain viestistäsi hyvät naurut. ei kihlaus ole mikään virallinen toimitus tai toimenpide. Kihloissa on kaksi ihmistä silloin kun ovat luvanneet astua yhdessä avioliittoon. Kihlaukseen ei tarvita sormuksia. Eli tekin olette kihloissa. Ihme käsityksiä ihmisillä näistä asioista nykypäivänä.. Kun totuus on että kihlat on pelkkä avioliittolupaus. Niin yksinkertaista se on.