Jump to content
Naimisiin.info

Talvi05

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Talvi05's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän häitä juhlittiin Maskussa Kiisan-Pirtissä, suosittelen lämpimästi! + Iso yhtenäinen tila + Ei erillistä tilavuokraa + Edullinen menu, muokataan omien toiveiden mukaan + Ruoka oli loistavaa ja sitä oli paljon (valittu muuten Suomen toiseksi parhaaksi pitopalveluksi v 2004 tai jotain) + Talon puolesta tuli liinat, pöytäkukat ja kynttilät omien toiveiden mukaan sekä siivous + Kaikki sujui kuin tanssi, emäntä todella tietää mitä tekee! - Ympäristö ei ole kesähäihin paras mahdollinen jos haluaa olla ulkona - Ravintola, eli ei omia viinoja tarjottavaksi (Onneksi talolla edulliset hinnat)
  2. Manninen, ehdottomasti. Mistään en ole parempaa palvelua saanut!
  3. Koska haluan että meillä on sama nimi ja lapsillakin, jos niitä joskus tulee. Suurempia tunnesiteitä ei tyttönimeeni ole, onhan se toki erittäin harvinainen (14 kpl) mutta eipähän tarvi tavata jokaiselle ihmiselle erikseen. Lisäksi työni on sellaista että koskaan ei tiedä kuka hullu vastaan tulee, turvallisempaa kun on vähän tavallisempi nimi.
  4. Täytyy myöntää että olin aika kun luin tämän... Itse vastasin Ei todellakan! Kerropa KK että mikä olisi sitten riittävän hyvä syy jotta et ajattelisi miestä tossukaksi jos hän vaihtaisi nimensä? Riittääkö se ettei mies halua olla tavallinen Virtanen? Naiselle kun se yleensä on ihan hyväksytävä syy pitää oma nimensä. Entä mitä ajattelet naisesta joka ei vaihda nimeään? Että mies on tossukka kun ei saa naista ottamaan omaa nimeään???
×
×
  • Create New...